Hejdå närkeslätt

Väskorna är packade, nu bär det av mot Blekinge och farmor och farfar några dagar. Bror stannar hemma så blir film i bilen hela vägen. See ya!

Ibland gör det ont

Mitt alarm ringde nyss men jag har varit vaken i över en timme. Efter Lisa kramat mig hejdå började jag tänka. Tänkte på dig, hur mycket jag saknar dig. Vill spola tillbaka tiden och förändra saker. Vi sa att vi inte skulle ses mer. Vi pratade om det som ett skämt, skämtet blev verklighet. Dom andra förstog sig nog aldrig på oss och vad vi hade, något speciellt. Du var speciell. Dom förstår inte nu heller, inte hur ont det gör att sakna dig ibland. Men jag glömmer oss aldrig.


Drömmar om solen

Lisa är här, hon har lagt sig för hon ska jobba tidigt imorgon. Vi har (som vi alltid gör när vi ses nuförtiden) drömt om oss i solen, i sommar blir det av. Vi längtar så! Det kommer bli helt underbart. Hon är underbar.

Nu ska jag se klart Vid världens ände och sen ska jag sova, väskan är packad och imorgon bär det av mot Blekinge.

Oh Happy Day

Har lyssnar om och om på det här klippet i typ en timme nu. Love.


Weirdo

En hel månad sen jag fyllde år, gosh. Har gjort 16 av de 21 saker jag har på min lista för idag. Dagen började mysigt med att jag bakade scones och åt med bror framför tv:n. Om en stund ska jag möta Fia för en promenad. Vilket konstigt inlägg det här blev.

Mysdags

Idag har varit en chill dag, något jag tycker om med mellandagarna är att det går så många mysiga filmer på tv. Förut idag såg jag Stuart Little 2. Nu ska jag mysa ner i soffan tillsammans med mamma, ostbågar och pepsi och se Sex And The City 2. Sweet!

Suck

Blev inget filmmys med mamma. Ser på Sweeney Todd ensam på mitt rum. Suck. Men Depp är snygg, där kan man inte klaga. Nu har han nyss snittat halsen på Mr Perelli.

Juldagen

Just nu förfestar de flesta av mina vänner, taggar utgång. Inte jag, var inte på partyhumör alls av flera anledningar. Jag chillar hemma istället, blir nog lussekatter framför en film med mamma om en stund. I like it. Tycker det har varit så mycket hysteri över juldagens utgång, alla ska ut. Men fler utgångar kommer, när jag är taggad. Hade en bra julafton igår, haft bättre men kan inte klaga. Blir aldrig precis som man vill. Fick många fina julklappar, den mest otippade var en inramad, signerad affisch på Nordin som jag fick av bror. Guld, han är mycket snäll min bror. Här kommer några bilder från gårdagen!


Merry Christmas

Julafton, det man väntat på så länge, blir en lugn dag hemma med familjen. Julmat, Kalle anka, lussebullar, paket, Karl-Bertil Jonsson och mycket mys. Nu ska jag våga håret och sminka mig lite mer. Hoppas alla får en mysig julafton!

Although its been said many times, many ways
Merry Christmas to you.


Dan före dopparedagen

Inte hunnit skriva senaste dagarna, har haft fullt upp med jobb och att träffa människor. Har varit så himla roligt att jobba, trivs så himla bra där. Är alldeles öm i fingrarna efter att ha slagit in hundratals julklappar! Det ligger ett paket under granen från Bokia-Tomas också, vi fick enligt tradition välja varfri bok som julklapp. Nu är det snart dags att gå ut och tända Britt och Arnolds stora gran tillsammans med grannarna, älskar den traditionen. Det är något speciellt med jultraditioner, dom är lite heliga.


Trött

Sov uselt inatt. Nu äter jag mat, tomater blir väldigt varma när man micrar dom. Ska iväg och jobba sen. Hoppas det går bra.

Lusselelle lusselelle

Idag har jag och mamma bakat lussekatter. Det blev 39 stycken.
Nu ser jag på Gossip Girl och ska snart byta till duntäcke innan det blir julfilm.


Dubbel update

Fick inte bloggen att fungera igårkväll så kunde inte skriva så gör det nu istället, det var nog egentligen tur eftersom jag kom hem vid 23 och började med redovisningen om journalistyrket som jag höll imorse. Igår var en dag med full rulle från 06.02 till 01.08, dök upp hos Fia klockan 7 så började vi dagen med att äta frukost och titta på julkalendern tillsammans. Vi gick till Maxi när det öppnade och handlade innan det blev julbak för hela slanten. Nougatgodis, (evighets-)knäck, mozartkulor och kola. Mums!

Vid 16-tiden gick jag ovetandes till ett inställt tåg innan jag efter väldigt kall väntan lyckades ta mig till Örebro där Lisa väntade. Vi stekte pannkakor och drömde oss bort/planerade vår resa till solen. Underbart! När jag kom hem och hade pluggat klart tror inte ens jag hann stänga ögonlocken innan jag somnade.



Även idag har varit en dag med fullt upp. När jag kom till Communicare var Sandra där och hälsade på med sin 3 veckor gamla bebis, helt otroligt söt! Kunde inte sluta titta på honom, lilla Max. Var min sista "riktiga" dag där idag eftersom jag ska jobba nästa vecka och bara komma in och säga hejdå och fixa lite papper. Kan inte låta bli att tycka att det är lite sorgligt även om jag varit trött på det länge. Men tycker det är typiskt att jag fått utstå så mycket jobbiga personer och så bara några veckor innan allt tar slut kommer Fanny, så otroligt skön och vi har så roligt. Men skönt ska det bli. Efter Communicare åkte jag och mamma (som varit ledig idag) till Marieberg och IKEA. Julklappsshopping och julbord tills vi inte orkade mer och åkte hem. Sedan dess har jag slagit in alla julklappar och chillat framför tvn. Just nu känner jag mig typ hög på julmust, druckit över en liter idag. Rap.

I'm up

Är uppe med tuppen. (Eller var det för en timme sen iaf).
Nu ska jag till Fia och julbaka!

Här var det show

Ikväll har jag varit på esteternas julshow på Alléskolan, de var så duktiga. Publiken däremot var bland det värsta jag varit med om, ville inte applådera och jag och Jossan fick dödsblickar när vi jublade (vilket vi ofta gjorde). Wohoo! Det var bara jag, Jossan, Mirre, Stefan och Emelie där från vår gamla årskurs. Jag, Jossan och Mirre blev riktigt nostalgiska efteråt och kunde inte förstå att det var två år sen vi stog på den scenen. Gosh, känns som igår. Ändå har så mycket förändrats. Och ändå så lite. Andres hade roligt långt hår, vi skrattade. Det var roligt. Jag saknar den tiden och det folket men för en kväll var det roligt att vara där, även om det var som publik. Det var underbart.


Heter alla skummisar Rolf?

I Mysteriet På Greveholm hette dom Rolf och Ralf och i årets julkalender heter dom Rolf och Rudolf. Skumt.

Communicare och Marieberg

Var på Communicare imorse för utvecklingssamtal/utvärdering. Maria tycker att jag har skött mig väldig bra och är ambitiös och duktig, det kändes bra att höra. I eftermiddag har jag varit på Marieberg med underbara Josephine, ingen utav oss skulle handla men..så gick det med det! Josephine köpte två par snygga leggings och en ring, jag köpte glas, två tröjor och en cardigan. Så åt vi mat/fika meddans vi planerade vår stockholmstripp och annat trevlans, supermysigt. Resten av kvällen kommer att spenderas i sängen framför tvn med tända ljus!


Jag och Josephine på Bellas fest i fredags. <3

Vi komma, vi komma, från pepparkakeland





Sundays I like

Idag har varit en riktigt bra dag. Dock fick jag gå en timme tidigare från jobbet för det var så lite folk men är i allafall glad att jag fick jobba, det är så roligt! När jag kom hem lagade jag och mamma mat och sen tog vi en skön powernap. Sen tände jag ljus, satte på julmusik, knäppte en julmust och försökte ta fram pysselandan så nu är alla julkort klara! Känns toppen, är annars van vid att hysterifixa sånt så nu försår jag alla som pratar om att det är skönt att vara ute i god tid. Vem vet, det kanske dimper ner ett i din brevlåda?

Nu ska jag och mamma mysa ner framför Love Actually och få ännu mer julkänsla!


Å så var det söndag igen

Förstår inte riktigt, det var ju nyss förra söndagen. Hm.

Jag lyckades faktisk ta mig i kragen igår, satte på lite härlig julmusik och kokade kola. Både med choklad och naturell, ikväll ska jag äta. Följade med till Kalle på kvällen men höll mig nykter och körde eftersom jag ska jobba idag. Det var riktigt roligt hos Kalle och Josefin; chill, buzz-turnering och fylle-TP. Gick dock sådär för mig i Buzz, inte så lätt när David och Nicklas paktade ihop sig mot mig i B-finalen och tog alla mina poäng när dom fick chansen. Dom är änun inte förlåtna, revenge will me mine. Vid 00.20 tog jag bilen hemåt och kastade mig dödstrött till sängs. Dock har jag sovit dålgt för jag vred knät hos Kalle, är lite svullet och gör ont att gå. Inte bra.

Nu har jag tryckt i mig två köttbullsmackor så jag mår illa och börjar få panik över att jag börjar jobba om en timma. 


Vad har lördagar emot mig?

Lördagar har något emot mig. For sure. Dom börjar alltid med att jag har planer och förväntar mig en bra dag. Men på något sätt skiter det sig alltid. Vid den här tiden hade jag tänkt att jag skulle varit framme och handlat lite, fixat Kalles present och kokat julkola. Istället har jag sovit och bråkat med mamma, pappa och bror. Gemensamma nämnaren som det är fel på är alltså, moi. Blööh. Ibland vill jag bo själv så jag kan göra som jag själv vill. Suck. Just nu har jag ingen aning om hur resten av dagen blir eller om jag ens ska med till Kalle ikväll. Får se.

Vet att jag är för envis, om jag har bestämt mig för att allt suger så gör det det. Istället för att rycka på axlarna och göra det bästa av situationen så envisas jag med att sura och slösa bort flera timmar på att sura. Det är ingen fin egenskap. Ännu ett suck på det.

2:51

Hemma igen. Kvällen kan sammanfattas kort med: jävligt försenat tåg, firat Bella på Liquid, The Gordons på Satin och en tur på stan med Josephine innan vi hamnade på Grill Corner med pizza innan fyllebussen hem. Blev en konstig men bra kväll. Tack folket! Nu är jag trött och ska sova. Gonatt.


Fixelifix

Hittills idag har jag varit på Maxi och handlat, varit på Communicare, tränat, duschat och nu har jag färgat håret och har kladd i ansiktet. Jag ser läskig ut, men måste ju fräsha till mig lite inför festen ikväll. Nu ska jag tvätta bort kletet och göra någon form av mat.


Torsdagkväll already

Jahopp. Där rök mitt favotitpar ur Paradise Hotel. Jag borde sluta bry mig om sånt trams men det är roligt. Även denna dag har varit mycket bra. Hade en soft förmiddag innan jag åkte till Communicare. Hade enskilda samtal där vi fick tillbaka övningar vi skrivit, hon tyckte jag hade skrivit mycket bra, ärligt och självutlämnande. Det kändes bra. Var även på Björka Trädgård och hämtade Brutus som hade fått päls i form av gran, nu står han där han hör hemma och vaktar dörren. I eftermiddag har jag gått en sväng på stan med Bambi, det var mycket roligt! Snön ringlade ner så vackert när vi stressade runt och var presentkrästa, men det blev nog mycket bra hoppas vi!

 Ikväll har jag ätit ostkaka, det smakade som när man satt i mormors kök. Det var gott. Nu har jag skrivit en lång lista på allt jag hoppas hinna med imorgon där det står bland annat Communicare, träna, färga håret, börja med julkort och mycket mer. Får se hur mycket jag hinner. På kvällen är det i allafall partytime, dags att fira Bella som fyller år idag. Grattis till henne!

Fullt upp hela dagen

Gosh vilken dag. Bra dag. Ringde lite samtal och tog det lungt på morgonen innan jag gick till jobbet, jobbade med Tomas och Erika och sen drog jag in till Öret för lite shopping, middag och bio med Fia! Vi såg Harry Potter. Jag grät. Åhh, jag måste bara tjata en gång till och säga hur bra jag mår när jag får jobba. Bara en dag så känns allt så himla mycket bättre. Nästa gång är på söndag, jippi!


Så ringde Malin från Af idag också, jag blev antagen till service-utbildningen som börjar den tredje januari. Vi får se hur det blir med allt. Det orkar jag inte tänka på nu. Nu ska jag kasta mig i sängen och se hur det går för Ivar och Lillan med skatten innan jag däckar. Och grattis till Zingo idag som fyller fyra år, han har fått presenter av mig. Just nu ligger han och sover i min jullåda.

Granar

Kom att tänka på roliga julgranar och dom här underbaringarna från när jag och Bam var i Puerto Rico! Vilken är finast?



Vuxen på riktigt eller på låtsas?

Idag har jag lekt vuxen. Känns det som. Jag har skjutsat mamma till tåget, varit och tränat, handlat mat, tankat, varit på Björka trädgård och lämnad in Brutus som ska kläs, handlat julklappar, fikat och kört en himla massa bil. Det känns som att jag leker vuxen, eller börjar jag kanske bli vuxen på riktigt? Kanske känns det alltid som att man låtsas fast andra ser det som på riktigt. Kommer det en tid när man faktiskt känner sig vuxen istället för att känna att man leker vuxen? Vem vet, tills dess tycker jag att det är roligt att leka. Och imorgon fortsätter det, då ska jag jobba. Jippi!


Grattis till världens bästa mört

Idag fyller en av mina absolut bästa vänner 20 år!
Love you babymört! <3


Monday, bloody monday

Idag har jag skrivit på en uppgift vi fick, vi skulle skriva om hur vi mår, vad vi gjort i livet och framtiden och sånt. Det var mycket jobbigare än jag trodde. Vill inte tänka på hur jag mår. Blev en jobbig förmiddag. Nu är Zingo lite jobbig. Han är busig och tycker det är snöigt ute. Ikväll ska jag nog kolla på en film.

Monokel

Har haft en grymt rolig och mysig dag med min favorit-Lisa <3
O Helga Natt var supermys, Ernst underhållande och Måns underbar!
Hemma blev det prat i soffan.
Hög hatt, pimpkäpp, monokel och fickur is the shit.
Även "långt" hår, svett och någonting djuriskt.
När jag och Lisa kommer in på karlar spårar det ur åt alla håll som finns.
And I like it!

Nu får Mysteriet på Greveholm avsluta helgen. Natti natt!

O, Helga Natt

Snart ska jag åka in till Örebro och har julmyspys med Lajsa och ikväll ska vi gå på O, Helga Natt! Kommer bli guld <3


Movietime

Något jag tycker om med december månad är att det går så många bra filmer på tv på dagtid. Igår såg jag på Miraklet i New York och nu ligger jag i sängen och ser på Prinsen av Egypten. Älskade den här filmen är jag var liten, den är så mäktig på nått sätt. Go Moses.


Pretty good night after all

Humöret steg. Har kollat på Eclipse och ätit chokladpudding, vem blir inte på bra humör då? Och för att inte tala om hopplöst förälskad i kärleken. Och Jacob.

Baha.

Blöh

Jag skulle vilja vara glad och på myspys-julhumör. Istället är jag sur och arg med tandvärk och mensvärk. Vilken bra lördag. BLÖÖÖH.

Nu ska jag glida ner i sängen och titta på Leilas Jul och försöka bli på bättre humör.

Mera som du

Hittade en blogg. Läste alla sidor som fanns. Önskar att jag vore du, eller kanske mera som du. Det är konstigt det där med att man, eller i allafall jag, alltid vill vara alla andra. Aldrig mig själv. Jag vill alltid vara någon annan. Tänker att det skulle vara så mycket bättre, enklare på nått sätt. Kanske skulle det vara det, får man aldrig veta. Men jag skulle vilja vara som du.

Julpimp á la Knel



Kan man ta ledigt?

Just nu skulle jag kunna sitta här och vara arg, ledsen och frustrerad över hur orättvis världen känns och blablabla. Men det tar jag ledigt från idag, jag är medveten om att man inte kan ta ledigt från sitt liv men man kan försöka glömma allt jobbigt för en dag och ta ledigt i tanken. Eftersom vi inte skulle till Communicare imorse tog jag sovmorgon och nu har jag ätit tomtegröt framför Pantertanter och nu sitter jag här uppkrupen i soffan och tittar ut på snön som vräker ner utanför fönstret. Mina planer för idag är att åka och träna, handla, julpimpa mitt rum lite (inte med tomtar, det är några veckor kvar dit) och bara försöka ha det väldigt skönt. Fan, idag tar jag ledigt!

En människa jag tycker mycket om

Ikväll har jag lekt med Maria, vi tog en promenad i kylan innan vi gick hem till henne och drack julmust och åt pepparkakor och mandariner. Det var supermys! Maria är en så himla fin människa och jag mår verkligen bra efter jag pratat med henne, vi kan prata om det mesta och när det gäller många saker är vi så lika. Vi tänker likadant. Henne tycker jag mycket om. Nu ska jag sova, gonatt!

Klappdags

Idag har jag köpt årets första julklapp, till mamma.

Julkalendern är igång

Det är första december och 20 minusgrader. Har kollat julkalendern och jag ska försöka att inte döma ut den för snabbt. Nu ska jag halvsova 20 minuter innan jag ska gå upp och göra frukost och åka till Communicare.


RSS 2.0