Puss

 

Tillbaka

Längtar tillbaka.
Dit problemen inte nådde. Knappt existerade.


20-årsfest

Gårkvällen var guld! Natalie fyllade 20 år igår så det var fest! Alla umgicks hos henne och sen gick vi ut i Kumla. Aldrig vart där förut, över förväntningarna! Var riktigt roligt att träffa folk man inte sett sen studenten och även träffa nytt roligt folk!

Tack Natalie, Eve, Becca, Malin G, Erika, Jennifer, Agge, Niclas, Joel och alla andra underbara människor som gjorde kvällen fantastisk! <3

Mörtfredag

Har haft en gulddag med den här bruden <3

Öret

Har vart i Örebro idag och lekt med Lisa. Första gången jag åkte buss sen jag fyllde år så idag blev det dyrare, vuxenpoäng till mig!

Jag å Lajsa gick på stan och spenderade pengar! Hade väldigt roligt inne på JC när ett manligt butiksbiträde skulle hjälpa henne hitta jeans..silhuetter hit och klädharmoni dit! Kunde knappt hålla mig för skratt vissa stunder! Besöket resulterade i två par riktigt snygga jenas till Lisa! Hennes tema idag var "basic", blev många bra inköp! Jag införskaffade en ny skrivbok, en sjal, läppglans, leggings, två par örhängen och en söt klänning. Me likey! The wallet, not so much! Idag har jag även fått rätt storlek på min klocka som jag fick i julklapp, I love it! :D

När vi konkat hem alla påsar till Lisa så lagade vi mat, fläskfilé-grya som först smakade för "gräddigt" så vi kryddade på för fulla muggar! Blev väldigt gott, men starkt! ^^ Vi åt mat och såg på A Walk To Remember..varför hade jag aldrig sett den förut? Bölade lite, jag är ju så otroligt blödig alltså. x)

Nu ska jag snart sussa har jag tänkt. Kanske läser lite innan. Och tänka lite på den söta securitas-vakten vi såg idag. Mihi. Natti natt.

   

En lugn helg

Den här helgen har varit väldigt lugn, nästan för lugn. Det känns nästan som att jag ska upp till skolan imorgon av någon konstig anledning..

Det har varit mycket tv, läsande och sovande de senaste dagarna.
Ikväll planerar jag ett varmt skumbad, tv och film med mami.

Veckan som kommer känner jag kommer bli en bra vecka. Imorgon ska jag åka in till Öret och leka med Lisa, alldeles för länge sen vi sågs så det ska vi roligt!

Ha en bra kväll people.

Saknar dig

Jag saknar dig så otroligt mycket.
Såg nyss några nya bilder på dig, kan inte rå för att gå sönder lite varje gång jag ser bilder på dig, tänker tillbaka på allt roligt vi gjort tillsammans. Det där som inte alla riktigt förstod.
Förstår inte varför du inte svarat när jag har hört av mig.
Du kanske har förändrats.
Jag kommer försöka igen, måste samla lite mod först.
Men svarar du inte då, då ska jag gråta och sen försöka inse att du kanske inte vill.
Låter som att jag sitter och ältar någon kille, men icke. En vän.
Saknar dig.
Verkligen.
Hoppas du inte har glömt mig.
Jag kommer aldrig glömma dig.

Klipp klapp

NYKLIPPT!
Ingen större förändring, lite kortare och dom slitna topparna är borta. Feels good!

FÖRE:


EFTER:

Torristopparna ska bort

Dags att få dom slitna topparna avklippta, MOT FRISSAN!

Uppdatering

Sitter här och äter mandarin med en hand (för att kunna skriva med den andra), lyssnar på Chris Brown och insåg hur länge sen det var jag uppdaterade.. inte för kanske så många bryr sig men är kul att skriva så.

Jag och Bambi har ju till exempel varit på Cran Canaria, en riktigt guldvecka. Allt var helt underbart! Skulle kunna skriva och berätta hur länge som helst men det orkar jag faktiskt inte. Men en vecka i paradiset var det verkligen. Den resan glömmer man aldrig, många roliga minnen. "Aaaalååå, next activity..for the lazy ones!" Haha med en blomma i håret. ^^

Inte förrän nu jag känner att jag börjat landa här hemma..fatta att det kanske är nu jag borde försöka ta tag i mitt liv. Men den är den här tiden jag har förnekat ska komma ända sen...länge tillbaka. Nu har jag skrivit in mig på Arbetsfödmedlingens hemsida i allafall vilken betyder att jag måste gå dit inom 14 dagar, vilket verkligen suger.

En helt underbar sak är i allafall att mami har bokat en resa till Rhodos den 16 maj, så då drar jag, mami och papi iväg medans bror stannar hemma.

På tal om bror så har han (dunder och rabalder) skaffat en blogg, http://niksan.blogg.se/ om någon skulle vara intresserad. ^^

Nu ska jag lägga mig i sängen och koll på x antal OC-avsnitt innan det är sovdags. Imorgon ska jag klippa mig, förhoppningsvis slutar topparna knastra. ^^

Avslutar med en underbar bild från resan. Längar tillbaks!


2010

Det var den nyårsaftonen det.
Det var en kul kväll, annourlunda på något sätt för den såg inte riktigt ut som den gjort tidigare år.

Vi var Bambi, Ellen, Josephine och jag hemma hos vår kära Bambi! Vi mulade i oss diverse onyttigheter, sjöng Singstar och pratade om det mesta! När klockan började närma sig 23.30 var det dags att bege sig mot slottet, den traditonen får man inte bryta! En sak som kändes annourlunda mot tidigare år var att när vi kom över bron mot järntoget kändes det som att det bara var en massa barn som sparang runt (okej inte barn, men unga ungdomar), vi kändes oss nästan för vuxna där i vimlet så vi letade på en annan plats att stå på. Vi pulsade i snön, hoppade över snödrivor och gled på is! Sen kom tolvslaget, vi hade våra "partyrör" (sugrör med glitter) och vår skumpa och firade det nya året tillsammans! Vi upptäckte att vi verkligen stog på rätt plats för att se fyrverkerierna, jag blev mycket imponerad, det var så himla vackert! Riktigt mysigt!

Efter det så drog vi oss till Högströmska huset en sväng och träffade Malin. Sen drog vi hem till Bambi och efter ett tag började vi tråna efter pizza, jag å Josephine drömde om en Hawaii med bearneisesås! Mumma! Detta resulterade i ett skumt telefonsamtal där vi knappt fick beställa och att vi tog bilen (lyxungar) till Palette och åkte hem och mumsade på! Mami hämtade mig 2.45 och sen var man tillbaka hemma i Kumla igen. Drog på mig mina raggsockor, la mig i sängen och lysnade på "Gott Nytt År" med Peter Jöback tills jag somnade! 

Jag tyckte om det här nyåret, det var lite mognare på något sätt men ändå så roligt! Kanske nästan var värt några vuxenpoäng! Nu hoppas vi på en nytt år med nya möjligheter! Gosh, Ulle låter nästan optimistiskt. Vuxenpoäng, catchiiing!

Gott Nytt År!
Tack för en rolig kväll flickor!


Nu ska jag fortsätta tvätta och packa, för imorrn åker jag å Bambi till Puerto Rico! <3

RSS 2.0