Vill tillbaka


Trötter

Jobbat i 12 timmar och 20 minuter idag. Jag är trött.

Sötaste hundarna

Helgen har vart nice. Jobb både igår och idag. Igår spenderades kvällen med Sofia, Mana, Berra och mina favoritpöjkar. Kami gick påskkärring och Kiba leker människa. Sååå söta!

Imörrn blir det mera jobb. Från början skulle jag jobba 8-12, sen blev det, 8-16, 11-20 och nu blev det tillslut 8-20. Fick tacka nej men jag kör på, vill ju visa hur mycket jag vill! Go me! Eller nått.


Roadtrip

Brors födelsedags-roadtrip idag. Började med handling på Cloetta i Ljungsbro där bror fick handla hur mycket han ville i present, efter det brummade vi vidare till Motala där det blev löst god kebabtallrik i skuggan och lite shopping på H&M.

Trippen fortsatte till Harge där det blev minigolf (där jag såklart kom sist och är världens sämsta förlorare) och avslutades i solnedgången vid hamnen i Askersund med mumsig glass (fråga anden Doris)! Vilken toppendag!


Imorgon åker vi till Cloetta


Mysdag

Hemma från Cypern, ska berätta mer om det och lägga ut massa bilder och ha mig men inte ikväll. För trött. But I will.

Denna onsdag började med fyra timmars jobb innan mamma hämtade mig och vi begav oss mot Nora. Där blev det mys, god lunch, lite affärer och of course Nora-Glass. Mumma! Tack mami!



Adios amigos we're not staying here another daaaay!

För att citera Marit. Nu ska jag packa klart det sista, hoppa in i duschen och göra mig resklar för idag sticker viiiiii! Mot sol, bad och fruktiga drinkar! IHHHH!


Dan före dopparedan

Kvällen innan och ingen resfeber, är bara förväntansfull. Har längtat så länge så kan inte förstå att vi faktiskt ska åka till flygplatsen imorrn. Att om ett dygn kommer vi snart fram till hotellet där vi ska spendera en underbar vecka tillsammans. Ulli och Lajsa på Cypern! TÖPPEN!


Stadschill

Chillat och käkat lunch på slottsdäcket med mina babys idag, mysigt värre!


Tick tack

Tänk, om 7 dagar, 6 timmar och 16 minuter lyfter planet. Längtar insaane!


Soooool

Uj va dålig jag blitt så att uppdatera, fullt upptagen med att leva och jag gillart starkt. Skulle varit ledig den här veckan men blev jobb idag, imorrn, onsdag och fredag, längtar till lön! Idag efter jobbet åkte jag in till stan och träffade Cissi och Josephine. Blev sol, glass och chill på trädäcket vid slottet, helt underbart! Kände en liten försmak inför Cypern och jag älskart. Om exakt två veckor sitter jag och Lisa på planet. LÄNGTAAAAAAAR!

RSS 2.0