9 september

Så mycket händer men ändå har jag inte mycket att säga, orden kommer liksom inte fram. Det är iallafall 9:e idag vilket betyder att jag varit tillsammans med min fina H i 1 månad idag. Hur galet är inte det? Har fortfarande svårt att förstå det ibland, att någon som får hela min värld att bli lite bättre faktiskt verkar vilja vara med mig också. Lyckligt lottad helt enkelt. Tycker om honom så otroligt mycket, blir nästan lite rädd ibland när jag tänker på hur mycket..man blir ju ändå så otroligt sårbar av det..lite mind-fucked ibland.
 
 Vi "firade" igårkväll med middag på Hellas och lite biomys på det, loovely! Eftersom våra jobbscheman inte dirket matchar har det mest blivit att vi setts sena kvällar och nätter senaste tiden så det var så mysigt att vara "ute i livet" tillsammans nu när vi verkligen är TILLSAMMANS. Snart är det väl nån som kväljningar av allt snuttigull när den läser?! Men så är det, mycket mys i mitt liv just nu. I like it.
 
Hoppas allt är bra med er där ute i livet, puss på er!

Å där blev det september

Det har nu blivit september. Sommaren tar officiellt slut och många blir deppiga, jag älskar sommaren men i min värld börjar mysets tider nu. Att jag är galet kär kan ju också ha nått att göra med att "höst-deppen" inte påverkar mig. Mihi. Idag har jag fått leka med min Tessimört vilket också bidrar till att jag snart ska krypa under täcket med en varm känsla i kroppen. Imorgon blir det kort jobbdag och inflyttnings-/födelsedagsfest hos Josephine med härliga vänner! Inga fel det heller, taggataggataggaaa!!
 
Detta avslutar vi med en riktigt snygg bild från Kreta, looovely!
 

RSS 2.0