I really want you

I really want you to really want me
But I really don't know if you can do that


Jag har inte lyssnat på den låten på evigheter, helt plötsligt dyker den bara upp på Ipoden påväg hem från bion. Fick nästan lite svårare att andras, pulsen rusade till lite. Den låten påminner mig så mycket om förra vintern, förra kylan. Hur jag gick i mörkret påväg till kyrkogården eller hem från bussen eller vänner i kylan. Minns knappt vem jag brukade tänka på. Eller egentligen kommer jag nog ihåg, fattar bara inte vad jag tänkte på. Nu är det helt tomt. Helt tomt. Inte ens en dröm. Låten har så otroligt mycket känslor i sig. Såg ut över mörka, öde Köpmangatan och upp på stjärnhimlen, klockan hade kunnat vara vad som helst. För ett år sedan eller nu. Så plötsligt hör jag tåget och blir påmind om att jag bara är påväg hem en tisdagkväll i september.

I really want you
I really want you
I really want you now

No matter what I say or do
The message isn’t getting through
And you’re listening to the sound of my breaking heart

Nu har klockan slagit över till 30 september för en stund sen och kylan är tillbaka. Dags att krypa ner under täcket och försöka blunda. Ska bara lyssna på låten en gång till.
En gång till.
En gång till.
Nu hör jag tåget utanför fönstret.

ÖVNINGSKÖR

Bara två månader kvar till min födelsedag! Hoppas på snö och mörker tills dess!

Förr i tiden var söndagen dagen som var full av pluggångest och saker att göra, nuförtiden är det softardagar där man kan hitta på vad man vill! 

Idag har det blivit en hel del övningskörning för min del, först med pappa ute i skogen och i Hallsberg för att leta efter svar till hans naturpass. Sen övningskörde jag med mamma till Marieberg där jag köpte 2 behåar (eftersom jag på nått sätt lyckas bryta av byglarna på alla?!) och en ny vinterjacka (eller kappa eller vad man säger) så nu är jag redo för kylan! Bring it on! När vi kom hem och skulle käka mat kom jag och mami på att vi ville ha champinjoner så då körde jag till Supermarket och parkerade som ett arsel, men alla däcken var iaf i rutan. Mihi. x)



I love it.

Toppenkväll!

Utgången igår blev guld!

Träffade Elin på tågstationen sen åkte vi in till stora staden och gick hem till Bambi, en liten stund senare kom Emma och Ellen, efter en stund dök Josephine upp och till sist Olivia! Vi umgicks och hade riktigt kul i Bams mysiga lägenhet!

Vid 22 tiden gick vi ner till Klaras, efter en stund i kön bestämde vi oss för att gå till Frimis. På vägen dit fick Elin ett telefonsamtal som ledde till att vi gick in i VIP-kön, snabbt in och helt gratis! Yeee! Asmycket folk på Klaras eftersom dom öppnade igår igen efter sommaren och eftersom det numera bara är övervåningen blev det lite trångt. Träffade på rätt mycket gammalt "skolfolk" och hade riktigt kul därinne!

Efter pizzakäk med Bam och Olivia på Grill Corner där vi träffade på Emma W tog jag och Oliven 01.35 bussen aka "fyllebussen" hem.

Tack alla för en toppenkväll! Får boka in en ny snart igen! :D

Här är några bilder från kvällen!

       


Utgång!

Idag mår jag mycket bättre och nu ska jag snart hoppa in i en bil som ska ta mig till ett tåg (är lite lat ja) som ska ta mig till Örebro och Bambi!! :D

I wanna go ooouuuuuuuuuuut tonigt!!!!


Bara 3 Månader Kvar..

Hoppas jag mår bättre om tre månader..
Helt otroligt att det är julafton så snart..

Då har vi kollat på Kalle Anka, Karl Bertils Julafton, Svensson Svensson och ätit alldeles för mycket mat och fika och druckit stora mängder julmust!

Ryser bara av att tänka på det..Älskar julen så mycket även om jag ofta är besviken efteråt. Men let's face it, allt kan ju inte bli perfekt. Jag kräver bara lite snö, mörker och en mysig julgran!

I år ska jag baka massa julgodis och lussebullar och kolla på massa julfilmer och lyssna på så mycket jullåtar att öronen kommer vara nära att trilla av!

Merry Christmas everybody!

Tyvärr kommer det aldrig mer kunna bli en riktig jul..inte utan min älskade mormor, det är inte möjligt. Men i år ska jag göra mitt bästa att göra det bästa jag kan utan dig..och försöka baka lussebullarna utan dig..klarade inte av det förra året så mamma fick göra det..det var ju våran tradition.Our thing. Saknar dig nått så otroligt mycket, saknar dig som allra mest just på julafton. Du liksom måste vara där. Tror fortfarande att du ska komma och sitta där brevid mig som alltid. Vägrar att inse att det aldrig mer kommer hända. Saknar dig så.

Vilket sorgligt inlägg det blev..
Nu ska jag sluta gråta och försöka sova. Gonatt!


Attchoooooooo

Ligger i sängen som är full av näsdukar och filtar och kollar på Idol. Är väldigt förkyld. Den svidande halsfasen har nu gått över till snörvelfasen. Nästa steg blir väl hosta. Ingen feber i allfall, väldigt skönt.

Imorgon ska jag försöka ta mig in till Örebro med Fia för det är jobbmässa på Conventum och sen är det ju fotbollen och den tänker jag inte missa. Så är det bara.

Mina bästa vänner just nu är min Idomintub, Strepsils och min gamla favodrog, Bafucin (eller Baffusar)!

Peppar för att bli frisk till fredag, vill peppa på utgång!

Snörvel.Host.Nys.Prosit.Nu blir det Idol, Andra Avenyn och Hells Kitchen (Som Mr.T har fått mig att bli besatt av!) Haha x)

 Snörvelgurka på er!

Sviiiider..

Hemma från Ålandsturen med mami och papi. Skönt att komma bort en sväng från allt.

Min hals har börjar svida så förbannat att jag snart trycker ner fingrarna i halsen och riiiver där inne..Blirgalensnart.


Nu sitter jag här och planerar min kommande vecka som typ ser ut såhär:

Måndag - Simma om halsen tillåter. In på födelsedagsfika hos Tomas som fyller 33 år.

Tisdag - Städa typ hela huset eftersom panninstallerargubben ska in på massa konstiga ställen i huset.

Onsdag - Pannan sätts in? Jobbmässan med Fia. Fotboll. ÖSK-Göteborg.

Torsdag - Pannan sätts in?

Fredag - Utgång med Bam! Aspepp!

Lördag - Ligga och slöa i sängen.

Söndag - ?

Ska förhoppningsvis hinna med lite övningskörning och kanske ett biobesök också !

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla ett eller två vänneravsnitt och hoppas på att halsen mår bättre när jag vaknar! Hoppas hoppas!


Nobody Puts Baby In The Corner

Denna underbara kväll har tillbringats med min mört. Scrubs, vindruvor, Idol och chips. Så har jag äntligen sett Dirty Dancing! Vet faktiskt inte varför jag inte sett den förut..skumt. Så underbar film. Mums.

Efter filmen blev det pussnatt på mört, cykla som en galning genom skogen och nu har jag packat lite till morgondagen.

Imorrn blir det Åland med mami och papi. Blir skönt att komma härifrån en sväng.

Tack för ikväll mört! You're my baby. Nobody puts baby in the corner.<3 


Kyla

Det är 18,3 grader inomhus, jag fryser ihjäl. Sitter här med min mysiga morgonrock med filtar framför tv:n. Tur att vi snart får en ny värmepanna. Vid halv 7-tiden imorse var det 2,9 grader ute. Det är absolut höst. I like it.

Idag har jag mest tagit det lungt, kollat på Vänner, tagit en promenad, tagit en lång varm dusch och nu kollar jag på Vänner igen.

I eftermiddag ska jag jobba. Yee!


Gröna Fingrar

Vart hos farbror doktor idag med mitt pajade knä för jag vet inte..hundrade gången? Sist jag var där fick jag en liten utskällning för jag inte tränade lika mycket som jag borde. Så jag var minst sagt nervös när jag gick in idag med tanke på att jag inte tränat bättre och dessutom ramlat rätt ner i asfalten på knäna och gick på kryckor en vecka..

Efter att ha klämt å haft sig som vanligt väntade jag på domen.. Men han sa att jag hade fin muskulatur runt knät och mycket benmuskler! Sen sa han att det verkade som att jag tränat och skött mig bra! (Haha!) Så nu blir det ingen operation och att han inte tänker kalla dit mig mer om jag inte hör av mig! YEEEEEE!

Självklart betyder inte det att allt är bra. Riskerar fortfarande att det blir kryckor varje gång jag vill dansa när jag är på krogen (men kan ju inte gå ut utan att dansa!) och att det vrider till och gör så ont att man vill dö och att man plötsligt sitter där på marken och ser ut som ett fån! Men känns så underbart skönt att jag inte ska dit mer!

Firade lite med att köpa tre böcker på stan och sen äta lunch med mami! Drunknar snart i alla böcker på mitt rum. But I love them. x)

Åhh en annan rolig sak är att vi såg Adriano Munoz komma gående på stan! Haha!

Klippt och räffsat lite gräs ikväll. När jag kom in hade jag gröna fingrar. Bokstavligt talat.



Stuckel

Hemma igen efter en toppendag med Cissi i Stockholm!

Anlände till den stora staden lite innan ett, otroligt nog gjorde varken jag eller Korv något inköpt förrän klockan var halv fyra! Helt otroligt!

Cissi har införskaffat massa fina supermysiga hösttröjor och en skitsnygg skjorta! För min del blev det bara en jättesöt kjol från JC i klädesväg men också ett par örhängen från JC, en liten grön väska från Monki, ett gult diadem från Mokni och en plånbok från Monki!

Efter dom flesta affärerna stängt och våra magar börjat skrika begav vi oss till Sandys och käkade asgoda baguetter och mumsiga kakor!

Bästa under vägen hem var "Adolf Hitlon i Paris" och Harrys Hare Herman! xD



Marknadsnougat och mys

Idag har det varit Kumlamarken i den lilla staden. Traskade några varv med Fia med inslag av att vi gick upp och slöade framför tv:n och kollade på Våra Bästa År. Haha sånt man kan göra när man är arbetslös. x) Köpte marknadsnougat till mig, tessimört och bror min! Mumsfillibubblans!

Ikväll har jag och Cissi spenderat kvällen hos Elin! Vi kollade på "Män Som Hatar Kvinnor" (och mobbade Cissi för hon inte läst boken!) och hade massagetåg! Myspys! Undrar om Elins grannar "dammsuger nått under sängen" ikväll! x) Haha

Imorrn bär det av till Stockholm med CissiChorizo! Är pepp som fan, det kommer bli toppen! :D

Dreglar lite över Jack Sparrow på tv nu innan sussdags, nu dog precis tentakelsaken. Tror jag. Stackarn.

Do you fear death?
Mihi mysiga minnen. v

Nu lite sömn innan Stuckel!


Jag och Korv sist vi besökte stora staden.

Mycket böcker och nya lakan

Nu har jag dammsugit mitt rum, släpade fram all skit jag haft under sängen sen jag gjorde om mitt rum. Nu har jag slängt massor av gamla block och saker från Kumlabytiden..känns som en evighet sedan. Har även bytt till nya gosiga lakan, kommer sova got inatt! Nyrakade ben mot nya lakan, love that feeling!

Jag visste att jag hade några böcker under sängen men var fler än jag trodde. Märker att jag nog är lite bokgalen. Räknade de jag har på mitt rum och det var 68 pocketböcker och 46 inbundna. Gosh.

 




Äntligen!

Äntligen har jag fått sitta och gråta framför Andra Avenyn igen, verkligen saknat det.
Vet inte varför jag bölar som en liten gris till varje avsnitt men så är det.

Det är ännu en bra sak med att det börjar bli höst, allt bra på tv börjar komma tillbaka efter långt säsongsuppehåll! Yee Ulles (något patetiska) liv kommer tillbaka! 

Nu väntar jag bara på att 
Desperate Houswives,
Grey's Anatomy,
Gossip Girl,
Christine,
Ugly Betty
och The City ska börja också.

Tv-beroende.. jag?
Hell yeah.

Bråkig Helmer och Ensam Mamma Söker

Då var snart den här helgen slut. Inte för att jag märker så stor skillnad på vad som är vardag och helg nuförtiden med dom dagar jag vaknar och andra är hemma brukar vara helg.

Idag har jag lekt med Lisa, vi åkte till IKEA eftersom Lisa håller på och ändrar om i sitt sovrum. Hon införskaffade en massa förvaringslådor, en HELMER, en spegel och lite annat trevlans!

Sen tog vi Gert till Marieberg där jag köpte säsongens första fakeuggsisar! Brukar ju avverka några per vinter eftersom jag trampar sönder dom. Finns jättemånga som tycker dom stövlarna är asfula men jag älskar dom. v
                                                                          
Jag och Lisa kom fram till att vi inte behöver några händiga karlar och kunda fixa allt själva, Helmer däremot var inte riktigt lika samarbetsvillig, men vi fick ihop honom till slut! Hyllan sitter åter på väggen i sovrummet också efter lite slit (insåg att de få muskler jag någonsin haft har lämnat mig), tror vi har sett ganska roliga ut idag när vi vart "händiga"!

Ikväll har jag också sett ett helt avsnitt av Ensam Mamma Söker, varit emot det programmet förut (utan att egentligen ha sett det) men ikväll så ändrade jag mig lite.. Jag å Lajsa skaffade oss några favoriter! Nu väntar jag bara på "Ensam arbetslös söker" and I'm in! Haha

Nu blir det lite Sex And The City innan sussdags! Mums på Mr Big!


DåHarManEnBloggOckså.

Jaha, då har jag en blogg, som alla andra. Har ju så mycket fritid nuförtiden att jag nästan pratar med mig själv, då kan det väl vara bättre att skriva av sig tänkte jag.

I love höstmystiden som kommer nu. Igårkväll gick jag och min kära mami på bio, perfekt bioväder! Sommaren Med Göran var bra! När vi kom gjorde jag varm choklad, plockade fram några mysiga filtar och la mig i sängen och läste, underbart med ljudet av regn utanför fönstret. Myspys!

Passade på att gå lite på stan innan bion, köpte en superfin sjal, ett nagellack som ska göra mina stackars naglar stenhårda och fyra böcker. Kvinnan i kassan kollade lite roligt på mig när hon såg vad jag hade valt. En om Paris Hilton, en om Magdalena Graaf, en om Adolf Hitler och en från ungdomshyllan (12-15år) Haha vilken mix!

Idag är mamma ledig så vi har övningskört, blev en sväng till Fjugesta. Sen åt vi mat på Ceasar (gamla Spisen), det var mumma!

Har läst massa bok idag också, just nu håller på i "Ron Jeremy-hårdaste mannen i showbiz". Vet inte varför jag läser så många porrböcker, är väl fascinerade antar jag. x)

Pusselhaj!


RSS 2.0