Förändringen tider

Först av allt vill jag bara säga att jag och Lisa hade en helt underbar semester på Cypern (förutom min dumma fot och höft, halt halt..)
 
De som känner mig väl vet att jag inte går så väl ihop med förändringar. Och just ju känns det som att ALLT förändras. På jobbet är allt kaos, två av dom finaste jobbarkompisarna lämnar jobbet nu och höstschemat är kaos, kommer knappt jobba nånting och mina vik-dagar tickar förfullt. Bara panik all over. Får ont i magen av att jag ska dit imorgon. Att det som varit så tryggt och roligt kan bli en sån stor källa till ångest. Känns tungt.
 
Min kropp är också kaos, gått upp massor i vikt sen allt började bli jobbigt på jobbet, sen semester på det så bara skjuter vågen i höjden. Egentligen skiter jag i vad det står på vågen så länge jag känner mig okej men just nu trivs jag inte i mig själv och kläderna passar inte. Sen att min fot tvingar mig att gå på kryckor just nu gör ju inte saken bättre. Som tur är bokade jag en tid hos sjukgymnasten innan jag åkte för min höft så jag ska iaf få hjälp med både höften och foten idag. Sen att en ung manlig sjukgymnast ska leta efter fel i typ min ljumske ser jag inte lika mycket fram emot men det är ju hans arbete.
 
Nu ska jag avsluta det här klagoinlägget, lägga mig raklång i soffan och kolla lite tv.

Förbaskade mensvärk

Blev hemma från jobbet idag, mensvärken är inte nådig vissa dagar. Inte skoj alls. Men snart bär det av till sooooolen. Jag och H har även börjat kolla resor till värmen tillsammans, vore inga fel. Nu ska jag kolla på Frasier och vänta på att H kommer hem från jobbet och kan pussa mig frisk.

Tisdagkväll i augusti

Höstkylan börjar komma krypande på kvällarna, alldeles för tidigt samtidigt som det är mysigt. Ännu bättre är ju att jag och Lisa åker till Cypern på måndag, kommer bli en så galet bra vecka. I'm ready! Först några dagar jobb och brors 25-årsfest på lördag. Fint liv just nu. Just sayin.

Drömmer mig tillbaka

 

Kaos

Det är kaos i mitt huvud just nu, jag vet liksom inte hur jag ska hantera nånting just nu känns det som. Allt är så underbart och jobbigt i perioder, det växlar så snabbt. 
 
Hade i alla fall en helt underbar semester tillsammans med H, vi var i Karlskrona och hälsade på mina föräldrar, i Göteborg och på husvagnssemester i Varberg dit även Martin och Camilla kom. Supermysiga och underbara två veckor, njöt av varje minut. Sen kom man tillbaka till jobbet som kändes som att en orgel föll över mig. "Välkommen tillbaka, alla mår dåligt, butiken ser förjävlig ut, ingen har gjort något på dina avdelningar medans du varit borta och så ett schema som inte ens är värt att nämnas...ett smäll på käften kanske?" Typ. Dock får jag just nu vara glad för varje minut jag faktiskt får jobba då jag snart går över till ett schema där jag knappt får jobba alls. Kommer inte ens få ihop pengar till hyran. Får ont i magen bara jag tänker på det. Fyfan. Skulle egentligen haft en fast tjänst (I know, när ska hon sluta älta?!) och jobba varannan helg och nu får vara glad för att jag endast får jobba några timmar nästan varje helg istället. GAAAAAAHHH!!!!!
 
Dock är jag mycket väl medveten om att det allra viktigaste har jag, all kärlek till min familj, H och alla vänner. Det allra viktigaste. Jag är lycklig på dessa plan. Snart åker jag och Lisa till Cypern och det ska bli helt otroligt underbart så det går inte att beskriva. Bara fly från allt en vecka och ha det finfint med min bästa vem, vem kan klaga? Kommer bli guld.
 
 
Nu ska jag sluta gnälla vilket känns som det enda jag gör nuförtiden, ska lägga mig ner under täcket i soffan och andas in den kalla skönt luften som kommer från balkongen. Kanske somna..

RSS 2.0