Påskmys

Sitter här i soffan och chillar efter en galet god middag bestående av köttbullar med vitlök, persilja, basilika och chili, potatismos och fetaostsallad..behöver jag säga att det var galet gott? Mumsfillibubblans! Mysigt att vara ledig tillsammans med H på vad som känns lite som en vanlig dag. Har mest chillat annars, han lägger pussel och jag har chillat på den nybyggda balkongsoffan min Byggare Bob-pojkvän fixat ihop. Underbart! Senare ikväll ska vi till Hs farmor och äta pizza med familjen, myset fortsätter! Nu ska jag lägga mig raklång i soffan och läsa Sofis mode och kolla på när H letar pusselbitar.

Bubbel lebbuB


Kaboooooooom

Det var stenen som föll från mina axlar idag, några månader iallafall. Loovely! Skulle varit ledig idag men har jobbat extra 12-20 så nu har jag sjunkit ner i soffan framför Sex and the city och känner hur tröttheten väller över mig. Ska nog snart byta soffan mot sängen. Imorgon är jag ledig och ska göra allt och ingenting. Tummen upp!


It's like movie love

Tänker mycket på det här med kärlek..även om det alltid varit en dröm har jag aldrig trott att jag någonsin skulle hitta någon jag tycker om som faktiskt tycker om mig också. Helt otroligt, men verkar som jag gjort det. Tycker om H så mycket att det nästan gör ont ibland, älskar honom så mycket. Säger som Janice i Vänner, "It’s like I finally understand what Lionel Richie’s been singing about"..så känns det. Jag har aldrig varit såhär lycklig i hela mitt liv vilket gör en så oerhört sårbar, lite läskit men samtidigt så underbart.
 
På senaste tiden tycker jag det är många par som splittrats och par som kämpar för att få det att fungera..eller redan gett upp men fortsätter ändå. Det känns i hjärtat. Så hör man från så många håll om olika affärer, hemliga förhållanden och kks..hur lätt det är att hitta ett ligg om man är sugen varesig man är singel eller inte. På tv, i serier, i skvallerpressen och bland vänner och bekanta..det finns överallt och närmre än man tror. Börjar känna mig som den blåögda lilla tjejen som tycker att det inte borde vara så svårt att hålla sig borta från andra om man har pojk- eller flickvän. Iallafall inte om man är lycklig med vad man har..eller så lever jag själv i någon slags rosa-fluffvärld där allt bara känns enkelt. Man kan ju aldrig vara säker på hur någon annan känner eller vad någon annan gör.
 
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu.

Nu och helst igår

Jag och LW har blivit kära. Vi vill åka nunununuuuu!


TGIF

Äntligen fredaaag! Inte för att jag direkt jobbet en lång hård vecka och äntligen får pusta ut, har varit ledig onsdag och torsdag så mig går det ingen nöd på. Förutom min fot då som snart tar död på mig. Idag har jag jobbat 12-20 och nu har jag sjunkit ner i soffan och målat naglarna framför tvn med lite tända ljus. Min H är i Örebro med jobbet och äter och bowlar så njuter av mitt eget sällskap, inga fel på det. Ska bli så underbart med en hel helg ledig tillsammans med min älskling, längtat så!
 
Har haft några riktigt bra dagar den här veckan, i onsdagskväll var jag och hälsade på Bam som flyttat och det var riktigt mysigt. Hon är en sån vän det kan gå hur länge som helst meddans man träffas men när man väl ses igen är allt som vanligt, så det ska kunna vara. Igår träffade jag Erika och gjorde IKEA osäkert. På eftermiddagen åkte jag och H först en sväng till Hs kompisar Martin och Camilla och sen vidare till Kajsa, Niklas och deras lilla sötnos Olle på 2 år. Jättemysigt!

Raggisar och mys

Va härligt det är att vara ledig en vanlig onsdag, idag tog jag en lång sovmorgon, en lång dusch och gick till Maxi och handlade. Som en liten hemmafru stekte jag raggmunkar och fläsk så kom H hem på sin lunch och åt med mig. Så mysigt! Om en stund ska jag ta tåget in till Bam som jag inte träffas på alldeles för länge och kolla in hennes nya crib, sweet!

RSS 2.0