Stuckeeeeeel

Idag åker jag och Lisa till Stockholm, lovely!
När vi kommer hem är det ett nytt år, crazy!


Allt kan hända å det händer, här i Klasses julkalender

Sitter och tittar på Klasses julkalender tillsammans med bror, supermysigt. Har inte orkat uppdatera senaste dagarna då jag i stort sett bara jobbat, ätit och sovit..försökt klämma in en dusch där nånstans också. Julen var i allafall härlig om än lite kort. Nu är jag helt inne i mellandagshetsen och har inte riktigt förstått att det inte ska pyntas och julfixas mer. Imorgon är jag äntligen ledig och på eftermiddagen lämnar jag och Lisa närkeslätten, yaay!


Christmas

Julafton börjar lida mot sitt slut. Dagen har varit bra med många olika känslor men i helhet är jag väldigt nöjd med allt. Har även fått väldigt många och fina julklappar. En av sakerna som låg under granen var datorn jag skriver på nu, dock visste jag om det eftersom jag betalat en del av den. Love it. Hoppas alla därute har haft en fin jul. God jul och god natt!  


Dan före dopparedan

Vädret gör mig ledsen, jag som haft lite mysig julkänsla senaste dagarna. Går ju dock inte att göra så mycket åt tyvärr. Nu kollar jag, bror och Zingo på Pettson och Findus och om en stund ska jag iväg och jobba tills ikväll!

Ledig

Fasiken va gött det är att vara ledig ibland, dock blev det ingen sovmorgon då jag skulle till Kvartersdoktorn och ta bort en prick på ryggen. Ska tillbaka på onsdag och ta bort stygnen. Efter vi gjort det blev det Marieberg och Örebro i dator-jakt, bestämde mig tillslut så det kommer ligga en under granen på julafton. Mihi. Nu ska jag kolla ett avsnitt Pettson & Findus innan jag ska fortsätta julfixa. Myys!

Kirrat!

Tågbiljetterna till Stockholm över nyår är fixade, sweet! Ska bli guld att fira in det nya året med min bästa Lajsa! <3


Det kanske blir en jul iallafall

Det är alldeles vitt ute och granen väntar på att bli klädd. Lovely. Snart är det dags för jobb, är dock fortfarande trött efter helgen men gosh så rolig den varit.

Stuckeeel

Varit i Stockholm med Fia över dagen, trevlans värre. Kom hem med två julklappar, ett halsband, örhängen, ett änglaspel(som jag är helt kär i), en kimono och en underbar tvål från Lush. Nästan stolt över mig själv att jag inte handla mer. Baha. Varit väldans mysigt!

Inte helt fel,

det här med att vara ledig efter en hård vecka. I tre dagar också, yay. Idag har jag varit duktig och fixat hemma, varit och simmat, handlat och haft mys här hemma. Imorgon ska jag klippa mig och julbaka för fulla muggar. Sweeet!

Makes me happy


Blir så nostalgisk

Började titta tillbaka i bloggen på föregående års julförberedelser. Förra året vid den här tiden var julmyset igång för fullt med minusgrader och glitter, hade mycket fritid då jag var arbetslös och gick på Communicare, tränade en del och julpeppade med mys, O helga natt och julbak.

Låter mysigt när jag läser om det men även om jag inte hunnit peppa så mycket i år mår jag så mycket bättre nu, har ett jobb som jag älskar och en sån sak betyder så himla mycket för mig. Känns galet att jag bara har fyra lediga dagar kvar innan julafton och ingen helg. Men hinner julmysa en del på jobbet också med alla härliga människor, får försöka göra så mycket som möjligt och njuta av det. Nu ska jag snurra in sängen i glitter enligt tradition!


En gammal julknel

Äntligen lite julkänslor

Det är bara fjärde december och jag har redan avverkat två julkalendrar, Pelle Svanslös och När karusellerna sover. Börjar äntligen få lite julkänskor efter all julklappsinslagning och kalendermys i helgen. Nu har jag börjat kolla på Sunes jul och efter det blir det Pettson och Findus och till sist den bästa av dom bästa, självklart Mysteriet på Greveholm.

Det är även dags att börja kolla på julfilmer, börjar ikväll med Stealing Christmas. Måste även hinna se Love Actually, The Holiday, Grinchen, Tomten är far till alla barnen, Klappjakten och alla Nu är det jul igen-filmerna innan jul. Har jag missat nån viktig?  Gosh vilken jultönt jag är, älskart.


Idag har jag slagit in många julklappar


More nights like theese

Haft en så himla bra kväll, det är så skönt att bara ta det lungt och umgås med sköna människor man tycker om. Kvällen har spenderats tillsammans med Sofia, Mana och Erika med tacos, Idol, chill, hundgos, skratt och mycket mer. Jag skulle kunna berätta många roliga detaljer om felkörningar i Örebro och svår beslutsångest i godishyllan men det behövs liksom inte. Fina människor det där. Helt enkelt.

RSS 2.0