Sleepy monday

Var inne i den djupaste sömnen och drömde om Andreas Johnsson när klockan väckte mig imorse, det är inte rättvist. Blev en konstig dag med grupparbetet, vi var dålig på att kommunicera och det ironiska är att arbete handlar om just, kommunikation. Fast i Indien då. Jag och Erika satt typ och sov på varandra när vi var på biblioteket. 

Har skrivit lite själv nu men lägger ner det arbetet för dagen, måste plugga inför provet också. Suck. Nu ska jag köra ett pass på crosstrainern innan jag ska fortsätta vara duktig och sen somna riktigt tidigt.

The weekend

Har varit en väldigt skön helg, en nykter sådan. Det var skönt att bara ha en riktigt skön lördagkväll med chill framför tvn och vakna imorse utan krokenlukt och träningsvärk från partande. Igår på dagen åkte jag in till Örebro och träffade min Tessimört, vi lunchade och gick en sväng på Hindersmässan och stan, det var mysigt. Nu kommer vi inte ses förrän april, saknar henne redan.

Dagens görolista ser ut som en klassisk söndags-lista med en massa pluggande, städa, promenad osv. Än så länge har jag mest kollat på Sex And The City. Man måste få chilla också!

Släpper allt och firar fredag

Är lite allmänt konstig av olika anledningar. Nu lyssnar jag på musik och försöker skaka av mig allt och njuta av att det faktiskt är fredag. Och har ju toppenplaner för kvällen, mat och bio med min baby Josephine. Kommer bli guld!


Fina dagar

Vilka sjukt bra dagar jag har framför mig. Imorgon ska jag och Cissi ta en tur på stan innan vi ska hem till Elin som har flyttat in till Örebro, på fredag är det dejt med min baby Josephine som gäller och på lördag ska jag träffa min mört som kommer vara hemma på närkeslätten! Tummen upp!

Bilden har ingenting med texten att göra men den gör mig glad!

Marknadsnougat

Imorse var jag knappt vid liv när klockan ringde, hoppade i sängen lite sent igår. Å så imorse var det dags att byta platser, går vi på dagis eller? Dom tjatar om att vi är vuxna människor och att det inte är som i skolan, så ska vi få bestämda platser så vi inte sitter med de människorna vi trivs med. Blev okej för min del men saknar dom andra, vem ska jag nu göra grimarser åt?

Seg morgon var det också, trodde jag skulle somna och trilla av stolen. Sen blev det iaf fältuppgift så jag, Sofia, Linda, Jelena, Josefine, Stephanie och Erika tog bussen upp på stan och traskande runt på Hindersmässan. Föll för grupptrycket och köpte lite marknadsnougat även fast det bara är onsdag. Baha. Resten av dagen blir det Sex And The City och lite plugg. Me likey.

Say You'll Be There (Single Mix)

Är hos Lisa, vi har haft en mysig pluggdejt. Vi har läst och ätit nybakat bröd. Nu har vi varit duktiga nog för idag tycker vi. Hon färgar sitt hår och jag lyssnar på Spice Girls. Sweet!


Alla barnen hette Klas utom Jörgen

Trodde det skulle bli en riktigt seg måndag. Men helt okej. Vi har så roligt vid vårt bord, även om säkert många av dom andra stör sig på oss. Mycket UNO och alla barnen-skämt idag. Jag gillart, skrattade så tårarna rann.

Nu ska jag plugga och fixa matlåda innan det blir SATC, lär jag väl somna innan 22 om jag känner mig själv. En klassisk måndag now a days.

Kunde inte låta bli

Nu har jag beställt lite saker från H&M, blev lite småsaker som halsband, en väska, en klänning och lite sånt. Alltid lika roligt att gå och hämta ut paketet. Shopoholic, jag? Inte alls.

Söndagschill

Gårkvällen var nice hos födelsedagsbarnet Nathalie, först sexparty och förfest hemma hos henne innan det bar vidare till stora hotellet. När jag kom hem åt jag kladdkaka och tittade på Sex And The City i sängen. Ville sova länge imorse, fixade alla förutsättningar. Mobilen på ljudlös, inget alarm, öronproppar, fördragna persienner. Och när vaknar jag, 9.12, suck!

Har haft en superskön dag idag med många SATC-avsnitt, en skön promenad, städat, läst tidningar och snart ska jag beställa lite från H&M katalogen.


I love fridays

Vilken bra dag igår! Eller dagen på Lernia var sådär, men the gang gör det kul! Efteråt mötte Lisa upp mig så åkte vi till verkstaden med GTB innan vi hämtade upp Anna och styrde färden mot Marieberg! Där inhandlades det skor, en väska, hårpulver, spännen, toffsar och leggings! Nice!

Efter shoppingturen åkte jag och Lisa hem till henne och lagade mat, fylld kycklingfilé, hemmagjord klyftpotatis och en kall basilikasås, superdupergott! Mat, vin, kladdkaka, ostbågar och godis, vi slog på stort! And it was good!

Nu måste jag pallra mig upp ut sängen och göra frukost, idag står det chill och 21-årsfest på schemat!


Mys

Callcenter-prat på utbildningen idag, det sög. Men the gang hade kul ändå. Efter Lernia tog jag bussen upp på stan och träffade Josephine, Cissi och Fia. Chill på stan innan mat och kladdkaka på La Baguette. Mys och mumma! Många roliga planer på g, spännande!


Färska bullar?

Vilken bra dag det här har varit. Prov imorse som kändes riktigt bra, förutom att min mage kurrade så högt så jag knappt kunde tänka. Sen blev det helt plötsligt fältuppgift aka analys av affärer och mat på La Baguette tillsammans med Linda, Jelena och Josefine. Riktigt nice!

Och vilket väder, var helt underbart när solen var framme, riktig vårkänsla när vi gick till bussen. Rikigt fint att komma hem meddans det var flera timmar sol kvar, sen jag kom hem har jag bara legat här i fotöljen med Zingo och kollat en jäkla massa Sex And The City (och slumrat till en stund), precis vad jag behövde! Resten av dagen går även den i chillets tecken, behöver inte ens tänka på matlåda eftersom jag lämnade kvar den jag skulle ätit idag. NICE!

Resten av veckan ser riktigt fin ut, imorgon ska jag träffa Cissi och Josephine (guld) och helgplanerna ser riktigt bra ut!

Den underliga frågan är bara, varför har det luktat färska bullar här i flera timmar? Tror mitt psyke leker med mig.

Skärpning

Nu borde jag VERKLIGEN plugga. Ingen pli på mig alls. Fastnar framför bilder på facebook istället, på människor jag knappt känner. Dom är så fina. Jag vill vara lite mer som dom, varför kunde jag inte vågat vara som dom. Dom ser så lyckliga ut. Nu ska jag se Family Guy. SEN ska jag plugga. Jag lovar.

SATC är så mycket bättre än att plugga

Jag borde plugga, det är prov imorgon. Just nu är jag bara så löjligt trött så jag orkar inte. Istället kollar jag på Sex And The City. Det är bra.


En guldkväll i bilder

Vilken kväll igår, väldigt fina bilder. Dom får tala för sig själva!

    

Wonderbar

Så är man plötsligt hemma igen. Var varit en toppenkväll med underbara människor, tummen upp! Har tagit en Resorb nu. Natti natt!


Redo för nya tider

Nu är julen nerpackad i sin kartong. Jag brukar tycka att det är sorglig, men i år kändes det bra. Jag kan inte låta bli att längta efter vår, sol och fångelsång. Att cykla på grus och lyssna på Veronica Maggio. Jag är redo för nya tider. Det är nog för att jag har något att göra en tid framåt, och att jag trivs. Även om jag såklart drömmer om ett jobb känns tillvaron helt okej just nu. I like it. Och om exakt 7 månader åker jag och Lisa till Cypern, go us! Och ikväll är det utgång som gäller, jag är taggad!


Snart fredag

Idag är jag inte lika trött, brukar vara halvdöd vid det här laget. Nu ligger jag i sängen och tittar på Kvinnor som mördar, älskart. Programmet alltså, inte att kvinnor mördar. Dagen på Lernia gick ganska fort idag, jag sög på yatzy. Jag trivs bra på utbildningen, har hittat de personer som jag tycker om och det är ganska många. Funderar på att se en film ikväll innan det blir suss. Imorgon är det fredag och vi slutar 14.00, det gillas starkt! Då ska jag leka med min favorit-Lisa, det gillas ännu mer!

Yatzy

Idag slog jag Linda, Jelena och Stefanie i yatzy. Jag fick yatzi. Det var kul!
Nu blir det Family Guy. Jag är trött.

Trevligt med solljus

Idag har varit en bra dag, på förmiddagen fick vi skapa våra egna låtsasföretag och på eftermiddagen gav sig jag, Linda och Jelena ut på fältarbete. Efter vi fikat och summerat uppgiften gick vi en sväng på stan innan vi åkte hem. Så skönt att komma ut innan solen hunnit försvinna!

Nu är jag happyhappyhappy eftersom resan är kirrad, den 15e augusti drar jag och Lisa till Cypern och Limanaki Beach! YEEE!


Jag och Lisa

Jag och Lisa ska till solen. Vi planerar. Vi är likasinnade. Det tycker vi om!

Mysdag

Idag har jag och Lisa haft en riktig mysdag hos henne. Vi har fortsatt kolla och jämföra resor, lagat supergod mat, kollat H&M-katalogen, uppdaterat våra "listor" och kollat på hela Solsidan-boxen. Vilken toppendag!

Imorgon ska jag jobba med en hemuppgift vi fick på utbildningen, skönt att inte behöva åka in till stan!

Det är jobbigt att skratta i fem timmar

Idag har jag träffat Carro och Bejbo, vi fikade i fem timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag har träningsvärk i magen av allt hysteriskt skratt. Vi har smidit onda planer så det står härliga till. Dom är helt otroligt skönt så var bara tvungen att lägga in den här gamla bilden! <3

Det är jobbigt att skratta i fem timmar. Men alldeles, alldeles underbart.


Känns att man lever

Ikväll är jag dödstrött, det tar på en att åka hemifrån 7.10 på morgonen och komma hem 21.30 på kvällen. Första "riktiga" heldagen på utbildningen idag, kändes okej. Efter bussen in till stan blev det (förutom att tampa sig genom en snöstorm) lite mat på Donken och sen bio. Myspys! Försenade tåg, inte så myspys.

Imorgon går vi kort dag och efter det ska jag träffa Emelie och Carro på stan, så bli så jävla roligt att träffa dom igen!

Även mina helger framför ser väldigt roliga ut, har något speciellt planerat minst en dag varje helg nu ett tag framöver. Sånt gillar vi, det ska kännas att man lever! Först ut blir Stockholm med min snygging Josephine på lördag!

Nu blir det några vänneravsnitt innan jag däckar i sängen. Klockan ringer 6.02 imorgon också.

A new era

Bror har nallat min dator så ska fatta mig kort. Första dagen på utbildningen idag, många nya intryck. Har varit över hos Tessi och sagt hejdå för imorgon åker hon tillbaka till Kalmar, nu kommer vi inte träffas på för länge. Suck. Nu ska jag göra mig iordning och lägga mig i sängen och kolla Vänner, är helt slut så kommer sova gott inatt!

Bed sweet bed

Nu ska jag snart sova, i min egen säng. Ska bli så skönt att gräva ner sig i duntäcket igen. Har saknat det. Snussinussi och natti natt!

Fler löften

Kom på två nyårslöften till. Att åka utomlands och sola med Lisa och att skaffa en till tatuering. Kommer det bli av? HELLYEAH!!!


Hemma igen och ett nytt år

Är tillbaka hemma på närkeslätten igen. Visst är det skönt att komma hem till sitt men även lite ångestfyllt. Back to reality. Imorgon börjar service-utbildningen på Lernia, får se hur det känns. Känns konstig att jag inte ska till Communicare imorgon, att jag aldrig mer ska dit. It's the end of an era. Även om det såklart också är början på en ny.

Folk verkar haft ett bra nyår, hoppas folket firade lite för mig också. Själv så satt jag hos farmor och farfar i Blekinge med pyjmasen i soffan och skålade i Pepsi. Nu ska väl folk börja med nyårslöften också, själv så har jag inga. Tror jag inte. Skulle kunna ha hur många som helst om hur jag ska börja träna mer regelbundet, äta bättre, ta bättre hand om tänderna, städa oftare, försöka vara snällare, uppskatta allt och blablabla. Men alla dessa löften skulle isåfall komma ur skuldkänskor, att jag borde ta bättre hand om mig själv och min kropp, vara snällare och så vidare. Hur roligt är det egentligen? Om jag ska ha ett nyårslöfte vill jag ha ett som inte grundar sig i skuld..som att skratta mer eller lova mig att gå på en professionell massage. Om jag har några löften så är det mina.

RSS 2.0