Hör jag en melodi?

Är det inte sommar så säg. vilken dag. Jobbschemat är i full gång på Cubus, I love it! Började dagen med att jobba 8-12, kastade mig i solen så fort jag kom hem. Önskar att jag vore en sån där övermänsklig person som blev brun i solen efter nån kvart. istället är jag en sån som blir kräftröd för att sen gå direkt tillbaka till mitt bleka jag. Menmen, man kan inte få allt här i världen. 

När jag inte orkade med solen längre tog jag cykeln fram på torget och fixade lite ärenden, hämtade bla ut mina omklackade gladiatorsandaler och köpte tändvätska tills på lördag. Är så peppad! Var även på systemet för jag tänkte vara ute i god tid och ha det fixat, vilken var den enda ölen som var helt slut? Min, of course. Men tog lite annat så blir det mindre tills nästa gång. Peppelipepp! 

Kollade lite tv förut, Leila på landet, Per Morberg å så reklam för Sommar med Ernst. Kan det bli somrigare? Och om en halvtimma börjar Allsång på Skansen och efter det Morden i Midsomer. Sommar, sommar, sommaaaaar! Tralala!


Tillbaka på närkeslätten

Kom hem igårkväll efter några toppendagar i Rättvik med Lisa. Mycket chill, midsommarfirande och turistande. I lördags åkte jag och Lisa till Orsa Björnpark, här kommer lite bilder!


MOT RÄTTVIK!

Nu drar jag och Lisa och har några mysiga dagar i Rättvik!
Puss på er å glad midsommar!

Jobb och knåd

Dagen har innehållit:

Jobb
Lunch ute med mami
Chill
Massage på Nygatan Spa
Kladdkake-fika med mami i kvällssolen

Vilken toppendag, helt mör i kroppen efter massagen. Var superskönt!
Nu kollar jag över packningen till Rättvik, snart sjunker jag ner i soffan
framför Morden i Midsomer. Sweet!

Sausage-time!

Dags att åka in till stan och leka med Cissikorv, me likey!

En veckas sommarlov

Första dagen på min sommarlovs-vecka.
Igår hade jag och Tessi en riktig mysdag i soffan framför fyra filmer, supermys.
Nu kollar jag SATC men ska snart sätta igång med dagens sysslor!

Sovrum eller butik?

Kom äntligen igång med städningen idag, kläder och saker ÖVERALLT. Mitt rum började likna en Cubus-butik. Konstaterade att jag borde ge mig själv ett strikt köp-förbud på kläder, accessoarer och skor. Gosh.


Avslutning

Avslutningen på Lernia idag var både rolig och sorglig, roligt att träffa alla igen men sorgligt att det var sista gången den gruppen kommer träffas allihop. Efteråt drog jag, Sofia och Steff upp på stan och träffade Mana och Berra. Efter en sväng förbi Af blev det fika uppe på Krämaren. Hemma hos Sofia å Mana blev det chill, Wii, kebabpizza och Desperate Houswives. Me likey!

End of another era

Sista dagen på praktiken idag, sorgligt även fast jag ska tillbaka och jobba i sommar. Blev utsedd till "Månadens BIG Smile-medarbetare" med en jättefin motivering och ett presentkort på 250 kronor, blev så glad att jag nästan började gråta. Bjöd på kladdkakemuffins och cookies, blev mycket populärt. Imorgon är det avslutning på Lernia, ska bli så kul att träffa alla igen! Nu blir det dusch och hopp i säng!




Fyra år

Hade glömt bort datumet så mamma fick påminna mig, dåligt samvete. Kan inte förstå att det gått fyra år, kan ju fortfarande höra din röst och känna hur det kändes att krama dig. Det kanske är som dom säger, att det blir lättare med tiden. Men jag tänker på dig nästan varje dag, tänker på allt jag skulle vilja berätta och visa. Så mycket har hänt senaste fyra åren och jag skulle vilja försöka göra dig stolt. Men det är som det är. Det kanske blir lättare. Time will tell.


Underbar dag med underbar Lisa

Gårdagen var toppen i Öret med Lajsa. Kom in på förmiddan så blev det några affärer på stan, köpte en bikiniöverdel som jag är helt kär i. Åt en jättemysig lunch på Jensens Bofhus innan det blev jordgubbar och bigaråer på en bänk vid slottet. Ett gäng på typ 20 snygga killar chillade och drack öl vid slottet så vi dreglade värre. När regnet kom drog vi oss tillbaka till el casa del Lisa, gjorde egen pizza och mös framför tre filmer. En mysipysi dag med min bästaste Lajsa. Å om 64 dagar drar vi till Cypern. Whop whop! <3

Busy busy busy

Full rulle i livet även denna vecka, idag fick jag lära mig kassasystemet så hjärnan har gått på högvarv sen jag började 7 imorse. Blev en lugn kväll hemma med mat framför burken, nu har jag hoppat upp i sängen framför Vänner och funderar på att måla naglarna. Kommer nog somna tidigt ikväll. Imorgon bär det av till stan och min Lajsa, whop whop!


Snabb update

Igår träffade jag Tessi som är hemma från Kalmar, mysipysi.
Idag har varit en helt insane hektisk dag på Cubus, fick beröm för mitt slit.
Nu står chilikassler i ugnen och ska snart tas ut.
Ska sjunka ner framför Family Guy och säsongsavslutningen av DH.
Imorgon ska jag börja 6.55, kommer bli en lång men rolig dag.
Nu mat!

Chill i stjärnhusen

Sitter hos Sofia och Mana och chillar, ser på när Sofia diskar och får inte hjälpa till. Snart finaldags i BB, då ska vi sitta bänkade här. Ujujuj. Först köpa cola och göra mackor i ugnen. Sweet!

Saturday-ish?

Är det verkligen lördag? Känns inte som det, ska iväg och jobba om en stund. Yeey! Igår drog jag till Sofia, Mana och Berra direkt efter praktiken, trevlans värre. Ska dit imorrn igen, det gillar vi!

Winbesök

Har min kära Lajsa här på vår lediga dag, me likey! Nu ska vi snart åka och handla inför dagens grillning och sen hoppas vi att solen tittar fram!


RSS 2.0