Premiär

Idag har jar varit på premiären av Sex And The City 2 med Lisa och Johanna :) Innan var vi och några av deras socionomkompis och åt mat på La Baguette, riktigt mysigt att sitta och äta ute. Många roliga samtalsämnen!

Väl inne på bion var alla hyperpeppade och när vi såg alla goodiebags på alla stolar blev alla tjejer ännu mer hysteriska. Filmen var jättebra, dock måste jag nästan erkänna att jag nog hade lite högre förväntningar. Inte så konsigt egentligen om man tänker på hur länge man väntat på den och på hur helt otroligt underbar första filmen är. Men den var helt klart värld. Love Mr Big, he´s still the man. Puss på Sex And The City, och fina vänner.


Stygn

Då var det en ny veckan igen. Idag har jag vart hos farbror doktor (som var en kvinna), skulle kolla upp en prick på ryggen. Hon kollade lite och sa att den inte såg konstig ut men att hon förstod att den kan skava mit bh:n ibland. Så tänkte att nu säger hon väl att jag kan gå och höra av mig om nått förändras. Istället säger hon att jag kan gå in i rummet brevid så ska dom skära bort den. Fick lite panik när hon fixade bedövningssprutan, är ju inte direkt ett fan av kanyler. Det gjorde ont, men det gick bra. Så nu har jag en prick mindre på ryggen. Men just nu drar det rätt ont i stygnen.

Imorrn bär det av till tandläkaren för att operera bort ännu en dum visdomstand.
Mer styg i Knel.

Hemma igen

Då var man hemma igen, planet landade vid 10 svensk tid i Örebro. Mådde illa redan på planet eftersom jag fick solfeber på natten. Hade feber när vi kom hem och kunde inte äta utan att må illa. Framåt eftermiddagen gick det åt bättringshållet och sen kom mört hit som jag inte träffat på så himla länge, kan ju inte må annat än bättre då!

Puss på henne.

Nu har jag snart vart uppe i 22 timmar, förhoppningsvis sover jag gott inatt.

Suck

Imorgon ar det dags att aka hem igen..eller snarare sagt inatt, ska lamna hotellet 4.50 sa ska upp om sisadar 4 timmar.
Ajsing pa mina soleksem..som suger. Dom syns i allafall inte langre, syns bara nan timme efter man kommer in i solen men sen slutar det ALDRIG att sticka och klia. Som tur ar kan jag beharska mig nagorlunda sa jag har faktiskt skinn kvar.

Puss pa Rhodos iaf.

Rhodos

Har det guld, vart asfint vader idag sa brant mig lite. Nu ska vi snart ga ut och ata.
Hoppas det gar bra for Hoftskott och OSK ikvall!

Puss fran Rhodos!

So long

Om 12 timmar har planet till Rhodos nyss lyft. Ska bli så himla skönt, även om det är fint väder här också så är det just komma härifrån, ta semester (visserligen från ingenting) och bara ta det lugnt och koppla av som ska bli så underbart! Nu ska jag ta en dusch innan det blir Seinfeld och sova.

Så om jag inte hinner säga det igen innan vi åker,

SO LONG SUCKERS!

Brumbrum i stora staden

Har nyss blivit avsläppt av Eva efter körlektion i Örebro 8-12. Var inte alls lika nervös som jag trodde jag skulle bli. Jag körde in till Örebro (trevligt med ösregn på motorvägen) och började med körningen i ytterstan. Efter nån timme blev det Shelleys tur att kör ytterstan innan det blev fikadags. Nu kommer jag alltid att förknippa hallon- och nyponte med stadskörningen. Sen blev det min tur igen och dags för innetstan, fickparkering och hela tjolavippen(eller vad man brukar säga). Övade lite säkerhetskontroll uppe på Åhlens parkeringshus innan det blev Shelleys tur och sen bar det iväg hemåt igen.

Självklart fick jag allt regn när det var jag som skulle köra, just my luck. Men tror faktiskt regnet lugnade mig lite så kanske inte var så dumt i allafall. Kul att se Bam när man körde förbi järntorget!

Nu blir det soft ett tag innan jag ska fram till kumla markén en sväng. Kommer sakna att gå runt med mört. It's kinda our thing.

Puss på dagen hittills. Nu ska jag gå och gräva ner nosen i min pojkvän, teoriboken.


Snart helg, snart bort

Är lite förvirrad över dagarna just nu eftersom alla varit lediga idag. Idag skjutsade jag in bror till Öret och passade på att köra runt lite i stan inför min stadskörning med bilskolan imorgon. I eftermiddag har Uffe, Barbro och Otto varit här och firat mamma i efterskott. Ikväll var det Göteborg-Ösk på ppw. Spännande match men inga mål, så förlorade inga pengar iaf. Haha. x)

Är redan nervös inför imorgon, hatar att jag alltid blir så himla nervös inför saker jag inte kan göra något åt just nu. Vet bara att jag kommer må illa imorgonbitti och kommer inte kunna äta någon frukost utan att vilja spy. Men sånt är livet.

Redan fredag imorgon i allafall, stadskörning, kumla marken och sen blir det tvätta och börja tänka på packnigen tills det bär av till Rhodos på söndag. Längtar så.


Helg

Då var det helg igen. Veckorna går så fort att jag blir dum i huvet, alltså mer än vanligtvis då.

Har varit lugnt ikväll, kommer nog somna tidigt. Imorgon blir det upp tidigt, åka till Lisa och sen se på FC Höftskotts premiärmatch. Sen blir det hem en sväng och sen bär det av in till Öret igen för partyparty med underbara Josephine och några till! Sweet!

Nu ska jag fortsätta kolla på Seinfeld.

Burn

Igår hände något ovanligt. Jag skulle gå och lägga mig och såg i spegeln hur mina axlar och överarmar var alldeles rödflammiga och jättevarma. Jag hade bränt mig på solen, för första gången i Sverige i år. Självklart vet jag att solen tar mycket så här års, men det är så att min hud aldrig brukar påverkas av vårsolen. Jag blev nästan glad, tills jag kom på att jag vore dum i huvet om jag blev glad över en solskada.

Fick leta på den bästa after sun som finns, Mary Kays. När jag öppnade tuben kom en underbar doft, det luktade Puerto Rico. Varje kväll under den resan satt jag i sängen och kletade med tuben. Så skönt, svalkande efter en underbar dag i solen. Det luktade lugnt, avslappnat och problemfritt..så som det kändes under den semestern. Vilka underbara dagar.

Om två veckor ligger jag i en solstol på Rhodos. Sweet. Självklart ska tuben åka med.


Jakten efter det rosa plastkortet

Pluggar körkortfrågor till förbannelse. Snart drömmer jag om spärrlinjer och bogseringsregler.. Hela dagen igår gick åt till att sitta framför datorn och göra tester. Det jobbigaste är när man gör dom på tid, blir lite dum i huvet då. Men vill man ha det där lilla rosa plastkortet måste man ligga i. Så är det bara.

RSS 2.0