När man får tid att tänka

Jag vet inte riktigt att det är med mig vissa stunder. Känner mig otillräcklig, orolig i kroppen och stressad. Tror det är att våren är på gång. För många betyder det vårkänslor, glädje och längtan, för mig också egentligen men det betyder också massa förväntningar, komplex och allt som kommer med det.. Är ganska säker på att jag skrev ett liknande inlägg förra året, dock är jag mycket lyckligare nu. Har en toppenvår och sommar framför mig som jag ska försöka njuta av till fullo och strunta i allt som förväntas av en och bara må bra och göra det jag vill. Det ska jag. 
 
Ibland blir jag bara på trött på mig själv, varför kan jag inte bara vara som alla andra tänker jag fast jag vet att det är fel.. Jobbigaste just nu är nog hur jag hanterar kroppshetsen just nu. Alla tjatar om beach 2013, proteinpulver hit och flatbröd dit.. Istället för att bara försöka skärpa mig med vad jag stoppar i mig gör jag raka motsatsen och senaste veckorna har jag misshandlat min kropp inombords känns det som.. Hetsäter, mår illa, chockar kroppen med socker ibland så jag känner hur hjärtat dunkar i bröstet så man blir helt matt..inte okej. Skärpning. Blir äcklad av att  se hur fettbebis(ser ut som)bulan växer och..usch bara! Blir så arg och besviken på mig själv. Blir ju inte bättre av att foten krånglat senaste tiden och sjukgymnasten sagt att jag inte ska gå mer än nödvändigt så jag int ens får gå ut och promenera som jag annars tycker om, särskilt på våren. Frustrerande är bara förnamnet. Är så trött på att skämmas för mitt utseende men värst av allt är att jag mår dåligt av tanken att H ska behöva skämmas över mig (vilket jag inte tror han skulle göra men jag får för mig). Önskar jag hade nån slags kontroll. Borde skriva ner allt jag äter som jag för kassabok över alla inköp men vet att jag bara skulle ljuga för mig själv. Ska försöka skärpa mig, jag lovar. Typ. Jag måste. 
 
Annars mår jag väldigt bra, även om det inte låter som det just nu.Tror det är för att jag är ensam ikväll då H är på kurs i Kalmar så jag får tid att tänka för mycket. H fyller mitt liv med så mycket glädje att jag inte har tid att tänka på allt som inte är tipptopp. Har en toppenhelg framför mig. Men nu är jag trött, ska krypa ner under täcket och lyssna på blåsten och regnet utanför fönstret och ladda inför morgondagen. Puss på er.
 

RSS 2.0