Så var man hemma igen

Tyckte inte det var så länge sen jag åkte men nu sitter jag här igen och kvällen har varit toppen. Josephine plockade upp mig så tog vi ett stopp vid Marieberg(som var knökat med folk) innan det bar av in till stan. Vi mötte upp Bella innan det blev en tripp till Yeah-festivalen i stadsparken. Trots det dåliga vädret var det riktigt nice att sitta där på en filt och chilla. Tycker det är riktigt tråkigt att det inte blir nån festival för mig i sommar, villvillvil. 

Bella drog hemåt meddans jag och Jossi drog upp på stan och träffade Cissi för mat på Saigon, så gott att man storknar. Efter maten drog vi till Maxi och inhandlade trots mättnadsfaktorn diverse godsaker. Väl hemma hos Cissi blev det jordgubbar, glass och godis i soffan framför Sommaren med Göran. Myspys värre! Min kväll avslutades därefter hemma hos David tillsammans med David, bror, Emelie, Kalle, Jossan, Blueboy och Lumière. Toppen!

Puss på er allihop och gonatt!

Flapjack

Kunde inte låta bli att köpa en flapjack igår när jag såg dom.
Nostalgi på hög nivå!


Space Cowboys

Mår bättre ikväll, nu har jag duschat och krypit upp i soffan igen framför tvn. Ska bli så skönt att komma tillbaka till livet imorgon, bara dom här dagarna jag varit hemma har jag blivit påmind om hur det var när jag bara gick hemma. Fyfan. Livet är bättre nu. Peppar inför helgen också, ska bli kul!


Hemma

Varit hemma idag, åkte hem tidigare igår för jag inte mådde bra. Kallsvettades och kände mig yr, idag har jag mått allmänt dåligt och har ont i kroppen. Vet inte om det är nån influensa-skit. Får se om jag kan gå imorgon.


You and me, always - and forever! Bah, bah bah..bah baah!

Klippningen blev skräp, så jävla fult. Blir arg när man säger till frisören att man bara vill toppa och hon ändå tar mer än man bestämt, försvann över en decimeter. Menmen. Helgen har iaf varit guld, Lisa har varit här och bott över. Toppendag igår med chill i solen, god mat, kvällspromenad och filmmys. Sov guld i dubbelsängen och idag har vi råchillat i solen, en kick-off inför Cypern!


Hejdå slitna toppar

Nu pyser jag iväg och klipper av mina slitna hårtoppar. Lite senare kommer Lisa till Kumla och leker med mig. Lääängtar!


Gladare update

Var visst rätt uppgiven sist jag skrev, nu mår jag bättre. Har städat, bokat synundersökning nästa måndag och ska klippa mig på lördag och annat som äntligen har löst sig. En stor sten och lite smågrus från mina axlar, gillart. Som mamma sa, jag själv är den viktigaste personen i mitt liv. Även om jag inte riktigt höll med från början. Även helgen ser ut att bli riktigt toppen med finbesök av fröken Winberg, jag gillart! Jippi!

Det är mycket med livet ibland

Mycket som ska göras och fixas, har varken tid eller ork känns det som. Borde städa, fixa ny synundersökning (Klarsynt har påmint mig igen), boka klipptid, beställa nya piller, leta mer jobb, försöka komma nånstans och mycket mer. Ena dagen vill man bara dö och andra känns det spännande. Har iaf lite planer, jag längtar. Nu kollar jag BB och sen ska jag sova. Jättegott.


Helgen i korthet

Helgen har varit asnice men som vanligt alldeles för kort. I fredags var det kumlamarken, gick ett varv med morsan och köpte lite godis till mig och bror. På kvällen blev de kycklingrulle och chill med Fia på balkongen. Igår drog jag in till stan och träffade fröken Deile som jag inte träffat sen innan praktiken. Kul som fan att ses igen! 

Sofia, Mana, Berra och jag chillade lite utanför Metallsvenskan, promenerade med hundarna (som älskade mig, och jag dom), käkade glass i solen och chillade hemma hos dom. Fler sånna dagar åt folket! Dagen idag har varit rätt lugn, sov länge och har annars mest chillat, städat lite, grillat och så. Nu kollar jag BB och imorrn börjar en ny vecka. Gosh.

Balkonghäng

Ikväll har jag varit hos Fia, vi lagade mat som vi käkade på deras balkong och sen kollade vi på DH. Trevlans värre!

Driftstörningsblaj

Fick se idag att det varit driftstörningar på blogg.se så därför inte något inlägg publicerats. Så om nått fuckar så är det inte jag som är störd(are än vanligt).

Ny vecka på gång

Min blogg har dampat så vissa inlägg blir inte publicerade och crap. Söndagkväll och snart dags att lägga sig, ska blir skönt att sova men vill ändå inte lägga mig för då vaknar jag snart och det är måndag morgon. Vill inte.

Hoppas verkligen den kommande veckan blir bättre. Den senaste veckan har inte direkt varit en av dom bästa. Började veckan med att bli dunderförkyld och få feber, mitt enda jobb gick i konkurs och finns inte mer, praktiken började inte lika bra som jag hoppats och saknat folk alldeles för mycket. Så suck. Allt har bara känts riktigt pung, tur att det blev helg. Hoppas på bättre tider. Nu ska bitter-Ulla gå och lägga sig. Gonatt. Får se om det här blir publicerat.

Yesterday

Gårdagen var toppen. Shoppade på stan tills affärerna stängde och Lisa joinade mig. Vi gick och köpte lite mellanmål på Klippet och letade upp en solig bänk på stortorget. Två timmar i solen bara flög förbi, trots melankoli-pratet var det helt underbart. Det behövdes verkligen. När det började bli kväll och magarna kurrade satte vi oss på Hellas uteservering, spanade på förbipasserade folk och åt souvlaki, mums! Resten av kvällen spenderades i Lisas soffa där vi hör hemma tillsammans med lite fanta och rosé. Guld helt enkelt.

Nu ska jag snart skjutsa in bror till Lisa och som sällskap tar jag med mig Maggios nya platta. Kärlek rätt in i öronen. Min favoritlåt är Inga kläder.


Äntligen lördag

Jahopp, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Glad att det är lördag. Om en stund drar jag in till stan och sen får jag äntligen träffa min kära Lajsa. Idag ska vi betala resan, 100 dagar, 6 timmar och 13 minuter kvar.<3 Längtar som fan, känns inte som att jag har så mycket annat att längta till.


Blööh

Blööööööh. >_<

Krya på mig

Har ringt till Cubus och sagt att jag kommer imorgon så nujäklar ska jag må bättre. Blev anfådd bara av att byta om förut men har ingen feber längre så känner mig på bättringsvägen. Nu kollar jag Vänner i sängen, ikväll blir det att ta det lungt och duscha så jag är fräsh imorgon. Wish me luck och krya på mig!

Ännu en dag i soffan

Hemma idag igen, febern verkar som tur är vara borta men halsen är ond och snörvlar som fasiken. Har legat under täcket och tittat på en av mina absoluta favoritfilmer, You've Got Mail med Meg Ryan och Tom Hanks. Man blir la för kär i kärleken, den är så genommysig och formligen skriker 90-tal. Kommer ihåg att vi hade den inspelad på VHS och att jag har tittat på den så många gånger att den typ börjat spraka och ha sig. Love it.


Sjukling in the house

Mådde pung imorse så fick stanna hemma. Har bara legat under täcket med raggsockor, sett på film och tvingat i mig honungsvatten (vilket jag hatar). Mår inte mycket bättre nu, blir nog hemma imorrn också. Jävla skit..jag som längtat så till Cubus. >_<


Fuck this cold

Har gått å blivit förkyld. Fan. Kände lite i halsen igårkväll och sen kunde jag inte sova för det gjorde så ont så somnade lite över 4. Idag har jag spenderat största tiden i sängen under täcket. Mår inte bra alls. Känns ju bra inför första praktikdagen imorgon, not. Jävla skit. 

Valborg igårkväll var iaf riktigt nice, grill och mys hemma hos Josephine tillsammans med henne, Cissi och Sandra. Tack så mycket babes!

RSS 2.0