18 minusgrader

Det är kallt ute. Sitter på govet och lutar mig mot elementet. Det är varmt. Det är inget bra på tv ikväll. Det gör mig rastlös. Det ser dumt ut när alla meningar börjar med ordet det, så det så.


Biosällskap sökes

Vet att dom flesta redan sett den but I'll give it a shot. Finns det någon där ute som vill se Harry Potter och dödrelikerna på bio med mig?


Då var det måndag igen

Hänvisar till Facebook för partybilder från i lördags. Hade en grymt rolig kväll, har helt underbara vänner!

Då var det måndag igen och dagar man planerat länge har blåst förbi, eller snarare snöat förbi. Idag har jag varit i Askersund på en föreläsning med Julia Rosqvist. Hon var helt okej men pessimist som jag är kan jag inte låta bli att störa mig på överpositiva människor som tycker att allt möjligt och "titta hur lyckad jag blivit". Men nu är det så att alla kan inte vara lyckade entreprenörer och casha in stora pengar. Det låg hela tiden i bakhuvudet att vi betalade henne 10.000 kronor för att prata i 90 minuter. Ganska självupptagen var hon också, blev inte bättre när hon var tvungen att berätta att hon just nu jobbar med tv och får 40.000 per avsnitt och spelar in två i veckan. Hon visste trots allt att det var arbetslösa ungdomar hon pratade med. Kan inte låta bli att störa mig lite på folk som ska skryta med sina pengar, delvis av avundsjuka såklart, det förnekar jag inte.

Andra halvan var bättre när hon pratade om drömmar och mål, alla fick vi berätta vad vi vill göra när vi växer upp. Det är intressant att höra vad andra människor man inte känner har för drömmar och vad de vill med sina liv. Dock tycker jag att det är så tragiskt hur det finns så mycket unga människor som verkligen vill saker men inte får chansen. I den lilla gruppen vi var fanns det bland annat drömmar om att bli florist, pilot, styckare, tågförare, och såklart min egen dröm att jobba i affär. Blev nästan förvånad över att alla visste så klart och tydligt vad de ville göra, blir frustrerad över att det finns så mycket outnyttjad arbetskraft när de som väl har arbete jobbar ihjäl sig och går in i väggen. Det är synd, men verkligheten. En annan sak jag tänkte på var att även Maria (som leder Communicare i Kumla) och Jimmy (i Askersund) fick berätta om vad de vill göra och det var inte alls vad de jobbar med nu. Allt jag kunde tänka på var att jag inte vill närma mig trettio år och fortfarande inte veta eller göra vad jag egentligen vill.





Grymt (sa grisen)

Vilken kanonkväll igår, har kollat igenom alla bilder och skratta hysteriskt med Lisa! Skriver och lägger upp fler bilder senare. Men kan inte säga annat än att jag har helt underbara vänner. v


Dan före Kneldagen

Igår brann min plånbok, bildligt talat. Först Marieberg med mami, sen på eftermiddagen blev det stan innan jag täffade Elin. Köpte äntligen min älskade röda väska som jag längtat efter, och klädmässigt blev det mycket spets! Idag har det tränats och städats. Imorrn är det min min min dag och partaj. Nu ska jag äta bakad potatis och titta på Idol med bror och David.


Lite av gårdagens inköp.

Sammanfattning

Partyoutfiten är kirrad.
Har hunnit leka med min mört en stund idag.
Ska snart kasta mig in till Öret och träffa Elin som jag inte träffat på löst länge.
Snart är det helg.
Jippi!


Dagens citat

"Det är gratis att cykla i sängen."

-Sagt till mört i telefon när vi pratade om träning.

Lusse Lelle

Efter flera timmars städning har jag nu sjunkit ner i sängen i mitt rena rum.
Nu blir det säsongens första lussekatt och OC! För det är jag värd. Lusse lelle!

Månaden före dopparedagen

Om en månad är det självaste julafton. GAAAAAAAAAAAAAAHHH!!! Är det bara jag som får lite panik? Kunde inte sova igårkväll för jag låg och tänkte på allt som ska fixas, det ska städas, bakas, pyntas, handlas, pysslas, mysas och ditten och datten. Måste försöka hinna ikapp tiden, det är inte det lättaste. Men en sak i taget, måste ju faktiskt fylla år först. Sen jävlar ska jag sätta igång med julen! Funderar på att smygstarta idag med lite Sunes Jul. Men först måste jag till tandläkaren, dom ringde igår 15.30 och ville ha dit mig till idag 9.15, här är det snabba puckar! Så det är bara att pallra sig iväg på en ca 40 minuter lång promenix i snön för att få betala multum för att höra att jag borde ta ut min piercing och sluta äta så mycket socker, typ.

En mindre snöstorm någon?

Det snöar ute, mycket. Det ser kallt ut, men här inne är det mysigt. Lyssnar på Peter Jöback, äter havregrynsgröt och äter en äggmacka och väntar på att Pantertanter ska börja, är lite besatt av det programmet. Sen ska jag ta mig ut i snöyran, ska och träna med Fia och efter det ska vi ta bilen till Hallsberg en sväng och handla lite.

biggest looser

Har kollat på finalen av Biggset Looser och känner mig inte dirket fit. Men känns lite bättre när jag tänker på att jag varit och tränat idag och ska iväg och träna imorrn. Eller bara att jag mår rätt bra nuförtiden. Det är ändå viktigast.


Taggad måndag

Har hoppat upp i sängen och ser när snön sakta faller ner utanför fönstret. Har redan varit på Communicare, tränat och duschat idag, känns skönt. Jag är ofta taggad på måndagar, känns som en vecka full av möjligheter och roliga saker, får se hur det utvecklar sig.

Nu ska jag hoppa ur sängen och åka med bror och handla. Sen blir det mat och göra mer nytta!

Over

Nu är jag inte sur längre. Orkar inte.
Det är så mycket roligare att vara glad.
Funderar på att ta ett bad!

Baha

Fan

Är sur och lite arg, tycker inte om att vara det. Inte på dig.
Och jag som vaknade på så bra humör.
Men ska försöka vara chill, men är inte så bra på det.
Blööhh.
Nu ska jag kolla OC.

Sweet saturday

Trodde jag var död när alarmet ringde imorse men det var bara att pallra sig upp, göra sig iordning och åka till Backahallen med bror och David. Bror har inte ens tagit av sig skorna när dom ropar upp att det blev V.O. Segt. Vi chillade runt innan det blev match mot Mr Billabong aka Evert, blev tre jämna set men förlorade på otur. Riktigt synd. Efter det blev det en tur till IKEA där jag, bror och David provsatt och betygsatte fotöljer och köpte vinglas. Sen jag kom hem har jag bara chillat i soffan framför OC, fotboll och Harry Potter och de vises sten. Nu kommer snart bror hem, då blir det pizza och film då vi är ensamma hemma i helgen. Soft!


Fjäderboll

Dags att åka med bror och David och kolla badminton i Backahallen.

nyklippta sandbergare




Hurra för fredag!

Med dagens planer kan det inte bli annat än en bra dag. Ska snart ta cykeln fram och klippa mig, efter det blir det Sveas med Fia, hem och fixa lite Communicare-saker och chilla innan jag ska leka med Lisa ikväll. Today's gonna be a good day!

Good day

Vilken bra dag det här har varit! Chillade på förmiddan, åkte in till Örebro och åt lunch med mamma på stan, gick på en väldigt bra och inspirerande föreläsning om personligt entreprenörskap med Elin, gått på stan och gått på bio. Det är väldigt roligt att titta på folk när man står utanför bion och väntar. Står alltid några personer och väntar utanför, lite nervösa, väldigt förväntansfulla. Meddans jag undrar varför mitt sällskap är sen fantiserar jag om vilka dom väntar på. En kille ser ut att vänta på en dejt, sväljer lågsamt med sökande ögon. En annan kramar om sin bästa vän och går inåt till värmen. Själv stog jag och väntade på den jag vill gå med helst av alla, min mamma.

Är även väldigt nöjd med dagens inköp. Ett par rosablommiga gummistövlar, ett par (tajta!) träningsbyxor, ett par leggings, och en pälsmössa. En sådan jag har på bilden då jag fick låna mörts. Kunde inte låta bli! Tog på mig allt samtidigt förut, såg hysteriskt rolig ut!


Där här bilden har min underbara mört tagit och redigerat. Hon är duktig hon!

Torsdag

Min kommande dag ser ut såhär:

* Åka in till Örebro
* Äta lunch med mamma
* Gå på en föreläsning i kulturhuset
* Gå en sväng på stan
* Gå på bio

Låter inte helt fel tycker jag!


Världens bästa Lisa

Idag fyller en av mina allra bästa vänner 22 år. Världens bästa Lajsa!

Idag är ingen vanlig dag för idag är Lisas födelsedag!
HURRA! HURRA! HURRA! v



Högskoleprovet

Normeringstabellen skulle inte komma ut förrän imorgon men den ligger ute på studera.nu redan. Fick 0.8 så jag är nöjd för att vara första gången. Yey me!

Måste sluta blogga från Communicare men är ju ändå bara jag här. Baha.

Idag blev det allt

Allt eller inget, så brukar dom bli. Mina dagar. Antingen gör jag allt, eller inget. Idag blev det allt. Har varit väldigt produktiv, gjort allt på min lista. Har varit på Communicare,  varit på Bokia och fått några jobbtider inför jul (yay!), handlat, bokat klipptid, gjort Cc-saker, tvättat tre maskiner, planerat veckan, varit och tränat, duschat och nu hämtat bror vid stationen. Snart är det dags att hänga tvätt igen. Tycker jag har varit väldigt duktig idag. Go me! Nu har jag bara en skön tv-kväll framför mig.


Welcome to the OC, bitch

Ser på OC från början, igen. Nu är jag fast.




Håller traditionen levande

Idag är det fars dag. Mer än att gratta pappa är det tradition sedan alla år att jag och bror får chokladkalendrar som man får äta upp innan man sen i december får en ny att göra "som man ska" med. Trodde inte mami kom ihåg det (eller tycker att vi är för gamla) men så när man minst anade det dök hon upp med en. Jag älskar traditioner. Och jag älskar chokladkalendrar. Känslan när man letar efter rätt nummer, ljudet när man öppnar luckan och trycket ut den, och mums så god chokladen är. Får panik av att tiden går så fort. Men just nu känns det inte så dumt. Nu ska jag öppna min sjätte lucka. Mums.


Frienemies

Då var det söndag igen. Sick. Igår åt jag och Josephine på Kinamuren och såg The Social Network, den var bra. Det är alltid så mysigt när man är med Josephine. Puss på henne. Efter bion träffade jag på Lisa, skjutsade först hem Sara och sen Lisa, hängde med in ett tag så kom hem vid halv 3 tiden och la mig halv 4. Trött. Idag blir det mässa med mamma och chill.


Kalmar, Ladies Night, och datenight

Känner att det är dags att uppdatera lite. Har ju för ovanlighetens skull hänt lite i mitt liv. Dagarna i Kalmar var guld, det var jätteroligt att hälsa på min Tessi och se hur hennes liv är nuförtiden. De sju dagara tillsammans innehöll mycket glädje, vi har mycket konstig för oss som bara vi förstår. Orkar inte berätta om allt men bland annant så tog vi mycket kort, såg många filmer, gick på stan, fikade, var på 20-års fest och så mycket mer. Tack så mycket för allt mört. Love you baby. 

Vet inte vad det är med mig men det känns som att jag växer lite som person varje gång jag gör nått sånt här. Klarar mig själv. Satt på tåget dit och filosoferade över detta, att jag aldrig tror att jag klara något själv, behöver alltid hjälp. Men jag klarar mig själv ibland. Åker bara en resa ensam. Inget stort alls egentligen. Men ett litet steg. No step for humanity, a small step for Knel. Borde lära mig att alla oro och säkerhet oftast är obefogad. Tänk om jag alltid hade det i bakhuvudet, all tid jag kunde lägga på andra tankar. Roligare tankar. Jag tror jag klarar av mig än jag ger mig själv cred för. Go me. Typ.



Igårkväll var det Ladies Night med mamma. Det var riktigt jävla bra, grymt! Dom är så otroligt duktiga, roliga och charmiga. Ingen har väl missat att jag är lite besatt av Andreas Johnson, den mannen, den mannen. När han står där på scenen helt genomsvettig vill man bara dra fingrarna genom håret och göra saker jag inte skriver här. Baha. Blev allt lite skakis efter jag fått en kindpuss vid signeringen. Jag är så löjlig och kändiskåt, but that's me.



Ikväll ska jag på dejt med underbaraste Josephine. Dinner and a movie, bjuder henne för hon fyllt år. Saknar henne så ska bli så kul att ses igen. Henne tycker vi om. <3



Jag har insett några saker:

1. Jag är duktig på att ha sönder sängar. And not in a good way!
2. Jag har varit omringad av kändisar senaste tiden. Åkte tåg med Lennart Jähkel, Ladies Night igår och idag fikade jag brevid Johan Röjler. Haha.
3. Det här inlägget blev nog ganska långt och ointressant för många. Jag borde gå och göra nått bättre än att sitta här.

Klagomuren

Idag är jag på ganska dåligt humör. Sur. Arg. Lättirriterad. Kanske beror det på att jag har en sån otrolig träningsvärk i hela kroppen, kanske är det för att jag gått runt i genomblöta och iskalla skor och strumpor i 4 timmar. Finns många anledningar.

Nu skulle jag bara vilja lägga mig ner och dö lite en stund. Men istället måste jag skicka in saker till Communicare, hänga tvätt och fixa inför ikväll.

Ikväll blir det Ladies Night med mamma, förhoppningsvis får det mig på bättre humör. Har även köpt årets Childhood-skiva, kanske ska lyssna lite. Då blir jag nog glad. 


Home sweet home

Nu är jag hemma igen. Dagarna med mört gick fort. För fort.

Vaknade i Kalmar med bar mark och går och lägger mig i ett snöigt Kumla.

Skriver mer imorgon. Puss


Jag ser det regna, jag ser det regna

Det snöar tydligen hemma. Här faller det bara regn.

Kalmar

Salve everybody! Sitter här i Tessis säng, hon har åkt iväg på föreläsning. Nu tittar jag på Nyhetsmorgon. Funderar på att ta en dusch. Sen ska jag måla naglarna, ta en promenix, kanske gå till slottet och äta lite lunch. Ha det riktigt bra helt enkelt. I eftermiddag ska jag träffa på mört på stan och ikväll ska vi äta tacos och titta på film. Me likey.

Jag tycker om Kalmar. Valle!

Kalmar, Here I Come

Dagarna har gått så fort. Bokade nyss biljetterna.
Imorgon är det dags att åka.
Hoppas det går bra.
Snart ses vi igen. Mört och jag.


Miss England

Skrev lite med Sandy förut. Hon gör mig glad. Man behöver inte prata om något särskilt, mår bra när jag pratar med henne. Henne tycker vi om. När hon kommer hem ska vi ragga på Pitchers och träna. Haha. 


På bussen hem efter utgång.

Messy

Ikväll ska jag kolla på mycket tv. Desperate Houswives. Cougar Town. In The Middle. Paradise Hotel. I know, har ingen ursäkt till varför jag tittar på PH, kan inte låta bli. Just nu sitter jag uppkurad i soffan med tända ljus, lyssnar på John Meyer och skriver packlista till Kalmar. Zingo ligger i fotöljen, tror han tycker musiken är för hög. Imorgon har jag en låtsasintervju på Communicare och efter det ska jag fika med Fia, det ska bli mysigt. Nu piper tvätten, nu ska den hängas.

Noone really ever wins in heartbreak warfare.

RSS 2.0