Det blir inte alltid som man tänkt sig, ibland blir det bättre

Två kvällar som bara skulle spenderats hemma blev en myskväll hos Lisa med pizza å mys och en chillkväll med Feffe, Mana och Berra. Gillart starkt.

Hello sunshine

Tänk vad sol, fina vänner och lediga dagar kan få en att må bra. Är det bra eller dåligt att nöja sig? Vet inte men just nu gör jag det.

In eller ut

Klippte mig kort, tycker om det. Annars vet jag inte vad. In eller ut. Jag är ledsen och glad, full och tom, pigg och trött, stark och svag, allt och inget. Eller så har jag en dålig kväll. Jag behöver något. Ge mig något att längta till. It's like forgetting the words to your favourite song.

Dags att ta fram saxen

Bokat tid hos frissan på fredag, frågan är bara vad jag ska göra då håret för tillfället har en väldigt tråkig mellantråklängd. Ska jag klippa lite kortare som sist eller bara toppa och försöka spara ut? Råd tack!


Mycket hår rök sist. 

När det var lite längre.

Imorgon är jag ledig - ish

Ännu en gång är personalmötet lagt på min lediga dag vilket alltså är imorgon. Imorgon är det även alla hjärtans dag. Singel som jag är borde jag säkert vara bitter men icke, blir mysdejt med min bästa Lisa. Lövli!

Inte längre trött onsdag

Inventeringsdagen gick väldans fort och var väldans skoj. Så galet effektiva att vi blev klara innan planerat. Guld. Hemma nu och börjar 10 imorgon så känner att jag borde försöka sova lite även fast det typ är eftermiddag i mitt huvud. Gonatt.


Trött onsdag

Efter en natts dålig sömn ska jag snart åka iväg till jobbet och min 12-timmarsdag av inventering.


Lovely ledig tisdag

Lugn och skön dag hemma med lite städ, tvätt och chill. En underbart mysig eftermiddag med Lisa på stan, älskart. Vill bo i stan så vi kan ses hela tiden.


We're sexy and we know it!

Vill också

åka utomlands. Mihi.

Villvillvill

Är så galen sugen på att tatuera mig igen. Armen. Rosor. Söker runt på bilder varje dag och tänker hur det skulle kunna bli. Lovely. Men fortfarande en del frågor. Har ju alltid tänkt att jag bara vill ha svartvita tatueringar men nu är jag sugen på färg. Eller inte. Vet inte. Måste fundera mer, men sugen är jag. En dag.

Det kommer en vår

Fick min första vårkänsla idag när solen sken in genom fönstret och bländade mig, jag tycker ju om vintern men tanken på att det kommer värme och ljus kändes underbar. Det finns hopp om en förändring men det tar den tid det tar.

Ledig idag också

Varit hos läkaren idag med mitt knä, orkar inte ha det såhär längre. Dom konstaterade ännu en gång att det inte blir bättre och att det kanske är dags att börja fundera på operation. Finally. Känns läskigt men skulle vilja kunna gå ut på en promenad utan att behöva oroa mig för hur långt jag vågar gå om jag måste halta hem igen vilket hänt alldeles för många gånger. Får helt enkelt vänta och se vad som händer. Nu är det snart dags att göra mig iordning för middag med estet-brudarna, ska bli så sköj!

RSS 2.0