Sunday oh sunday.

Ett typiskt söndags-inlägg. Helgen har varit riktigt bra. I fredags var jag, Jopsephine och Bambi hos Malin som fyllt år och hennes Anderas. Ölspel, chill och Strömpis. Sweet. 

Igår träffade jag Fia en sväng på dagen. På kvällen var det tänkt att jag skulle vara ensam hemma. Det hade även Lajsa tänkt. Vi bestämde oss för att slå ihop våra ensamma kvällar och hon kom hit! Vi köpte våra älskade "rullar" på Svängen, sen kom Sara förbi en sväng, sen kom bror hem och bråkade med oss. Lisa spenderade natten här och idag softade vi framför Vänner innan hon var tvungn att åka hem och plugga. I eftermiddags tog jag och mamma oss en tur till Stadium Outlet och införskaffade två sportbehåar till mig. Blev även ett stopp på Rusta, de hade plockat fram julpappret! Nog för att jag älskar jul, men fick nästan lite ont i magen.

Fredag förmiddag

Blogga från Communicare, hm. Kanske inte direkt okej men med tanke på att jag är den enda som inte flydde fältet när vi fick dra och faktiskt har suttit här och gjort nytta så är det okej. Plus att det är fel på arbetsförmedlingens hemsida så där kommer man ändå inte in.

Har inte skrivit något under veckan av många anledningar, började skriva igår men det blev så deprimerande så raderade skiten. Just nu känns det som att jag går på autopilot under veckorna och lever på helgerna. Ikväll blir det partyparty igen, innan det käk med Bambi på stan. Sweet!

Åt helvete

Är upprörd just nu. Men har haft en väldigt bra helg.

Bion i fredags var guld med Cissi och bror. Igår blev det Örebro, chill hos Bambi med Malin och Tomas, sen blev det vidare till Rock Bar, Donken och tillslut hamnade vi hos Robin. Sweet.

Sitter och tittar på valvakan just nu. Kan inte säga annat än att jag mår illa. Jag mår verkligen fysiskt illa. Jag är inte förvånad över att Alliansen verkar vinna även om det gör mig starkt besviken. Hoppas i allafall verkligen att Socialdemokraterna fortsätter få flest procent överlag. Håller tummarna. Det jag verkligen är upprörd över är Sverigedemokraternas siffror. Jag skulle kunna sitta och skriva väldigt långt om detta ämne, men för min egen hälsas (och mina tangenter på datorns) skull så håller jag mig ifrån det. Men jag skäms, skäms över Sverige och mänskligheten just nu. Vilka jävla idioter. FYFAN!!!

Sweet.

Har haft en väldigt bra dag.

Underbar helg. Underbara vänner.

Vilken bra helg det här har varit. Jag haft haft så himla roligt. Helgen började med fredagsmys hemma hos Cissi med henne och Bambi. Kvällen innehöll bland annat tacos, Idol, Bert och skuggfigurer. Guld. Gårkvällen var guld, det var länge sen jag hade så roligt och kunde glömma allt jobbigt för en stund. Jag och Josephine tog oss in till Bambi och började kvällen med chill hemma hos henne innan det bar iväg till Cadillac Bar där The Gordons spelade, efter det blev det en tripp till Rock Bar där vi hängde med härligt folk till stängningsdags. Gick hem till Bam en sväng till innan det blev hemfärd för mig och Josephine. Guld.

Jag har så underbara vänner, vet inte vad jag gjort för att förtjäna dom. Jag älskar dom så otroligt mycket och det är dom som håller mig ovanför ytan, håller mig levande. Deras ord, sms, kommentarer och varma hjärtan. Min älskade mami sa förut när jag pratade på om hur roligt jag haft, att det är sådana stunder man måste njuta av, dom man får leva på länge när allt annat känns jobbigt. Det är precis det jag gör just nu, dessa kvällar med mina vänner är mitt ljus i ett annars så svart mörker. Älskar er så.


Helgens bild. Love it.

Trött

Jag är så trött. Jag är trött på allt, på att dagarna bara går. Helt innehållslösa. Jag är trött på att vara okej. Jag är trött på att alla tror att det är okej. Jag är trött på att vara ensam med mina tankar för mycket. Jag är trött på att  gråta utan någon speciell anledning. Jag är trött på att bryta ihop när jag värmer mat. Jag är trött på att alltid vara tillgänglig på alla andras villkor, för jag har ju ändå inget annat för mig. Inget att göra. Jag är trött på att känna mig misslyckad.


Jag kommer ihåg hur jag mådde förra hösten. Jag minns att jag tänkte att jag aldrig mer vill må som jag gjorde då. Nu har det gått ett år och ingenting har blivit bättre. Jag kommer ihåg vad jag tänkte innan sommaren. Jag var ovanligt nog optimistiskt, ett ord som annars sällan finns i mitt ordförråd när det handlar om mig själv. Jag tänkte att det här skulle bli sommaren då jag skulle ta körkort, det skulle till och med jag kunna lyckas med. Det skulle jag göra. Så tänkte jag att det skulle vara sommaren då jag knappt hade något liv för jag jobbade så mycket, jag skulle jobba bort hela sommaren om jag bara fick, det var det jag ville. Istället blev det sommaren jag misslyckades, inte bara en gång utan med det mesta. Inget körkort. Inget jobb. Det blev sommaren då alla andra jobbade så mycket att de knappt gjorde något annat. Meddans jag stod bredvid. Alltid tillgänglig för jag hade inget annat att göra.


Nu tycker alla att jag bara sitter här på mitt lata arsle och klagar. Vill man komma någonstans måste man våga och kämpa. Men jag kommer aldrig vara en person som vågar, har i alla fall aldrig varit. Men jag tycker att jag har kämpat, jag har försökt. Jag söker jobb varenda dag, jag har letat praktik. Men jag misslyckas. Jag är helt enkelt inte en sådan person som har vad man kan kalla flow. Klagar. Kanske är det precis det jag gör också. Det är bara så orättvist. Och jag är trött.  

Låt floden komma
Låt den skölja över mig
Genom mitt hjärta
Och hela min själ


Friday night

Har varit i Örebro ikväll och druckit öl och chillat med Bambi och Emma.
Mycket trevlig kväll. v


RSS 2.0