Underbar helg. Underbara vänner.

Vilken bra helg det här har varit. Jag haft haft så himla roligt. Helgen började med fredagsmys hemma hos Cissi med henne och Bambi. Kvällen innehöll bland annat tacos, Idol, Bert och skuggfigurer. Guld. Gårkvällen var guld, det var länge sen jag hade så roligt och kunde glömma allt jobbigt för en stund. Jag och Josephine tog oss in till Bambi och började kvällen med chill hemma hos henne innan det bar iväg till Cadillac Bar där The Gordons spelade, efter det blev det en tripp till Rock Bar där vi hängde med härligt folk till stängningsdags. Gick hem till Bam en sväng till innan det blev hemfärd för mig och Josephine. Guld.

Jag har så underbara vänner, vet inte vad jag gjort för att förtjäna dom. Jag älskar dom så otroligt mycket och det är dom som håller mig ovanför ytan, håller mig levande. Deras ord, sms, kommentarer och varma hjärtan. Min älskade mami sa förut när jag pratade på om hur roligt jag haft, att det är sådana stunder man måste njuta av, dom man får leva på länge när allt annat känns jobbigt. Det är precis det jag gör just nu, dessa kvällar med mina vänner är mitt ljus i ett annars så svart mörker. Älskar er så.


Helgens bild. Love it.

Kommentarer
Postat av: Josephine

Du är underbar<3. Pratade med Malin idag om nästa helg, och det är bara att tuta å köra. En rejäl ute kväll ska vi ha, right?! <3

2010-09-14 @ 21:35:23
URL: http://jossephiiine.blogg.se/
Postat av: KnelHerself

Du är<3 Åhh fan va kul! :D Hellyeah! <3

2010-09-15 @ 22:13:25
URL: http://thelifeofkanelius.blogg.se/
Postat av: Josephine

Hon undrar även om vi vill ha lite käk också? :P <'33333

2010-09-16 @ 19:21:47
URL: http://jossephiiine.blogg.se/
Postat av: KnelHerself

Åh nej det behövs inte för min del :) <3

2010-09-16 @ 21:09:42
URL: http://thelifeofkanelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0