The day of valborg

Har nyss gjort mig iordning inför en tripp till Öret, mamma ville äta lunch på Pitcher's och jag ställer såklart upp.

Min lilla bubben har varit ute i typ 14 timmar nu..börjar bli orolig över att han inte kommer..har gått runt huset och lockat på honom. (Måste vart en rolig syn.) Hoppas han kommer snart.

Puss

En läpp-mask måste väl vara en av dom onödigaste saker som finns? Men måste erkänna att jag tycker om Mary Kays Satin Lips "Lip Mask". Det sticker lite i läpparna och dom blir lite rödare efteråt och sen är det underbar att ha på deras Satin Lips "Lip Balm". Mums.

Pussas någon?

Knel renoveras

Känns som att det pågår en liten renovering av mig själv just nu, på utsidan i allafall. Senaste veckan har jag färgat håret, klippt mig, fixat och färgar ögonbrynen och naglarna. Nu har jag nyss rakat benen och gjort ett skönt uppfriskande fotbad och peelat och fräshat upp fossingarna. Nu är dom inkletade i en underbar olivkräm från BiOliv, helt underbar. 

Om en stund ska jag iväg och träna och efter det tänkte jag faktiskt lägga mig i solariet. Blir något slags belöning, har bara solat en gång sen studenten så kan vara värd det tycker jag. Och jag vet, det är farligt att sola så var det sagt också. Funderar på att bleka några slingor i håret..inte så de blir ljusa men så det kanske kan bli lite liv i håret med olika nyanser..får se hur det blir med det.

Renovera insidan blir nog svårare, det skjuter vi upp på obestämt tid. Självförnekelse rule. Hmm..nu ska jag nog ta lite lip-peel på läpparna. Peel-puss /Knel

Söndag och pisk

Har varit en lugn helg, men skönt. Fredagkvällen blev lugn framför tvn, lördagen spenderades i en svettig badmintionhall, på stan och med Lisa och i soffan, idag har jag övningskört runt i innerstan i Örebro och sett på när ÖSK piskade Halmstad och vann med 3.0. Sweet!

Nu blir det kanske film eller några avsnitt av något för att avsluta veckan.

Fashion porn

Sitter och kollar på Sex And The City filmen..gosh..fashion porn.
Långklänningen i pastell, det beiga linnet med volanger, det svarta fodralet..damn.


I'm an old lady

Redan för en halvtimme sen satt jag i min säng i min pyjamas, utan linser, med glasögon och med borstade tänder, helt klar för sussning. Är jag en gammal tant or what? Skönt ibland. Har varit en soft kväll.

Inventeringen idag var guld, tog lunch ute idag så det var skönt att komma ut en sväng. Jag skulle egentligen jobbat imorgon också men eftersom vi har varit så himla effektiva blev vi klara idag redan! På både gott och ont såklart, hade gärna jobbat imorgon eftersom jag räknat med det hela tiden men ändå skönt att allt gick så bra och fort så vi blev klara idag. Thomas var "mycket tacksam och glad över att jag kunde hjälpa till", känns bra!

Får se vad resten av helgen har att erbjuda. Kommer nog vara relativt utvilad imorgon eftersom det troligtvis inte kommer bli så sent ikväll. Nu ska jag fortsätta kolla på The Hills och läsa tidningar och känna att det varit en bra dag.


MybackhurtsbutotherthanthatI'mfine

Har nyss kommit hem från en dags inventering på Bokia. Har ont i ryggen men annars mår jag riktigt bra just nu. Det är det här jag mår bra av, att göra någonting på dagarna, tjäna lite pengar, få lite rutin under dagen..att helt enkelt ha ett liv. För en dag. Eller två. Jag ska hjälpa till imorgon också, då blir vi troligtvis klara annars blir det en sväng på lördag också. Vi får se helt enkelt.

Men yey på att känna att man har ett liv. Även om det bara är för en dag, eller två.


Onsdag

Nu för tiden händer det grejer.

Hade körlektion imorse, var ute och raceade på motorvägen, det gick fint!
Tomas ringde och vill att jag ska komma och börja inventera redan imorgon!
Det rullar på med jobbcoachen (Frankieboy som jag kallar honom när han inte hör) och idag har vi skrivit två brev till!

YAY ME!

Dagens händelse: Att jag blev invinkad av Polisen under körlektionen och fick blåsa. Haha det var en upplevelse.

Dags att hoppa in i duschen nu så jag är fräsh imorrnbitti!


A darker shade of brown

Sitter här med hårfärgsklet i håret. Utväxten ska förhoppningsvis bort, eller inte synas lika mycket i allafall.

Idag har varit en mycket produktiv dag. Har bland annat haft coachmöte, sökt 2 jobb, handlat, dammsugit och städat mitt rum, bokat klipptid, beställt nya linser, kollar Gefle-ÖSK på ppw m.m.

Nu dags att kleta i mer klet i håret. Pusshaj. Och puss på ÖSK.

Uppdat.

Då var man hemma från Af igen för andra gången idag. Mötet blev 40 minuter försenat men jag satt och pratade med Aida så länge så det var trevlans. Fick ordning på det mesta och jag var ärlig och stallde mina dumma frågor (eftersom det enligt Bosse inte finns några sådana). Känns lite bättre nu i allafall även om allt suger.

Dagens kom-ihåg:

Ta en sak i taget.
Blir inte så hysterisk.
Det mesta går att ordna.
Andas.

Nu ska jag fortsätta dansa runt till Duffy. Och andas.

>_<

Sånna här stunder känns allt så himla värdelöst. Meningslöst. Visst studer känns det bara som att nån hittade livsgnistan och hällde en stor hink vatten på den. Så känns det just nu.

Har nyss kommit hem från Arbetsförmedlingen. Varit på informationsträff om jobbgaranti för unga. Alltid lika trevligt när man får den där känslan av misslyckande när man är där. "Hej, jag har inte gjort ett jävla piss och förstår ingenting av vad du säger." Det är 20 000 blanketter, regler, punkter, hänvisningar.. Ska vara tillbaka för personligt möte 13.50 hos Bosse. Får se hur ärlig jag vågar vara om hur mycket jag förstår. Hjälp.

Just nu saknar jag skolan, folk tycker jag är dum i huvet när jag säger så men jag gör det. Jag kommer också ihåg hur många gånger man har mått så fruktansvärt dåligt över skolan. Men jag säger bara det, det här är inte bättre. Då kände man i allafall att det satt folk i samma båt, som förstog vad man kände. Visst det är tusentals människor som är arbetslösa. Men min båt känns jävligt ensam.

Nu har jag sättit på Duffy på högsta volym på sterion i hopp om att bli på bättre humör. Måste ju tillbaka om 1.5 timme. Efter det ska jag nog gå och gräva ner mig.

Om det finns någon där ute som faktiskt njuter av tillvaron, njut lite för mig också. Snälla.

"Here we go"

Har varit en väldigt körig dag, ha-ha-ha jag måste sluta med bilskämten x)

10.30 träffades vi 8 elever på bilskolan innan färden var av mot Dalarna och Grängesberg där halkkörningen skulle vara. Trodde jag skulle vara nervös på vägen dit men instället höll jag på att somna flera gånger. Jag blev inte nervös förrän vi svängde in mot Grängesberg och halkbanan.

Först lite introduktion, mackor, varm choklad och filmer. Sen var det dags, jag hamnade i den roliga gruppen med Johanna, och två killar till. Vi fick den roliga läraren och hade så himla roligt när vi sladdade runt i bilen!  Johanna vågade vara först ut och sen tyckte dom att vi skulle ta tjejerna först så det blev min tur. Vet inte hur många gånger vi i gruppen körde på Agda, Helge och Sue Ellen. Haha. Varje gång vi började köra på ett nytt varv sa han "Very good tires on the car" innan han gick upp i falsett och sa "Here we go!" Hahaha han var så jävla rolig. Jag kommer vakna inatt med hans röst i huvet som ropar "ÅÅ STANNA!!"

Efter dom 12 milen hem i bussen igen var det direkt till teorilektionen, var också ganska rolig.

Har haft en väääldigt rolig dag! Så antar att alla hela tiden har haft rätt och nu kan jag förlåta mört för att hon sa att halkan var rolig x) Baha

Puss på idag! WROOM WROOOOOM!!!


Utgång

Det var en rolig kväll igår. Det hände en hel del. Intresant att bli inlåst på toaletten på Strömpis, baklås är läskligt. Jag borde ha fått panik men det fick jag inte alls, det roliga var när vakten hade använt sin kofot för att få ut mig och alla (även jag själv) jublade högt! Haha Efter utgången blev det pommes och chokladmuffins på Donken, mumma!

Idag blir en soft dag med Vänner, en promenix, lite teoriplugg och allmänt softade.

Igår insåg jag inte att jag hade med mig kameran förrän vi satt i taxin så detta är dom enda bilder jag har från gårkvällen:

        

Saturday night

Ikväll blir det partyparty!


Det gör ont att vara vis

Nu har mamma nyss åkt till jobbet. Jag borde somna om men tror inte det kommer gå. Jag har i allafall fått en akuttid till tandläkaren idag 10.40 för min bråkande visdomstand. Förhoppningsvis spolar dom bara rent den så infektionen försvinner, har jag otur får jag en penicillinkur också. Vet inte om jag ska hoppas eller inte hoppas på att han vill operera bort den här visisen också..vore kanske lika bra.

Vi får se helt enkelt.

Mycket nu

Det händer mycket nu. Hade min andra körlektion idag, det gick rätt bra..var inte alls lika hysterikt nervös som sist ^^  Var ganska mysigt i bilen!

Mycket saker med bilskolan nu, så jobbcoachmöten och massa sånt. Som grädde på moset bråkar min visdomstand..tror den har blivit inflammerad igen..ska försöka få tag på en akuttid imorgon. Men har insett att jag knappt kommer ha dit att gå dit nästan vecka om dom vill operera den också..får se hur allt blir. Just nu tänker jag bara att Det ordnar sig..känns enklast och mest verklighetsflyktigt så.

Love

Idag kom dom här sötnosarna med posten, I loove them. <3


Tisdag, uppdat

Har nyss kommit hem från gymmet, det blev ett härligt pass idag! Maria och Natta var där så det var trevlans att träffa dom också. Mötet gick bra imorse med min jobbcoach, den nervösa klumpen blev mindre och mindre tills den försvann.

Nu är det matlagningsdags, eller snarare sagt bror ska laga mat till mig. (Aka värma ris och sätta in chicky bits i ugnen)..nu fick jag i uppdrag att göra currysås. Efter maten blir det en powernap och lite lungt innan jag ska träffa Fia och sen gå till teorin.

Jag tycker om den här dagen, full rulle! Currysås nästa!

Tisdag var det ja

Det känns som måndag..men det är allt tisdag idag, en tisdag med planer.

Jag ska snart hoppa på cykeln för att åka till biblioteket och ha möte med min jobbcoach. Efter mötet svänger jag hem och hämtar träningsväskan och så blir det ett gympass med Fia, det var länge sen nu. Efter träningen blir det hem och fixa mat och lite innan det är dags för mig och Fia att gå på våran första teorilektion på körskolan.

Känns bra med lite planer, att ha något att göra. Men har en nervös klump i magen över dagen. Jag är lite konstig. Nu ska jag gå och hämta posten som damp ner i brevlådan.

Ijustneededaredbag

Köpte en riktig sötnos idag på Marieberg. Jag älskar när det är halva priset.

Back on the närkeslätt

Då var man tillbaka hemma igen efter 5 härliga dagar nere i Blekinge hos farmor och farfar. Såhär dags igår satt jag och mamma och spelade Fia vid köksbordet. Har varit lugna dagar, var skönt att komma hemifrån och såklart mysigt att träffa f och f. Våren var total där nere, inte en snöfläck så långt ögat kunde se och solglajorna var ett måste. Skönt. Vår här hemma också nu, underbart.


RSS 2.0