Linser och fika

Har haft det väldans bra på min lediga dag med handling, besök hos optikern och mys i Öret med Josephine och Cissi. Dom är så underbaraaa!


Helgen

Har haft en galet rolig helg med Lisa på Ullared, skulle kunna skriva långt och utdraget om kundvagnsracen, city-katter och buss-Roffe men det slipper ni för nu vill jag kasta mig ut i solen igen!



TGIF!!!

Har varit på så himla bra humör senaste dagarna, det är känslan av att livet rullar på igen, det fina vädret och underbara vänner! Nu ska jag snart dra iväg och jobba 11-20, ikväll kommer Lisa och 02.05 hoppar vi på bussen mot Ullared! Yay!

Dagens citat från kumlas fyllebänk

"Böh..har man vart med kvinner några gånger är det klart man blir homosexuell.."

Jobb, spänning och stygn

Idag har jag jobbat första dagen sen operationen, det gick bra även om benet är lite ostabilt. När jag kom hem blev det första grillningen i Sandberghuset, det var såå gott! Efter det var det dags för Champions League-final mellan Bayern München-Chelsea, hela familjen satt bänkade och följde spänningen. Gosh vilken match det blev! Har även tagit bort mina stygn på knät, gick fint så nu får det läka ifred. Nu blir det ett Frasier innan läggdags, pussnatt på er!

Parfymer, hårspray och kladd


Fick för mig att jag skulle rensa allt krafs jag har i min kajak, nej inte en båt utan min snurrande IKEA-hylla. Gosh vad saker man samlar på sig.. Efter en hel del rensades bort och slängdes blev det ändå en del kvar..Haha


Nej nu är det dags att fixa lite käk och ikväll ska jag och Jossan se på Carros dansuppvisning inne i stan, ska bli roligt! Imorgon är det dags att komma tillbaka till jobbet, lite nervös men hoppas det kommer gå bra.

Collide

Jag mår bra av att längta, att veta att något bra kommer. Just nu längtar jag tills livet blir "som vanligt" igen, tills jag är tillbaka på jobbet och vardagen kommer tillbaka. Jag längtar till sommaren och värmen. Jag längtar till grillkvällar, öl och mys med vänner. Längtar till dagar på soldäcket vid slottet, bigaråer på träbänkar och jordgubbar i gräset. Längtar till uteserveringar och vinsippande. Jag längtar tills vi kan dansa hela natten och gå hem när det är ljust. Jag längtar tills nätter som aldrig tar slut. Jag längtar verkligen.


Framsteg och hemliga fönster

Nu blir förhoppningsvis knät bara bättre, tog mig runt kvarteret idag utan kryckorna. Yay! Har annars mest chillat och cathat up med Bam i telefon, trevlans! Ikväll blev det filmen Secret window, mjau på Depp alltså. Nu blir det ett avsnitt Glee innan jag somnar. 


Hoppas andra dagen är den värsta

Kan knappt räkna hur många smärtstillande jag tagit idag. Dom säger att den andra dagen är den jobbigaste när bedövningen går ur och allt och jag hoppas verkligen dom har rätt. Aj. Svullet och ont, tar typ 10 minuter att förflytta sig från ett rum till ett annat. Hoppas det blir bättre till imorgon så jag kan börja göra mina övningar och kanske ta mig runt ett varv på kumlamarken med kryckorna. Håll tummarna! Nu är det dags att linda inför natten.



I'm alive!

Dagen bravader på USÖ har gått mycket bra. Var riktigt nervös när det var dags för bedövningssprutorna som skulle in på 4 ställen men det gick bra tillslut. Efter det fick jag ligga ensam i förberedelserummet i lite över en timme innan det blev min tur. Sköterskorna och Lars var helt underbara mot mig och skämtade när de såg att jag var nervös.

Jag fick se allt genom kameran inne i knät på en tv-skärm, fick en guidad tur genom knäleden och se vad det var som var fel innan dom tog fram saxen och sugen och började knipsa bort det som satt kvar av menisken och leta efter rester som flyter runt i knät. Påminde lite om ett tv-spel när de skulle försöka fånga meniskbitarna och suga ut dom med en tångsug som påminde om en krokodilkäft. Kan fortfarande höra ljudet i huvudet av saxen när dom klippte i den hårda menisken. Bleh.

Nu har jag 2 hål i knät varav det ena är igensytt och det andra kommer läcka koksaltlösning det kommande dygnet. Är ordinerad att inte gå mer än 100 meter idag och imorgon vilket känns helt okej då jag laddat upp med tv-serier, tidningar, choklad och smärtstillande. Nu ska jag vila, vila, vila med knät i högläge och vicka på tårna! Vift, vift!



Nervig

Börjar bli lite nervös, imorgon är det dags. Var 3.5 år sen jag skadade knät men kan ändå inte förstå att det äntligen ska hända nått. Har dusckat i Descutan ikväll så nu känner jag mig jävligt ren, dock kliar det ÖVERALLT för jag är så torr men får ju inte smörja in mig så vad ska man göra. Well well, wish me luck!

Bonnebränna och kladdig choklad

Idag har varit en alldeles underbar dag! Den började med en långpromenad i morgonsolen tillsammans med Fia, vi var även nere i sjöparken och chillade lite. När det var dags för henne att börja jobba gick jag hem och kastade på bikiniöverdelen å ner i solstolen och bara njöt. Helt underbart!

Var duktig och smörjde in hela överkroppen..dock glömde jag bort benen lite för dum som jag var tänkte jag att jag ändå hade shorts som gick ganske långt ner på benen så det behövs inte. Nu sitter jag här med en rödflammig bonnebränna på framsidana av benen, sexigt värre. När jag njutit färdigt  av kvällssolen gick jag in och bakade kladdkaksmuffins som jag ska ta med till jobbet imorrn, hoppas dom blir glada. Nu ska jag hoppa in i duschen!


Det brinner

Igår blev det jobb 11-18 och en sväng ner till kumlasjön och kolla in firandet, det var mysigt. Idag blir det ännu mer jobb.


RSS 2.0