Booring

Började en ny del av utbildningen idag, tyvärr var Stefan lika tråkig som vi befarade. Suck. Men vi ska göra det bästa av det, ska inte dömma ut honom helt efter bara en dag. Imorgon är det tisdag och jag ska träffa Elin, sweet! Nu ska jag fortsätta titta på Top Model.

Chill

Kände att jag inte hade några direkta måsten idag så kröp ner under täcket och nu ser jag på film, kände för nått lite barnsligt och lättsamt så blev High School Musical 3. Den är lite lame, men väldigt söt. Älskar dansscenen i regnet.


Some friends

Bestämde mig för att stanna hemma ikväll istället för partyparty då jag är helt slut efter den här veckan. Oftast är det skönt att stanna hemma, ibland får man ångra sig. Fick nyss det här mms:et från dom underbara babesen med texten "Din svikare ;)", haha skönare brudar får man leta efter! Love them.


Puss på Carro, Elin och Emelie!

Helg för mig

Jobbade några timmar idag också, nu är det äntligen helg för mig också. Skönt efter den här veckan! Skulle egentligen på fest ikväll med några babes men tror inte att jag orkar. Blir nog en hemmakväll med chill och Melodifestivalen.

Go Ulla!

Tänkte bara ligga i soffan och chilla, istället (efter lite uppmuntran från Lajsa) böt jag om till träningskläder och hoppade upp på crosstrainern och körde ett pass, nu behöver jag inte ha riktigt lika dåligt samvete när jag dyker ner i soffan framför På Spåret med choklad. Baha. Säger bara en sak, GO ULLA!


REAREAREA

Jobbar på för fullt på bokrean, det är jobbigt men roligt. Köpte med mig en påse böcker hem idag. Imorgon är det fredag, yay!


Bad day

Sov dåligt och mådde illa hela morgonen, ändå tog jag mig iväg till Lernia. Ingen bra idé och jag åkte hem vid 10.30, sedan dess har jag sovit några timmar iaf. Det sämsta är att jag måste till tandläkaren om en timme. Suck. Får se hur jag gör imorgon, skulle verkligen behöva gå då det blir min sista dag på grundmodulen eftersom jag ska jobba resten av veckan sen. Så håll tummarna.


Gamenight

Spelkvällen var guld. Mat, spel och skratt. Låg och pratade till morgonen så nu har jag tagit igen sömn och chillar framför Segemyhr. Kvällens mest otippade var iaf att jag vann barngeni, baha. Thanks girls.<3


Peppar gamenight!


Min nya vårälskling

Älskar min nya miniväska jag köpte häromdagen. Längtar tills det blir vår så man kan slänga den över vårjackan. Tyvärr lär det dröja ett tag.


Gör annat än jag borde

Jag borde plugga, har hur mycket som helst jag borde göra. Reseplaneringen blev inte klar igår, pungiga turismfrågor och säljpärmen..Suck. Istället målar jag naglarna. Bra Knel. Not.

Reminder

Har kommit på en sak, hur mycket jag har saknat mjölk. Dricker bara massa juice nuförtiden och har bara vatten med mig till Lernia på dagarna så glömde bort hur mjölkberoende jag brukade vara. Senaste dagarna har jag blivit påmind om hur underbart det är med en stor mugg kall mjölk. Mumma!

Nostalgi

I Am Legend går på tv. Kan inte låta bli att titta, jag och Tilda såg den under en av alla filmkvällar i Bournemouth uppkrupna i dom stora skinnfotöljerna. Ja saknar den tiden. Jag saknar henne. Filmen är egentligen sådär men kärlek på den. Kärlek på Sam. Och Will. He's the man.


Trött efter alla böcker

Har sjunkit ner i fotöljen framför tvn, är helt slut och har skärsår över hela händerna och armarna. Jobbat med att packa upp rea-böcker inför bokrean hela dagen. Plockat upp böcker, sorterat, kört lastpallat och krupit runt på golvet..gjort en jäkla massa saker. Har nog aldrig rabblat alfabetet i huvet så många gånger förut. Jag har ont i muskler jag inte visste att jag hade, vill inte ens tänka på hur jag kommer känna imorgonbitti. Men roligt har det varit, blir så glad när jag får jobba. Blir roligt nästa vecka när rean drar igång!

Det bästa är att jag ínte ska gå upp 5.36 som vanligt imorgon och åka till Lernia. Vi har fått en hemuppgift så kan sova hur länge jag vill. Har gjort en lista på allt jag vill hinna imorrn men blir nog mest chill, det behövs. Nu är det snart dags för Antikrundan, me likey!

Fullt upp

När blev det onsdagkväll? Gosh. Dagarna går för fort och jag har fullt upp. Minst sagt. Imorgon ska jag jobba hela dagen. Så avslutade jag dagen med att bli Åke så nu är jag Åke hela helgen, bra jobbat. Not.

Frientú

Idag kom jag på ett nytt ord. Idag var jag, Stefanie och Linda på Länsmuséet, det var roligt. Efter det fick vi åka hem, det var ännu roligare. Jag gick en tur på stan och köpte en superfin liten väska, fick 150kr av pappa igår på alla hjärtans dag så räknar som att den vore från honom. Sen jag kom hem har jag kollat tv och lagat mat. Nu är jag mätt, dags att fixa matlåda.

Glad alla hjärtans dag, typ

Glad alla hjärtans dag, eller vafan man nu säger. Nu ska jag fortsätta skriva om turismens historia. Det ska bli jättekul, ana gärna ironi. Suck på det här. Och idag fyller Linda år, grattis till henne!


Fixat

Nu har jag tränat, duschat, rakat benen, färgat håret, ögonfransarna och ögonbrynen. Låter som att jag ska på en het dejt imorgon på alla hjärtans dag men det kunde inte vara mer fel. För det första, jag på dejt? HA! Och för det andra ska jag spendera imorgonkväll på Svt. Så det så.

En underbar kväll i livet

Igår skulle jag och Lisa ta oss upp ur vår älskade soffträsk, och det gjorde vi verkligen! Möttes upp på Olof Palmes Torg och halkade oss ner till Saigon, efter mycket grubblande kom vi fram till att vi var sugna på wokade nudlar med kyckling och grönsaker. Man får verkligen mat för en hel armé så vi åt upp långt från allt, jag imponerade Lisa med mina pinnar-skills.

När vi ätit oss proppmätta tog vi oss ut i kylan mot SF där vi såg Burlesque, jag vet att jag redan sett den på bio men kunde inte hålla mig längre, så bra är den! Nu är Lisa lika besatt som jag, baha. Efter bion gick vi till Pitchers och mötte upp med Josephine och Malin, riktigt nice! Säger bara en sak, tre sträck!



Amen, it's friday

Inte skrivit mycket senaste dagarna, varit en busy women. Det har varit Lernia, sena kvällar och födelsedagar. Och idag är det äntligen fredag, vart tar dagarna vägen? Dagarna av lokalvård och städtanterna är i allafall äntligen över, yey! Tydligen är jag och Erika riktiga städämnen, vi polerade golvet tills det blänkte. Idag utspelade det sig även UNO-dramatik på utbildningen, ujujuj! 

Ikväll blir det hemmamys med tacos och imorrn ska jag och Lisa ta oss upp ur vårt soffträsk och ut i livet!

Tell me

Vad händer i helgen people?

Vafasiken ska jag köpa till pappa som fyller år på torsdag?


Bröd, bröd, bröd

Idag har jag ätit för mycket mackor, har ont i magen. Frukost hemma-bröd, frukost på Lernia-bröd, Lunch-bröd, ätit sen jag kom hem-bröd. Aj.

Dagen i korthet

Dagen började otippad med att Cissi Chorizo hoppade framför ögonen på resecentrum där en halvdöd Knel väntade på Hovsta-bussen. En sån start på morgonen skulle man ha varje dag!

Idag flyttade vi om bänkarna tack vare att jag och Erika tjallat för MA att vi inte orkade av MM längre. Baha. Nu sitter jag mellan Josephine och Erika, me likey!


Tack vare att internet inte fungerade på en endaste dator idag fick vi sluta innan 14, sweet!


Idag har jag kollat klart SATC-boxen. Funderar på att kasta mig in i OC nu!


Go Knel!

Har kört en mil på crosstrainern nu, är helt slut. Go me!


Nybakade chokladcookies, yummie!


New Things

Har handlat en del på sistone, eller okej det gör jag väl hela tiden om jag ska ha lite självinsikt. Skor är däremot något jag sällan köper men senaste tiden har jag köpt tre par till våren. Me likey! Klänningen och tygpåsen köpte jag i fredags när jag struttade runt på stan. Love them!


Ingen söndagsångest i sikte

Nu kommer svennen fram i mig och måste påpeka vilket underbart väder det är idag. Måste ta en långpromenad senare, om solen håller sig framme kanske man tom måste ta fram brillerna! Får passa på att njuta idag eftersom det ska regna och snöa imorgon. Suck. Det är konstigt, jag brukar alltid vara tvärt om, alla andra blir höstdeprimerande, jag brukar bli deprimerad när det går mot ljusare tider och mörket försvinner. Jag trivs i mörkret. Men i år känner jag riktig vår-längtan. Jag njuter när solen är framme och vill att snön ska smälta. Håller även den eviga pessimisten på att smälta? I wonder.

Det känns inte som söndag idag, känner ingen söndagsångest över huvud taget, vaknade av mig själv och kände mig riktigt utvilad. Superskönt! Har ingenting jag måste göra idag, inget plugg och inga krav. Det här ska inte bli en klassisk söndag där man känner alla tråkiga saker man måste göra. Idag ska jag bara göra saker jag vill och njuta av solen och lugnet. Gosh va optimistisk jag låter, vet inte om det passar mig. Baha.


Saturday morning baby

Rostade mackor med marmelad i sängen framför Sex And The City, sweet.


Tralala-fredag

Vilken bra fredag jag har haft! Har varit på toppenhumör hela dagen, jag och Erika fick dagen och redovisningen att gå snabbt och smärtfritt med vår humor och lite choklad på det. Efter utbildningen hade jag bestämt mig för att äntligen fixa den där tatueringstiden som jag velat boka så länge men tog ändå 8:an istället för 5:an och åkte runt hela jäkla stan bara för att få åka buss med vårt gang, så roligt har vi det! Var värt att gå fram och tillbaka över hela stan för. Lätt. Nu är tiden bokad, den 13 april. Sweet! Traskade runt med väldigt lätta steg på stan och trallade Håkan-låtar. Bra för psyket, inte för plånboken. Tittade in på Indiska och köpte en klänning och en tygväska av bara farten! Haha

Eftermiddagen och kvällen har enligt tradition spenderats i Ladugårdsängen hos min käre Lisa. Mat, godis, film och mys! Ska inte ens försöka förklara allt konstigt vi haft för oss med mute:ade tv-apparater och farbrors-bröst men vi skrattade så vi grät. Jag har seriöst träningsvärk i magen av att ha skrattat så mycket den senaste veckan. Jag gillart!

Blev ett lite rörigt inlägg och inte alls så målande och bra skrivit som jag skulle önskat men who really gives a fuck. Nu blir det ett Sex And The City-avsnitt innan jag kryper under täcket och däckar.

Ännu en vecka

har snart flugit förbi. Dagarna går fort på utbildningen, trivs så förbaskat bra med dom här underbara människorna! Igår mådde jag inte bra alls, hade ont i huvet, frös, mådde illa..så kom hem och bara sov. Idag mådde jag mycket bättre, tog bussen upp på stan och träffade Josephine och Sandra för en mysig fika på Soleo. Me likey! Nu sitter jag och myser framför Antikrundan (jag vet, jag kommer dö ensam) som är i Örebro ikväll. OCH IMORRN ÄR DET FREDAG, YEEEE!

RSS 2.0