En bra kväll

Jag borde få dataförbud ett tag, tror jag skulle må bättre då. Så många kvällar händer det samma sak. Jag kommer hem och är glad efter en bra dag. Så gör man den vanliga rutinen, man sätter på datorn och börjar kolla in facebook och diverse bloggar man följer som ibland känns som alldeles för många. Då inser man hur bra alla andra har det, det liv man själv skulle vilja ha. Jag har en speciell persons blogg som jag läser, och vad jag skulle ge för att det vore mitt liv, mina upplevelser. Damn. Nu låter det som att det vore nån kändis med världens lyxliv men det är det inte, det är en helt vanlig person. Och det får mig att må dåligt varje gång, men ändå kan jag inte sluta läsa.

Men ikväll har i allafall verkligen varit en riktigt bra dag. Har varit i Örebro och gått på stan, ätit mat och gått på förhandsvisning av "I rymden finns inga känslor" med kära CissiKorv. Henne tycker vi om, henne borde vi leka med oftare. 


En randombild på mig och Korv.

Vilken helg

Är helt slut efter den här helgen, men vilken helg det har varit. I fredags var det lite hejdå-chill hemma hos Sandra eftersom hon har åkt till England ikväll. På kvällen var det jag och Sandy som drog in till Örebro, efter att ha sett den otroliga kön till Frimis (och småbarnen som stog i den) bestämde vi oss för att leta efter andra äventyr. Vi gick till Pitchers där vi visste var 21, pratade lite med dörrvakterna och visade våra leg, eftersom vi såg så "trevliga och välstädade" ut fick vi komma in. Köpte varsinn öl, satte oss vid ett bord och hade det supertrevligt. Henke tittade förbi, sen kom Sandras kusin Markus och lite andra personer. Innan kvällen tog slut blev det en tur till Frimis för lite dans innan vi åkte med "fyllebussen" hem. Vilken lyckad kväll. Jag och Sandy - babes in the city.

Något sliten åkte jag och jobbade lördag förmiddag, fan va jag älskar att jobba på Bokia, tänk om man fick jobba där varje dag. Eller bara några dagar i veckan. Efter jobbet var det hem, göra sig iordning, piggna till innan det var dags att åka mot Josephine och hennes födelsedagsfirande. Var hos henne och åt och fikade, förade lite på hennes rum innan det blev bussen in mot stan. Tjejiga som vi var ville vi inte bli blöta om håret, så vi fem tjejer med varsinn plastpåse på huvudet stog under två paraplyn med ficklampor för att inte bli påkörde när vi väntade på bussen i regnet. Vilken syn, the plasic bag gang. Men blå tungor tack vare Hubba Bubba. Festade och dansade som galningar hela kvällen. Jag och Josephine var som som dansade mest av alla. En riktigt rolig kväll. Och idag fyller det underbara charmtrollet 20 år, grattis till henne. v 

Dagen idag har varit lugn, det behövdes efter en två hårda utekvällar. Haha. Tessimört var här en sväng och sa hejdå eftersom hon tog bussen tillbaka till Kalmar idag. Både Sandra och Tessi har åkt ifrån mig idag, tycker inte om att säga hejdå. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla ett (eller några stycken) SATC avsnitt innan sussdags och en ny vecka. 

 


Mysdag i Öret

Hade intervjuträning idag på Communicare, gick oväntat fint. Resten av dagen har varit mycket bra. Tog tåget in till Örebro där jag träffade Lisa och Linda, gick på stan ett tag innan vi åkte hem till Lisa. Efter en stund kom Hanna och vi åt underbara quesadillas från Pacos och kollade på Step Up. Elin, Emma och Sara dök upp och det bakades paj, spelades spel och till sist blev det filmmys med Mamma Mia. Myspysig kväll med roliga människor. Puss på det.

Forza svartvitt

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Härlig vinst ikväll, Nordin är helt enkelt både snyggast och bäst.
Kommer sova gott inatt!


Sunday too soon

Helgen har gått för fort, men fan va bra den har varit. I fredags lekte jag med Fia en stund innan jag och Tessi hade våran farväl-middag. Igår softade jag hela dagen innan jag åkte in till Bambi, vi två chillade och förade lite innan vi kastde oss iväg på varsin cykel till Grankotten och Malin som hade fest. Vilken guldkväll. Att cykla i Örebro 3 på morgonen är underskattat. Idag har jag bara softat hela dagen, var en jättesnabbis på Marieberg med mami också. Ikväll blev det min å mamis tradition, söndagsmys framför en film.

Nu Sex and The City innan det är sovdags, det är ju tydligen redan måndag imorgon.

Bye bye bebis (for a little while)

Mört svängde förbi här ikväll efter hon jobbat.
Vi åt BK-mat i min säng och hade mys.
Min kudde luktar lite Tessi, det kommer den inte göra på ett tag nu.
Jag kommer dö här hemma utan henne.
Henne tycker vi om. Love her. v


Tessi och jag in the good old days.

KliKliKli

Idag tog jag och mami en roadtrip till Nora. Myspys. 
Ikväll fotboll, FCH vann med 12-1. Stabilt.
Fick fler myggbett än man kan räkna.
Aj.


Sweet wednesday

Vilken bra dag. Spenderade förmiddagen på Communicare som var relativt smärtfritt idag. Efter det övningskörde jag in till Öret och Bambi. Vi gick till vårt älskade Sandys och köpte med oss underbara Subs till oss och Cissi. Med våra smaskiga inköp satte vi oss på bussen mot självaste CissiKorv. Idag fick vi äntligen se hennes och hennes pojks lägenhet, helt underbar! Efter en rundtur tog vi en filt med oss ut och la oss i parken och åt (aka kladdade och kletade) och pratade om allt möjligt. Dom två flickorna är guld. v



Vi tre för fem år sen.

Sunday

Idag har jag varit duktig och tränat. Fick ett halvskadat knä på köpet. Thanks. Men kändes ändå bra att komma iväg. Ikväll blir det chill framför tvn med la familia.

Gah.

Har nyss pratat med Bambi, kärlek på henne. v

Däremot hat på mensvärk. Nu ska jag ta en Ipren, lägga mig under trädet i skuggan, läsa bok och hoppas att den försvinner.


Bah.

Några tecken på att du (nästan) är den enda singeln i ditt umgänge:

  •  Det är oftast du som hör av dig först för de är upptagna med sin pojk-/flickvän. Du börjar ta för givet att de alltid är upptagna.

 

  • Ibland känns festerna som parmiddagar, plus du.

 

  • Du får kommenterar som ”Det vore så kul om du också kunde hitta någon” eller ”Jag vill också att du ska ha det såhär”.

 

  • Du sitter ensam hemma på fredag- och lördagskvällar eftersom dina vänner är med sina pojk-/flickvänner.

 

  • Du är inte längre den personen som får veta saker först.

 

  • Då får veta i efterhand att saker som ni brukade göra tillsammans gör den nu med sin pojk-/flickvän.

Nu vill jag inte att någon ska ta illa vid sig av det här, det här är inte riktat mot någon eller tänkt att pika någon whatsoever. Mina vänner är fina människor och jag önskar dem all lycka i världen, även såklart med kärleken.  Ibland finns det inget sötare än nykära och kära människor. Det är absolut inte heller så att jag är sur eller avundsjuk, jag trivs ensam (eller själv eller singel eller vad man nu ska kalla det) och jag skulle inte vilja ja det annorlunda just nu. Det är bara tankar.

Ibland har jag bara svårt att hänga med i svängarna. Det händer så mycket hela tiden. Plötsligt är vi nästan vuxna, ibland vill jag inget hellre än att vara vuxen och självständig men det skrämmer också skiten ut mig. Jag saknar när man var liten. Varje helg lekte man med kompisar, det var helgerna vigda åt. Loven försökte man leka med så mycket kompisar som möjligt och man pratade om utflykter och roliga saker man kunde göra tillsammans. Allt var så mycket enklare. På alla plan.


Go lefties

Idag är det de vänsterhäntas dag, känns fint. Läste nyss den här artikeln på aftonbladet om vänsterhänta: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7612603.ab

Det är jag och 10% av befolkningen som får fira idag. Många tycker att det varit jobbigt att vara vänsterhänt och lidit av det men det har jag aldrig gjort. Visst jag skriver så fult så jag knappt själv ser ibland och man smetar alltid ut bläcket med handen när man skriver men jag har alltid tyckt att det varit en rolig grej. Jag tycker om att inte vara som alla andra.

Heldag med baby

Idag har jag och Josephine varit ute på äventyr. Första stoppet blev att hälsa på Fia som jobbade på Lekia. Vi lekte runt bland leksakerna och blev lite nostagiska över den gamla goda tiden samtidigt som vi förundrades över det lilla utbudet av barbiedockor. Efter det bar det av till Vingåker, Factory Outlet och Scorette Outlet. Inte ett endaste inköp och blodsockret sjönk net till fotknölarna när vi drog vår tradition, hawaii med bearnaisesås. Mumma säger jag bara. Efter det bar det av till IKEA och lite ställen runt om Marieberg innan det blev dags att pysa hemåt. Har haft en riktigt rolig dag och jag blir så glad av att umgås med charmtrollet herself. <3


Söta Josephine i väntan på pizza.

Regn

Det öser ner ute, därför kände jag att detta var en perfekt kväll för lite hemmamys. Har gjort roliga saker med polare två kvällar i rad så ikväll ska jag njuta av mitt eget sällskap. Har gjort en skönt fotbad och smörjt fossingarna med olivkräm så dom blev riktigt mjuka, ashärligt. Blir en skön kväll framför tv (ensam för bror ska se fotboll), frågan är om det blir Morden i Midsomer eller om man ska satsa på något lite mysigare. Återstår att se.

Upp å hoppa

 Nu måste jag sluta slappa under filten och kasta mig iväg till Communicare!

En kväll med mört

Gårkvällen var guld.
Mört kom hem till mig vid 18 sen satt vi och chillade med vin innan vi tog bussen in till Öret.
Där satte vi oss på IVY och tog en drink och hade riktigt mysigt.
När den var slut gick vi över till Satins sida och tog en öl och möspös under filtar.
Vi blev hungriga och fortsatte kvällen på Donken och fick en fyllekompis som ville ha en rem för han tappade byxorna. Sen blev det bussen hem. En riktig toppenkväll med mycket prat.<3


Födelsedagsfirande

Idag har bror min fyllt 22 år.
Grattis till honom. <3
Det har vart en bra dag.

Plötsligt augusti

Dagarna går så fort nu, eller det gör dom nästan alltid. Har haft en ganska busy vecka, har haft något varje dag. Var på KundPartner i måndags, det var pung så tackade nej till jobbet. Klarar inte av när det är för oseriöst, finns gränser liksom. I tisdags var det Communicare och igår jobbade jag på Bokia. Tänk om man fick jobba varje vardag..det var så roligt.

Idag har jag varit på Communicare, jag och Tina satt och pratade och var duktiga en liten stund sen gick vi en promenad och pratade, riktigt trevlans. Sen lite random kom Sandra och så fixade vi lite viktiga papper innan vi "bikade" till Stikkans pasta, trevlans värre! Ikväll har jag varit i stora staden med Lisa och varit på bio, såg Bröderna Karlsson. Filmen var bra och det var en riktigt mysig kväll.

Tänk om alla dagar kunde vara såhär bra. Men är kanske som mami säger, det är sånna här bra dagar som gör att man klarar dom dåligt.

Imorgon blir det lite fix eftersom bror fyller hela 22 år. Ska bli roligt, grattis till bror. Nu snart sovdags. Pussnatt.


RSS 2.0