Come back to me!

Sitter i sängen och känner hur trött jag är i kroppen, blev ett varv i viaspåret imorse och en promenad runt Hällabrottet ikväll så kroppen har fått jobba idag. Jag som annars är vaken halva natten kommer däcka tidigt ikväll, ska bli skönt. Imorgon börjar min jobbvecka på 1 dag innan det blir semester tills nästa lördag, sweet. Allt är finfint. Dock saknar jag denna fröken galet mycket, sådär så det nästan gör för ont i hjärtat. Tur att hon snart kommer hem och att vi har fina dagar i Stockholm som väntar. Längtaar!


Galna kvällar i Kumla

Min "minisemester" rullar på finfint! I måndags var det Ullared med Feffe och co och idag har jag chillat runt med Fia i Hallsberg på dagen innan det blev middag med brudarna, kumlaskönt och galenheter med Jossan, Carro och Henke. Har så jäkla sköna vänner. Blev även bestämt att det blir utgång på lördag, sweeeet!


Vi var ju tvungna att ta en bild med Lena-Maria Klingvall som uppträdde på kumlaskönt!

Jossan goes bananas på stackars Henke!

Midsommar

Sitter här och smådeppar lite över vilken omidsomrig midsommar det känns som just nu. När alla andra äter midsommar-luncher med sina familjer och släkter i diverse sommarstugor och hem så har jag ätit 3 persikor hittills idag och så kommer troligtvis middagen komma från Canaria om bror får bestämma. Inte ens en jävla blomkrans blir det i år. Mamma och pappa ska iväg till en vän och fira med massa god mat och firande. Menmen. Imorse fick jag iaf träffa min fina Tessimört en sväng, sånt mår man bra av.

Nej nu ska jag skärpa mig, sätta på "Jag tror på sommaren" med Mats Olin och sätta ett smile på läpparna. Jag måste sluta vara så bitter ibland, det är ju för fasiken fint sommarväder och ikväll ska jag in och träffa underbara brudar i stan för partaj. Det här ska bli en riktigt bra midsommar, så är det!

Jag tror, jag tror på sommaren


Days like these

Idag var en såndär dag man inte kan få nog av, man vill liksom aldrig att den ska ta slut. Fint väder tillsammans med underbara vänner som bara får en att må sådär härligt bra som man alltid vill göra. Underbart är ordet. Puss på er!


Ännu en bra dag

Helt enkelt.
Nu middag med brudarna i solen!


Såntdär man inte saknar förrän man blir påmind

Ibland är det så lätt att uppskatta och vara nöjd med vad man har. Vips så blir man påmind om allt det där man inte har och man känner sig så galet otillräcklig. Life is a rollercoaster indeed, Ronan. Nu blir det promenix!

Det här med att vara ledig är inte så dumt

Fortfarande dåligt men uppdateringar här, har varit fullt ös senaste tiden. En tid framöver kommer jag dock att ha mycket mera ledig tid. Igår jobbade jag 8-12 och nästa jobbpass är söndag 12-16, sweet! Igår efter jobbet träffade jag Bambi, åkte en sväng till Lisa och tillslut hamnade jag hos Kalle och bror. Imorse tog jag en ordentlig sovmorgon och har chillat värre sen dess och nu blir det fika och Frasier. Lovely days, önskar bara vädret kunde vara lite bättre också!


JUC(K)

Är lite smygkär i livet just nu. Det mesta känns bara sådär härligt bra som det kan kännas ibland. Haft en underbar kväll i Hallsberg tillasammans med mina brudar med studentshow, pizzamys och massa galenheter som alltid. Dom får mig att må så himla bra. Imorgon ska jag jobba på Cubus i city för första gången ever och det kommer även vara Big Smile Day med 30% så kommer vara crazy!


Update

Här på bloggen har det inte hänt mycket på sistone men i livet mycker mer. Rullar på med jobb, massa vänner, fest och skoj! That's all I have to say! För att citera bror min, på återhörande! ;)

RSS 2.0