Inte riktigt min dag

Det här som skulle bli en sån bra lördag. Började bra med en skön promenad innan frukost och en sväng på loppisen i församlingshemmet. Sen fick jag veta att Deile inte blivit bättre över natten så jag inte kunde åka till henne och Mana ikväll som vi längtat efter. Suck. Kryakrya på henne! För att få något bra gjort fick jag för mig att ta ett varv i viaspåret, 1200 meter senare pajar knät och låser sig..var bara att halta hemåt igen. Suuuck.

Sen dess har jag typ sovit, ätit och kollat Seinfeld. Fortfarande inte fått ut knät ur låsningen vilket är mycket frustrerande då det är jobbigt att ens stå upp då hela kroppsvikten hamnar på högra kroppshalvan. Suuuuuck. Nu blir det lite mer Seinfeld och sen kanske nån film med mami.


Det var iaf väldans vackert i viaskogen innan allt sket sig.

Mysipysi

Det blev middag med estetbrudarna på Ceasar enligt tradition, dom är för underbara. Tycker det är så roligt att vi träffas och håller så bra kontakt, nästan daglig faktiskt. Lite roligt att vi umgås mycket mer nu än när vi gick i skolan tillsammans, visar lite vilka som kanske var ens riktiga vänner i skolan. Det jag älskar är att vi verkligen kan prata om allt, och då menar jag allt, sorgligt som roligt. Dom är underbara flickor. Love them.


First days of the week

Allas vår Cissikorv är äntligen hemma från Mexiko, sweet! Träffade henne och Josephine igår och bara hade det gött på stan och hemma hos Cissi, mysigt värre. Idag har jag jobbat 8-18, kändes skönt att för ovanlighetens skull jobba morgon och inte stänga. Ännu skönare blir det imorgon med 8-16 och efter det troligtvis middag med the brauds.


Underbara dagar

Dagen med Erika har varit toppen med solsken, pizza, lite shopping, glass å chill. Ikväll har jag kollat på Shutter Island ännu en gång, så himla bra. Nu ligger jag i sängen framför Seinfeld och planerar min lediga dag imorgon. Då det verkar bli fint väder imorgon också planerar jag en skön långpromenad, blir även lite bakning till jobbet(vet dock inte vad jag ska hitta på) och på kvällen väntar en mysig middag med brudarna.

Att vara ledig är inte så dumt

Idag var första av mina tre lediga dagar i rad, underbart skönt! Idag blev en lugn dag med bland annat en tripp till Hallsberg. Mina älskade skor jag blivit kär i tog slut i min storlek överallt men där fanns dom kvar, lovely! Blev även en topp, strumpbyxor, ett skärp och ett halsband som åkte med hem. Kunde inte låta bli, baha. Imorgon hoppas jag dock på bättre väder(gör såå mycket för humöret med lite sol) då jag ska in till stan och träffa Erika. Det ska bli awsooome!


En dröm om augusti

Varit hos Lisa ikväll. Tacomys, Breaking Dawn, Fritidsresor och myyyys. Tror vi vet nu vart det bär av i augusti om allt blir som vi tänkt oss. Sweeeet! Ännu mer av sol, bad och vem vet, kanske en fruktig drink?


Gosh va länge sen jag skrev här

Mådde skrutt i över en vecka så hade inget roligt att berätta. Blev mycket film, glass och sova när jag inte hostade, spydde eller febersvettades. Nu mår jag mycket bättre, hostar fortfarande upp mina lungor och snörvlar lite men det är okej. Är tillbaka på jobbet där det är full rulle så känns också fint.

Imorgon är jag dock ledig och det ska bli väldigt skönt att vara ledig utan att vara sjuk. Har skrivit en lista på allt duktigt jag ska försöka hinna med innan det blir att åka till Sofia och Mana på kvällen, upplagt för en toppendag! Tummen upp!

Gör mig frisk

Börjar verkligen trötta på feberhostspysnörvel-sjukan.

Idag är det vår

Det är fredag, det är ljust, det är sol, det är plusgrader, jag har köpt två nya vårjackor. Idag känns det bra.


Ibland blir man sugen på något annat

Idag är en sån dag jag sitter och tittar på folks bilder och får lust att packa väskan och kasta mig ut i världen. Dock inte packa min ryggsäck och sova med en leguan i mörkret utan mer resa till spännande städer och se..livet. En storstad med puls, vår och liv. Se något annat. Känna sig som någon annan. Leva lite.

Nu ska jag gå till min garderob och se om det finns något att ta på sig innan det är dags att åka till jobbet. Dag 3 av 8 i rad. Inte fel det heller.


Underbara Malin som inspirerar mig.

RSS 2.0