Långhelg

Varit ledig idag med, lovely. Dagen kan sammanfattas med sovmorgon, lunch med mami på Sveas, långpromenad och filmchill med Fia. Sikken bra dag. Imorgon är det dags för jobb igen, inte helt fel det heller.


Hörde jag skål?

Gårkvällen var guld med Bambi, Lisa, Josephine och Robin, dagen spenderas i sängen framför burken. Sweeeet.

Droppdropp

Kvällsfolket droppar av en efter en men lika taggad är jag för det, tralalalala!

Ledigledigledigledig

Om någon har missat så är jag ledig i helgen, sweeeeeet! Nu blir det hemmagjord pizza och chill i tv-soffan. Partajandet får vänta till imorrn.

Dog Days Are Over

Det snöar utanför fönstret och jag ska snart gå till bussen. Tar nog paraply. Snart är det helg och då är det tänkt att jag ska vara ledig. Det ska bli skönt. Jag skulle kunna sova i tusen år. Dags att stänga av musiken.


Awsome dag

Denna lediga dag har spenderats i Öret tillsammans med Erika. Vi har käkat mat, gått på Hindersmässan, fikat och haft mysigt värre. More days like theese! Hittade en väldigt charmerande bild på oss från Lernia-festen förra året.



Jag är inte bitter, eller jo förresten

Det är jag. Blev det helt plötsligt, jag som haft en så bra dag. Måste sluta med dåliga vanor och irri. Nu ska jag krypa upp i sängen och äta glass framför Coupling istället.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom jag bara gör samma saker

Äter, sover, jobbar, chillar.

Tröööööött

Gosh vad trött jag är, slö i hela kroppen. Jobbat långpassen i helgen och det blir jobb idag igen. Så jäkla skönt att jag är ledig imorgon.

Ledig onsdag

Hela förmiddagen spenderades i soffan framför Pretty Little Liars, tyckte jag kunde unna mig en riktigt lat förmiddag. Frammåt eftermiddagen tog jag bilen in till Öret och fixade lite på stan innan jag träffade min sötnos Josephine. Vi gick och käkade mumsig mat innan vi gled ner på bion framför New Year's Eve. Det var mysigt värre! Nu blir det ännu ett avsnitt PLL innan sovdags, imorgon väntar jobb!

Sugen

Jag är sugen på att åka utomlands, jag är sugen på att tatuera mig, jag är sugen på att börja träna igen, jag är sugen på att åka på kryssning med vänner, jag är sugen på att rensa garderoben. Men just nu är jag mest sugen på att bara ligga kvar här i soffan under filten.

Fullt ös, medvetslös

Jobbelijobbar på för fullt, är inte ledig två dagar i rad på 3 veckor. Jobbat i helgen men imorgon är jag ledig. Då blir det mysfrukost på God Smak i Hallsberg med Fia och sen planerar vi en sväng till IKEA också. Kommer bli töppen!

Veckans lediga dag

spenderades på stan med fina vänner. Shopping och lunch på Jensens med Josephine och efter det mera shopping med Josephine och Bambi. Trevlans värre! Gjorde några riktiga rea-fynd. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller och sen hem till Sofia och Mana. Sweeet. Nu Fraiser!


The end and beginning

Stockholm med Lisa var lovely! Vi kom fram på fredagkvällen och tog det lite chill, på lördagen trippade vi runt på stan där det shoppades loss innan det var dags för 3-rätters och nyårsfix. Tolvslaget spenderades på Skansen vilket var mycket mysigt, tror aldrig jag varit där förut och i allafall inte så jag kommer ihåg det. På tåget hem på söndagen skrev jag och Lisa en lista på saker vi vill göra 2012, tror det kan bli ett bra år jag.


Påväg upp på stan

Mysfika på Waynes Coffee

På Skansen


RSS 2.0