Update

Inte skrivit på många dagar nu men har haft så insane mycket den här veckan. Har praktiserat på Ica Supermarket de senaste fyra dagarna, har blivit så sjukt mycket information på kort tid. Redan första dagen blev jag inkastad bakom kassan, inte så lätt med hundra koder man ska kunna och hålla koll på banden och allt.
 
Har typ testat på det mesta; kassan, packat upp varor från burar, fyllt på cigg och snus, frontat varor, plockat på lagret, varit i förbutiken, fixat med blommorna, retunerat tidningar, tagit hand om posten, ankomstregistrerat paket, varit med och öppnat på morgonen och stängt på kvällen och mycket mer. Det svåraste har varit allt med posten..det är massor av paket och brev, rek och saker som ska utomlands och ditten och datten. Som tur är har jag fått vara med mycket härliga människor. Senaste veckan har även mami fyllt år och jag har träffat Josefin och Carro i Hallsberg för estetkonsert och pizzamys. Har varit väldigt busy som ni hör.

Idag var det helt underbart att slippa vakna av alarmet, har chillat i sängen ett bra tag nu. Snart dags att ta sig upp för att äta frukost och fixa iordning sig lite. Sen ska jag och mami ut på skojakt, måste hitta några bra att ha på mig på Cubus där jag börjar praktisera på måndag. Ikväll är det valborg och det blir mys med några brudar hos Josephine, kommer bli toppen!

Det var en liten update i Ullabullas liv.

Vilan är över

Måndagkväll men känns som söndagkväll. Dom här lediga dagarna har varit toppen och har haft massa kul för mig. I lördags var det födelsedagsfest för Cissi och Hampus, det var nice. Igår vaknade jag, Cissi och Josephine upp i Cissis och Anders säng, åt en lyxig frukost made by Anders och sen åkte jag hemåt. Igårkväll träffade jag Tessi som är hemma från Kalmar, myspys.

Idag har jag varit på fotbollen med bror och Kalle. Tessi, Adam och co var också där(+ typ 10500 pers till) så fick träffa min mört idag också! Nu kollar jag BB i sängen och imorrn drar allvaret igång. Kommer nog inte sova mycket inatt.

Svartvitt

I eftermiddag har jag och mamma suttit i uterummet och tittat på gamla bilder. Kunde inte hålla tårarna borta, det var sorgligt men ändå fint. Alla personerna ser så vackra ut, lyckliga. Älskar svartvita bilder, känns som att allt var så mycket enklare på den tiden. Tycker om att höra mamma berätta om vilka alla är och hur det var då. Hittade en bild jag älskar på mormor. Saknar henne så. Det är jobbigt det där men att säga hejdå, eller att inte ens få chansen.


It's the end of an era

Sista dagen på Lernia, 16 veckor har gått så fort. Nu kommer jag inte få träffa alla underbara människorna varje dag, känns jättetråkig om jag ska vara ärlig. Tänk om jag hade vetat första dagen hur sköna polare jag skulle hitta, folk jag trivs så bra med och som jag verkligen kan vara mig själv med. Love them.

Hade en skön avslutning idag, Yrrol genom projektorn liggandes i varsinn fotölj i klassrummet med Sofia, Steff och Linda. Det var jag och Sofia som kunde allt utantill och ändå var det vi som skrattade mest. Har så många minnen från dom här veckorna men väldigt få bilder. 


Tennis, kebab och sminkparty

Hade med mig en tennisboll till utbildningen idag, vi har kastat ål, pumpa och pung. Jag blev ål, pumpa och sen vann jag, go me! Efter utbildningen träffade jag Josephine, Cissi och Johanna så blev det mat på stan. Sen traskade vi hem till Fredrik där det var sminkparty, köpte några roliga saker. Det har alltså varit ännu en mysdag i solen.

Imorgon är det sista dagen på utbildningen innan praktiken drar igång nästa vecka, har sån insade separationsångest. Har hittat så sjukt fina vänner och trivs så otroligt bra med dom. Kommer sakna att inte få träffa the gang varje dag.


Solig eftermiddag

Vilken sol det varit idag, brände typ båda armarna när vi satt ute och jobbade idag på Lernia. Efter utbildningen träffade jag Josephine uppe på stan, fixade lite och sen satte vi oss på Soleos uteservering med fika i solen. Helt underbart! Den männskan är bra underbar och imorrn ska vi ses igen. Det gillas! <3


Sunny Sunday

Idag har det har varit soligt hela dagen. Jag och mamma har varit på Marieberg där jag köpte ett par nya promenadskor, love them. Nu väntar jag på Gossip Girl och sen ska jag baka chokladbollar till Carltons aprilskämt.


Ghost ship

Ligger i sängen och kollar på Ghost Ship som går på tv, har sett den löst många gånger. Gillarn på nåt konstig sätt. Började googla runt och läsa om spökskepp och historier så nu har jag skrämt skiten ut mig själv också. Haha


Skull

Köpte en ring förut på stan, blev helt kär. Love it!


Bored

Känner mig fett uttråkad. Och hungrig, men ändå mätt. Sov hos Lisa inatt så vaknade upp i Örebro, Lisa skulle iväg tidigt så vaknade med henne även fast jag hade en lös sovmorgon. Efter jag vinkat hejdå till Lisa chillade jag i hennes soffa tills bussen gick 10.30.

Träffade Erika och vi gjorde fältuppgiften på Indiskas skyltfönster innan vi gick till Lokus där Linda och Jossi väntade. Där käkade vi löst stora kebabtallrikar tills alla föll i kebab-koma, alla förutom Sofia då eftersom hon bara tittade på när vi andra käkade. Åkte till Lernia och hade redovisning sen fick vi sluta direkt, värt att åka dit för 40 minuters lektion. Soft. Efter det gick jag och Erika en tur på stan innnan jag drog mig hemåt.

 Har bara chillat sen dess, varit löst trött. Men nu är jag bara uttråkad. Och hungrig, men ändå fortfarande mätt. Men känns som att man borde äta nått mer än en kebabtallrik på snart 15 timmar. Ska nog gå ut i garaget och hämta en Pepsi. Vilket trist inlägg, men är ju som sagt uttråkad till max.

Mysiga dagar

Träffade Bambi idag efter utbildningen och chillade på La Baguette i några timmar, hade jättemysigt. Imorrn efter utbildningen blir det en tur på stan och sen hem till Lisa där jag ska spendera natten, mysipysi!


SupportSupportSupport

Äntligen slipper jag gå runt med en bh med knäckt bygel som raffsar på mig. Köpte tre stycken idag, lika bra när man hittar några som sitter bra. Baha.


Söndagkväll

Chillar i sängen och kollar BB. Gosh, när blev det söndagkväll igen? Har mycket jag ska försöka klämma in i veckoplaneringen, dagarna räcker liksom inte till ibland. Nu skulle jag behöva bli trött också, kommer nog få svårt att sova sen. Ska glida ner under täcket och låta BB söva mig. Hoppas Roddan får stanna kvar i huset.


Last night

Chillar fortfarande i sängen framför The Hills. Gårkvällen var toppen. Jag och Cissi dök upp lite efter 19 hos Elin där festen redan var igång. Vi hamnade i köket med Maja, Carro och Josse och åt alldeles för många rostade melonkärnor, eller ska jag säga "Rostade Mellon Kärnor". Efter Elins place drog jag, Cissi och Josse till Donken innan Josse skulle möta upp dom andra vid Strömpis. Jag och Cissi som inte var sugna på utgång tog en härlig kvällspromenad runt om i stan, supermysigt. Tillslut hamnade vi på Bells Coffee med chailatte och kladdkaka. Tack allihopa, framförallt Cissi för en mysig kväll!

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och försöka städa undan bombnedslaget efter klädletandet igårkväll. Annars blir det mest chill idag med en tripp till Öret och ikväll börjar äntligen Gossip Girl igen, sweet!

Underbara dag

Har precis kommit hem efter en cykeltur framåt. Drömmer om att bo i en egen lägenhet inne i stan men dagar dom idag tycker jag om att bo i Kumla. Kunna öppna till uterummet och låta solen och den varma luften komma in. Hämta en iskall Pepsi i garaget. Cykla framåt med Maggio i öronen och känna vintergruset under hjulen. Varit på systemet och handlat inför kvällen och på Maxi och handlat mat. Nu ska jag gå ut å lägga mig i solstolen i uterummet och bara njuta!


Starstruck all over

I eftermiddag har jag fikat med Josephine och Cissi på Java, det var supermys.
Starstruck as hell blev jag också när jag möter både Haddad, Nordin, Kilen och Staaf. Ujujuj säger jag bara, höll på att överhettas där ett tag när N chillade runt.


Onsdag

Sitter framför Jims värld och äter havregrynsgröt, ska iväg och jobba om en timme. Jobbade igår med men mådde inge bra alls, kändes inge vidare att gå iväg med feber men vad ska man göra. Idag mår jag iaf bättre. Dock kommer jag ligga efter som fan på utbildningen när jag kommer tillbaka imorrn men får försöka ta igen allt.  

Så var vi igång!

Äntligen har Allsvenskan rullat igång igen, ikväll var det premiär för dom svartvita pöjkarna med tuff match på Gamla Ullevi mot IFK Göteborg. Kunde knappt sitta stilla i början. Sen levererade Haddad i andra halvlek tills nätet fladdrade. Sweet att börja säsongen med en seger. Nästa match blir hemma då vi tar emot Syrianska på Behrn, see ya then!


Även om han inte gjorde mål ikväll är han bäst.


Vilken helg

Helgen har varit mycket bra. I fredagskväll åt jag en supergod middag på Coco Thai tillsammans med Josephine, Bella, Johanna, Sandra och Malin. Hade riktigt roligt och mysigt. Efter vi suttit där i några timmar tog jag bilen hem till Lisa för ännu mer myspys och övernattning.

Efter en riktig brakfrukost framför Vänner kastade vi oss upp på stan där plånböckerna gick på högvarv. Jag köpte en Cheap Monday-tågpåse, en smurfblå kloj, två randiga överdelar, ett linne, nagellack, en tubsjal, en klocka och två par solglasögon. Me likey! Vi var helt slut när vi kom hem, slängde ihop en kycklingsallad och vitlöksbröd och åt tills vi låg ner i soffan. En stund senare konstaterade vi att vi var godissugna och hoppade upp på hojarna och cyklade till Willys. Efter det blev det filmmys framför The Ugly Truth tills jag blev hämtad. En riktig toppenhelg med härliga vänner. Här kommer en bild på mina inköp!


Mot öret

Nu åker Ulla till stan för att äta middag med Josephine och några brudar och sen spenderas natten hos Lajsa! Me likey!

April, april

Snälla lura mig inte. Det är illa nog att den här dagen börjar med ett tandläkarbesök. Å kom igen, inte ens lite sol?

Som mami så klokt brukar sjunga; Lura gärna nån annan, du lurar dig själv.
Bara dig själv.

RSS 2.0