Födelsedag

Tänkte att jag skulle lägga ut några bilder från födelsedagen. Den var toppen. Det som var tråkigt var att jag inte kunde föjla med Bambi och hennes folk ut för jag inte mådde hundra efter vaccineringen.

Men annars var dagen bra. Dagen började med att mamma och bror kom in med massa paket till sängen. Öppnade en ny mobiltelefon, böcker, filmer, smink, kläder och massa annat roligt! Sen blev det tårtbak, mat på Sokrates och inte min favoritdel, grissprutan. Som tur var gick det hela på mindre än 5 minuter så jag slapp alla skräckexempel på flera timmars köande. Sköönt, det var väl kanske kommunens present! Fick blombud för första gången, fick superfina blommor av Linn! Tårtan var guld. Utekvällen fick dock ändras till Idol och Pepsi framför tv:n. Men hur som helst var jag mycket nöjd med dagen när det var sovdags.

Här är lite bilder från min egna dag:


Vilken helg

Kan inte förstå hur fort dagarna går. Nyss planerade vi Stockholmresan. Nu har den redan varit. Jag hinner inte med alls. Men gosh vilken guldhelg det var!

Tåget gick 16.06 från Örebro. När vi kom fram köpte vi tunnelbanekort och åkte direkt till lägenheten. Jag och Cissi längtade så till berget så vi släpade med Elin dit med en gång. Inte en männska där. Utsikten med alla stockholms ljus i mörkret var insane, jag hade kunnat sitta där hela natten. Tyvärr så är min kamera så dålig så blev ingen bra bild från berget. På vägen tillbaka handlade vi massa mat och gick hem och gjorde världens största sallad.(Med reservation för att jag överdriver något).

Efter vi hade ätit och softat så fräshade vi upp oss lite innan vi gick ut för att träffa Elins kompis Claudia som bor i Solna, som jag kom på att jag redan träffat på valborg. Vi traskade runt till jag vet inte hur många uteställen där vi inte kom inte eller som stängde klockan ett. Tillslut hamnade vi på..tror den hette Helenas Krog(?) där vi tog varsinn öl och träffade roliga männikor innan vi gick tillbaka till lägenheten och hade mys innan Claudia var tvungen att åka hem igen!

På lördagen kastade vi oss ut på stan så fort vi gjort oss klara. Tog först affärerna på söder innan vi åkte in till city. Det handlades en del fint! Elin tog bussen hem på lördageftermiddagen eftersom hon hade saker att fixa hemma. Efter vi sagt hejdå till henne på city terminalen fortsatte Cissi och jag att gå på stan tills allt stängde. Sen gick vi på matjakt! Det slutade med kinamat, var så sanslöst gott! Efter massa kinamat, godis och julmust tog vi tunnelbanan till Midsommarkransen där vi träffade Elias & co, kvällen spenderades på en karaokebar, jävlar va kul vi hade! När vi kom hem la vi oss i soffan och käkade godis och kollade tv tills fyratiden då vi bestämde oss för att det var dags att sussa. Tills sisådär halv sju när två plankor under min säng bestämde sig för att hoppa ur sina skenor. Snacka om att känna sig som en elefant. x) Haha

Söndagen bestod av shopping, middag på Sandys ( såå mumma!) och en mycket komplicerad hemresa som vi inte ens ska tala om, men den involverade förseningar, olyckor, regn, ersättningståg och tågbyten. Men vi hem tillslut, bara sådär en och en halv timme senare en tänkt. Som tur är hade jag och Cissi laddat upp med massa kakor inför hemresan! Haha

Jag tycker verkligen om Stockholm. Kanske är lite klyshigt men jag gillar pulsen, jag tycker om att det hela tiden händer massa saker, det får mig att känna mig mindre ensam..även om de kanske borde vara tvärt om. Jag tycker om alla kontraster och alla känslor. Jag tycker om att man kan se ut hur som helst utan att någon bryr sig, på något sätt får det mig att inte känna mig så ful. Allt får mig att känna mig lite mindre värdelös, jag tycker om att vara en i mängden och den får man vara där. Kommer nog alltid älska Stockholm.

En riktig guldhelg var det. Tack<3

Tog skamligt få bilder den här resan. Men den här gillar jag. ^^
Salladsmys innan utgång på fredagkvälllen!


Sång i väntan på bussen

Helgen i Stockholm var guld.
Dagen med Tessi har vart toppen!

Nu ska jag och Heffaklumpen snart sova.
Får skriva mer nån dag snart.

And the boys from the NYPD choir were singing Galway Bay
And the bells were ringing out for christmas day.

Stockholm here we come!

Nu drar jag, Cissi och Elin till Stockholm!

See you suckers later! :D
Eller tja, på söndagkväll.

Underbara vänner

Igår ringde Bambi efter att vi inte pratat på ett tag, på alldeles för länge.
Vi bubblade på i nästan en timme, om det mesta. Så skönt att prata med henne.  

Träffade på Jossan på Maxi förut idag. Inte träffat henne på flera månader.
Vi stog och pratade så hon blev sen till jobbet, tog aldrig slut på saker man ville säga!
Hon är så himla underbar människa!

Beviset på att man är vänner på riktigt är att även om man inte pratat eller träffats på flera månader så känns det ändå inte konstigt när man ses, allt känns lika bra som vanligt.

Jag har verkligen underbara vänner.
Älskar varenda en på olika sätt.
Även om jag inte säger det så ofta.


Taxmannen

Du vet inte var jag varit
Du vet inte vem jag är
Vet du alls vem du varit?
Vet du ens vem du är?
Älskling, det är livet.


Upprörd..

Jag är så fruktansvärt upprörd. Kunde inte låta bli att se på dokumentären om "USA:s mest hatade familj", alltså familjen Phelps i Kansas. Dom som är 71 stycken i familjen och missionerar genom att demostrera med sina skyltar med bla "GOD HATES FAGS", "THANK GOD FOR 9/11" och "FAGS DIE-GOD LAUGH". Tilda hade ett föredrag om dom i skolan på religionen och alla blev helt galna så kunde inte låta bli att titta ikväll när jag såg att dokumentären gick.

Jag förstår inte hur dessa människor kan tycka att de gör världen en tjänst genom detta beteende. De reser till soldaters begravningar och skriker att det är bra att de är döda. Helt otroligt, så himla respektlöst. Om jag var på en begravning och såg dessa människor stå och demostrera..gosh, skulle bli helt galen.

Det mest frustrerande är att de inte ens vill diskutera eller svara på frågorna de får. De har inga svar förutom "I don't wanna talk about that", "To hell", "That's a stupid question" och "You're being silly". En annan sak som gör mig upprörd är de små barnen som står med på demostrationerna och inte ens vet vad det som står på skyltarna de håller i betyder, journalisten frågade om den lilla killen visste vad hans skylt betydde, han hade ingen aning. 

Jag har ingen som helst förståelse eller den minsta respekt för dessa människor. Det är när jag ser sånt här som jag undrar vart mänskligheten är påväg, "TO HELL" uppenbarligen.

What a great day

Vart en så himla bra dag!
Orkar inte skriva en lång historia men i korta drag har jag:

* Klippt mig
* Fikat med Linn på God Smak
* Vart i Öret med Cissikorv
* Spelat biljard för första gången på 5 år
* Vart på bio, Zombieland, med Cissi

Ljudet Cissi gav ifrån sig på bion var nog bäst idag. x)

Fler dagar som dessa önskas!
YEEEE!

Första snön

Då har säsongens första snö kommit! YEEEEEE!
Har kastat årets första snöboll.
Baha.


Snön på lekstugetaket.

RSS 2.0