My b-day!

Har haft en väldigt fin födelsedag med familjen och min älskade Lisa, det enda tråkiga var att min H inte kunde vara med då han ligger hemma och är sjuk. Annars har dagen varit toppen och nu går jag och lägger mig med ett leende på läpparna efter all kärlek och fina presenter! Puss på er från en något äldre Knel!



Tick tack, tipp tapp

Tiden går så fort att jag knappt hinner med att njuta av tillvaron. Davids teori om tid kan omöjligt stämma, eller så har jag bara lyckats pussla ihop ett sånt där liv där tiden inte räcker till. Känns som att man hela tiden måste göra vänner och familj besvikna när man inte har tid..men det är svårt att hinna träffas ofta när man jobbar flera kvällar i veckan, jobbar mycket helg och har en pojkvän man vill hinna vara med också..andra går in i väggen på arbetet men jag gör det på fritiden! Nu har jag weinat klart för idag. Annars mår jag faktiskt riktigt bra.
 
Nu ska jag baka en kladdkaka att ha med till jobbet imorgon då jag fyller år, yaay! Blir jobb 7-16 sen lite kalas. Dock har min lilla älskling blivit sjuk så blir att sova hemma inatt, då blir mamma glad iaf.
 
Nästa gång jag skriver är jag äldre och (troligen inte) visare, puss på er!

Livet, livet, livet!

Ofta tänker jag på vad jag vill skriva här men när jag väl har tid att sätta mig vid datorn kommer inget fram. Ska bli bättre, jag lovar. Annars kan livet sammanfattas såhär, fullt ös - medvetslös! Jag är iaf galet kär och lycklig så det är ju bra. Om bara dagarna räckte till också. Puss!
 
Ps. Igårkväll bokade jag och H en resa till London i december, kommer bli helt megafucking amazing! <3

RSS 2.0