Craaazy

Galet på jobbet idag, när jag och Mia kom tillbaka efter vår lunch skulle vi plötsligt ha 50% på allt i hela butiken! GALET! Så blev att jobba 2 timmar längre och börja 1 timma tidigare imorrn så ska upp med tuppen. Natti natt!

Supermyslördag

Hade en toppendag med Lisa igår. Bullbak, god mat, långpromenad och filmmys. Looovely!


Diskställ är inte bara bra till disken

Ilikefridays

Efter att ha jobbat i 11 timmar bar det av till stjärnhusen för Idolmys, godis, hundpromenix, yatzy och mycket mer med Sofia, Mana, Berra, Kami och Kiba, supermysig kväll!

Big Smile Day

Idag var det Big Smile Day på Cubus med 30% på alla kläder och 20% på all kosmetik. Jag skulle jobba 16-20 men klockan 11.48 ringde Veronica och 12.30 stämplade jag in och började jobba, ska även börja en timma tidigare imorrn (7-18) så fullt ös!

Julkalendern

Julkalendern är här, yay!
Om en månad är jag full av julbord och smått förväntansfull för min födelsedag. Gosh vad tiden rullar!


Bulla bakar

Har en skön ledig dag. Tog en långpromenad förut och när jag kom hem drog jag på mig mitt rutiga förkläde och bakade nutellacookies med smarties och hastbullar med madelmassa. MUMS!


Sikken bra dag

Haft en superbra dag på jobbet idag, älskar jobbet och dom underbara människorna. Fått mitt personalkort och julschema, yee! Även fast jag älskart ska det bli himla gött att vara ledig imorgon, har en lång lista på allt jag vill göra. Inga måsten-bara för jag vill. Ska iaf börja med en lååång sovmorgon. Lovely!


Jul all over

Är det bara jag som tycker att julsakerna kom fram extra tidigt i år? Började titta fram redan för några veckor sen. Alla som känner mig kan nog intyga att jag är något av en jul-fanatiker, höhö, men inte ens jag vill ha hela julavdelningen klar i affärerna redan. Det är ju trots allt bara oktober och jag känner att den speciella känslan av jul dör litegrann när den ska börja i mitten av oktober, även om jag inte kan förneka att jag blir lite varm i hjärtat.

Jul på Åhlens:



Jul på IKEA:


Jul på Maxi:

Det där med farväl

Idag har jag varit ledig, dagen började med en mysig frukost på God Smak i Hallsberg tillsammans med Fia. Senare drog jag in till stan för att träffa Cissi och Josephine för att ses en sista gång innan Cissi lämnar Sverige ett tag. Det är jobbigt att säga hejdå, kan fortfarande inte förstå att hon ska åka. Har ju vetat om det länge men det känns inte som att det är på riktigt, att hon inte bara kommer vara ett sms och några mil bort. Men som tur är kommer hon ju hem igen. 

Dock blev detta även dagen för ett annat farväl som inte var planerat. Mitt i vårt mys fick Josephine ett mycket sorgligt telefonsamtal om hennes kissemiss. Du ska veta att jag tänker på dig älskade J, vet hur det känns och det är bland det västa som finns att förlora någon man älskar så mycket. Farväl är aldrig enkelt. Tyvärr.  



Älskar den här bilden på er, love you guys.

Onsdag

Har haft en bitande känsla av otillräcklighet med mig på jobbet idag, den tycker jag inte om. Snälla försvinn.


Regn och mys

Idag har det regnat hela dagen, mysigt men blött. Blev en tripp på stan innan mysfika med Lisa. Älskar det här med mysfikor på hösten. Myyys!

Regn och mys

Idag har det regnat hela dagen, mysigt men blött. Blev en tripp på stan innan mysfika med Lisa. Älskar det här med mysfikor på hösten. Myyys!

Helg på en måndag

Skönt att vara ledig, dock har jag gått och blivit lite förkyld så jag snörvlar, nyser och har mig hela tiden. Jag som var så glad att jag blivit av med den förra omgången..menmen, hör ju till årstiden. På tal om det, det här måste vara min absoluta favorttid på året(förutom julen då). Det är så otroligt vackert ute, gick till Hällabrottet och tillbaka idag och bara njöt av den underbara hösten. Love it!


"Det ser ut som en giraff........en väldigt liten giraff...."

Så värt att det fick bli rubrik.
Dagens citat av min mört.
Btw, det var en katt. Mihi
Mjau


Surprise

Igår fick jag en överraskning när jag fick veta att min mört kommit till Kumla. Blev promenix, mys, smet och Greys. Baha gillart!


Sikken helg

Helgen blev töppen, när man inte är ledig helg så ofta gäller det att gå all in. I fredags blev det en tripp till Hallsberg med Fia på dagen och matlagning och tv-mys med Cissi och Josephine på kvällen. Supermysigt! Igårkväll blev det utgång med Josephine, Johanna, Anna, Hanna och Cissi, riktigt grym kväll! Tack som fan! Idag blire lungt, ska färga håret nu sen bär det in till Öret en stund.


Sooovmorgon

Fyfasiken va skönt det är med sovmorgon. Somnade tidigt igår, blev väckt vid 7 och kunde sen krypa ner under det fluffiga täcket igen och sova till 10. Gosh så skönt. Drömde att det började snöa, visste inte om jag skulle bli glad eller besviken när jag drog upp persiennerna. Idag kommer bli en bra dag, blir en tripp till Hallsberg med Fia och ikväll blir det mys med Cissi och Josephine. Sweet!

Lisa, wtf!?

Kollade igenom gamla bilder och dom här är ett år och en dag gamla. Insaaane! Vart tar tiden vägen? Iof ser man att dom inte är från igår men gosh. Kan säkert konstatera att 1. Jag saknar dig Lisafisa, 2. Vi måste baka bullar snart igen.(Vi gjorde det dagen efter bilderna togs). 3. Vet inte riktigt vad mer men..gah va mysigt det är att titta på gamla bilder ibland. Puss påre!


Oktober

Känns inte som oktober, inte lördag heller för den delen. Jöbbat idag igen och mer jobb blir det imorrn. Dagarna blir bara dagar. Julskum på Maxi och sommarklädda männsikor. Månader blir månader.


RSS 2.0