Stockholm, ledig och pinnbröd

Igår var jag och Lisa i Stockholm med en heldags shopping, töppen värre!
Idag har jag varit ledig och Cissi har vart här och grillat pinnbröd, gillart värre!

Rollin

Livet rullar som vanligt med jobb, sova, jobb. Helgen har varit nice, igår blev det jobb på dagen och Örebro med Sandra på kvällen. Blev chill på Pitchers uteservering, Cissi dök upp en stund vilket var trevlans värre! Idag blir det jobb och ÖSK-Norrköping direkt efter, forza! Å imorrn bär det av till Stockholm, hellyeah!


Pöss

Har haft en toppendag med min mört! Promenad i kumlakvarteren, bil till stan, mat på Hellas, sett BB-Sara och BB-Peter(omg är ju min dröm-man), sett sista Harry Potter-filmen och chillat med Adam, Elias, Henke och co. Riktig töppendag och om jag har otur kommer det bildbevis på facebook! Haha Puss på dagen!

15 juli

Idag skulle mormor fyllt år. Grattis mojje.
Idag är det även en månad kvar tills jag och Lisa hoppar på flyget till Cypern!

Kort fakta

Livet rullar
Jag älskar mitt jobb
Imorrn är det fredag
YEEEEEEY!

"Liten måne"

tydligen menisk på grekiska. Min har ställt till det för mig idag. Inatt när jag skulle vända mig i sängen vred jag till knät igen, hoppades det skulle vara bättre på morgonen men kunde knappt ställa mig upp så fick ringa till jobbet och säga att jag inte kunde komma. Morgonen och förmiddan bestog av kryckor, värmepåsar och värktabletter.

Fick en akuttid på vårdcentralen klockan ett dit Thomas fick skjutsa mig. Läkaren konstaterade att det är min menisk som glider runt i knät och kommit i kläm och låst knäleden. Gjorde ont som fan men tillslut lyckades vi räta ut benet. Kunde glatt gå hem med kryckorna i handen. Så skjuter upp dagens planer till imorrn. Så imorrn blir det jobb och bio med Lisa. Längtar!

Nöjd, helt enkelt?

Senaste veckan har gått i raketfart och har inte haft så mycket tid att tänka men har ändå gått lite upp och ner i skallen, stog och funderade nu när jag brottades med diskberget. Senaste tiden har jag kommit på mig själv med att känna mig nöjd med min tillvaro just nu, att det mesta känns bra i mitt liv. Det är sommar, jag har ett jobb (iaf över sommaren) som jag älskar, en underbar semester framför mig med bästa Lisa, en fin familj, underbara vänner och allt är allmänt bra. Riktigt bra faktiskt.

Men så kommer någon som har allt det där extra som tex en egen lägenhet, fast jobb och pojk-/flickvän och plötsligt är känslan av misslyckande där igen. Allt det där jag egentligen också vill ha men som inte är aktuellt. Det är underligt hur någon kan totalt rasera den nöjda känslan så snabbt. Det viktigaste måste väl vara att se till sig själv, inte jämföra med andra? Så lätt att säga men så svårt att göra. Men jag ska försöka, ingen ska få förstöra min nöjdhet. Nu är allt som det är och även om jag har drömmar och mål längre fram så kan jag väl få vara nöjd med allt just nu? Det tycker jag. Nu slår jag ett slag för nöjdhet och feeeeel good! 

Heeeelg!

45-timmarsveckan är över, nu har även jag helg. Jobbade till 17 idag sen tog jag bussen in till stan och har chillat hos Sofia, Mana och hundarna hela kvällen. Chill, OC, godis, hundbus och DH. Gillades starkt! Nu blir det snart sova, ska försöka sova länge imorrn. Behövs verkligen efter den här veckan. Men är så glad för allt jag får jobba så klagar inte. Hörs imorrn igen. Tjoflöjt som Sofia skulle sagt!

Jobbelijobb

Jobbar för fullt, uppe i 45-timmarsvecka. Jobbar mest kvällar den här veckan så tidsuppfattningen blir det off när man har lunch vid 15. Men roligt är det!

Grillchill i gula huset

Igår var det dags för den traditionella grillkvällen hemma i gula huset på Trumslagaregatan. Chill, öl-spel, grill, kubb, kladdkaka och mys. Tack alla underbara vänner som gjorde kvällen till guld! Kärlek på er!



Städas och fejas

Målade naglarna imorse. Dumt gjort, helt förstörda nu efter dagens städade och fejande. Ikväll kommer det finfint besök på lite grill och chill! Me likey!

RSS 2.0