Toppenkväll med Cissikorv!

Cissi, tacos, Allram, regnpromenad, Mulan och så mycket mer, sweeeet!
Bilden är epic.
Fan va mycket galet vi haft för oss genom åren.
Love it.


Bara solen som saknas

Dåligt med uppdateringar jag vet men livet leker med jobb, diverse roligheter och underbara människor. Är för upptagen med att leva helt enkelt. Over and out!

Fredagsmys fredagen den trettonde

Idag har jag varit ledig och bara myst runt med massa fina människor. Började myset i Tessis soffa med henne och Big bang theory. Senare drog jag vidare till stan för att träffa Sofia, Mana, Berra och Erika för bokleverans, mysfika på stan, chill, Sons of anarcy och avslutade kvällen med gamla skräckisen "Fredagen den trettonde", vilken bra dag! Men det är nog bäst jag släcker nu, ska vara på jobbet om 7 timmar! Natti natt!

(Går)dagens citat

Tänk att vara astronaut-fru?

           -Lina aka Tessigullipluttmört

Tralala och mysipys

Tror ni kommer tröttna snart på alla mina "allt är så bra och roligt"-inlägg men håll i hatten för här kommer ett till, tror bitter-Knel gått på sommarsemester eller nått. Men det mesta känns bara så himla bra just nu, sådär så man nästan väntar på ett stort bakslag bara för det inte kan vara såhär bra. Men ännu en härlig dag har rullat förbi och jag har varit ledig, chillat med Fia och ikväll har jag och ett gäng jobb-brudar haft pizzamys i Mias växthus, supermys!

Pussel

Har så många underbara vänner jag vill träffa och så få lediga stunder, försöker pussla ihop livet så gott det går! Men åh så bra jag mår, det rimmande nästan.

Kvällsdopp i Nora med pappa




Underbara dagar i Stockholm

Stockholm var helt jäkla underbart, underbar stad och underbara dagar tillsammans med Lisa. På måndagen när jag kom dit gick vi på stan hela dagen och lagade mat på kvällen, tisdagen spenderases på Gröna Lund (go Blå tåget!) med helt underbart väder och onsdagen var vår chilldag som spenderades i diverse parker och hamnar i solen. Hann även träffa min Tessimört för lite parkchill innan bussen hem. Looooovely!

Igårkväll var hela Cubus-gänget och åt en brakmiddag på Lilla Örebro för pengar vi vunnit för bästa omsättningsökning(vi är bäst), galet trevligt! Idag är sista dagen på min minisemester innan 5 jobbveckor drar igång innan det är dags för nästa semester. Nu ska jag dra ut på en springtur!



Stockhoooooolm!


7.23 imorgonbitti hoppar jag på tåget mot Stockholm och Lisa där vi ska leva loppan tills på onsdag, saknar henne galet mycket och äntligen får vi träffas igen! SWEEEET!


En klassiker från förra sommaren <3

Gårkvällen

Gosh va kul jag hade igårkväll, en riktig brakkväll med så underbara människor. Jag, Carro, Jossan och Henke startade kvällen hemma hos Henke med diverse Cornelius-drinkar och galenheter. Bussen tog oss senare in till stan där det blev häng på Pitchers innan lite dans på Frimis. Halv två-bussen aka fyllebussen tog mig, Carro och Henke tillbaka till Kumla (efter att vissa bestämde sig för att stanna i stora staden, höhö), tror alla tre satt och halvsov hela vägen tillbaka. Carro blev upphämtad i Kumla meddans kvällen avslutades med lite chill nere i kumlasjön tills bortåt 4 på morgonen. 4.24 landade huvudet på kudden och jag somnade direkt. Fyfan vilken rolig kväll säger jag bara, måste göras om snarast! Puss på er!


RSS 2.0