Packar

Håller på och packar eftersom det bär av mot Peace and Love senare idag. Jag har alltid tyckt att det är roligt att packa, jag börjar ångra mig. Det är nog så att det är roligt att skriva packlista, men när det väl kommer till själva utförandet känns det som att det alltid ska krångla. Behöver jag verkligen den här? Tänk om jag inte packar ner den å sen hade behövt den? Varför får inget plats? Gaah. Packa är jobbigt.

Nu ska jag laga lite mat.  

Aotsh.

"Myggor verkar också föredra vissa personer framför andra. Det beror på de lukter vi utsöndrar."

Jag måste lukta jävligt gott.

Sommardag

I eftermiddag har jag lekt med Lisa.
Vi badade i Säbylund. Det var härligt.
Jag har cyklat brevid när Lisa sprang. Hon var duktig.
Sen blev det pizza och Sunes sommar i soffan.
En somrig dag. v


Midsommar

Jag hoppas att alla har haft en bra midsommarafton. Det har i allafall jag, en riktigt bra en. Mys, grill, kubb, wordanary, hallonpaj å chill med härligt folk hemma hos bästa mört. Har fått ännu fler myggbett, they just love me. Men värt.

Tack Tessi, Adam, Natta, David och Gustav för en härlig kväll.
  


Midsommarknel.

Ännu en toppendag

Ikväll har jag, Josephine, Fia, Bella och Bellas Tuss legat på filtar i Säbylund och tryckt bullar och kakor och bara chillat. Det var guld. Nu har jag haft två riktiga gulddagar i rad. Just nu tycker jag om livet. Är beredd på att den känslan snabbt kommer att försvinna när verkligheten gör sig påmind, men jag ska komma ihåg dom här dagarna. v



Sol och vänner

Igår var en riktig toppendag. 
Chill med Cissi och Bambi i skytteparken. Sol. Värme. Glass.

På kvällen träffade jag Fia och Josephine.
Åt mat och gick på bio. Mycket skratt.

En fin dag med fina vänner. v 

.

Jag måste rycka upp mig.
Tänka på annat.
Vet att deppa inte hjälper, men ibland känns det som det.
Det är bara så svårt.
It sucks.

.

Det finns otur. Så finns det otur. När allt suger och man inte tror man kan sjunka lägre, så öppnar det sig ett ännu större svart hål under en. Kirre ringde idag. Det finns inga nya tider. Min teori kommer gå ut. Måste göra om teorin. Måste vänta. Måste vänta som kortast till augusti. Nu väntar jag bara på nästa hål. Orkar snart inte fler motgångar. Universum måste verkligen hata mig.

Imorgon ska jag i allafall jobba. Det ska bli skönt, tänka på annat några timmar. Det ska bli superfint väder, bästa på länge. Det gör mig inget.

Ironisk att jag trodde den här sommaren kunde bli bra.

.

Trodde verkligen jag skulle gå och lägga mig glad ikväll.
Så fel man kan ha.

.

Dum i huvet. Karma. Otur.
Vet inte vad jag ska kalla det.
Kanske lite av varje.

It's time

Oregelbunden puls.
Böjar få svårt att andas.
Wish me luck.

Tre år går så jävla fort

Idag har inte bara varit ett speciellt datum för studenten var för ett år sedan. Det är även tre år sedan mormor dog. Förstår inte hur fort åren har gått. Orkar inte ens tänka på det, orkar inte tillåta mig själv att tänka på det just nu. Allt jag kan säga är att jag saknar henne nått fruktansvärt. Varje dag.


Ett år går så jävla fort

Idag är det ett år sen jag tog studenten. Har inte tittat så mycket på bilderna sen dess, får bara en konstig känsla i magen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Några randombilder.


Mer nostalgi

Idag är det exakt ett år sen vi hade estetutsparken i ekoparken. 
Ser på bilderna och blir både glad och ledsen. 
Kommer ihåg glädjen, hur jag kände då, inte känt så på ett år.
Men bilderna gör mig lycklig.

Underbara tider. Underbara människor. Underbara känslor. v



Vad är väl en bal på...Frimis

Ikväll har hallsbergstreorna haft sin bal. Blev nostalgisk och kollade igenom bilderna från vår bal. Kan inte förstå att det är över ett år sen. Insane. En kväll att minnas. 

     

Nu ska jag fortsätta kolla på OC och snacka skit med min gal'pal Christoffer Ohlsson. x)

Minisemester med Lisa

Fyra dagar i bilder. Spontansemestern började i lördagsmorse när vi tog tåget till Rättvik, åt, solade och gick ner till bryggan och på kvällen hade vi myspys i härbret. Vi kunde inte sluta skratta när vi skulle sova, vi var det gamla paret i dubbelsängen med varsinn bok, blev några riktigt snygga bilder med självutlösaren där! På söndagen blev det lite solning och biltvättning, det är inte ofta man kan se knel med avfettningsmedel på huk gnuggandes fäljar, men bilen blev riktigt fin! På söndageftermiddagen bar det av mot Stockholm och Solna, måndagen spenderades på stan i typ 8.5 timme. Guld. På tisdagen blev det Gröna Lund, älskart så hårt! Kvasten blev favoriten. Efter grönan blev det roadtrip hem till närkeslätten. Det enda vi har att klaga på under dagarna var avsaknaden av kändisar på stan och även avsaknaden av snygga killar. Man kan inte få allt. Riktiga gulddagar!


Can't have enough shoes

Drog in en sväng till Öret idag också och gick på stan eftersom den var marknadsafton. Fyndade dom här sötnosarna på Bianco. Me like.


Säger bara fan.

Då var dagen alltså här, och jag säger bara fan. Mina ögon är alldeles svullna och trötta efter dagen.

Kuggade på uppkörningen imorse, teorin gick finfint igår så inga problem där. Var inte så nervös imorse som jag brukar och trodde jag skulle bli. Träffade Anna 8.15 för uppvärmningen på bilskolan, gick igenom lite säkerhetskontroll och åkte mot Hallsberg. Förarprövaren var trevlig (i början) och säkerhetskontrollen gick bra. Vi började köra och det mesta kändes bra, fick bla vända på "lämplig plats", backparkera på Alléhallens parkering, bromsa för en katt som sprang över vägen och köra runt en massa på landsväg och inne i Hallsberg. Vi körde ut på landsvägen efter brandstationen och han säger att jag ska svänga till höger, av någon anledning hör jag "sväng till vänster" och börjar placera mig för en vänstersväng. Han upprepar samma sak igen, jag ber om ursäkt och säger att jag hörde fel och blinkar istället till höger och han säger att det inte är någon fara, hinner dock inte gå ut på väggrenen innan svängen utan svänger in på vägen direkt från körbanan. That´s it, det var det som gjorde att jag blev kuggad. Eftersom det var bilar bakom blev det en "risk", hade det inte varit bilar bakom hade det inte varit något att kommentera. Allt annat blev godkänt och gick bra.

När vi var tillbaka på bilprovningen och har parkerat fick jag en känsla av att jag skulle kunna klarat det. Så säger han "Du är inte godkänd" och det kändes som att jag inte kunde andas. Sen när han kryssar i dom två röda rutorna för "Ej godkänd" på formuläret kändes det som nån stack en kniv i hjärtat, ville bara dö. Blev så fruktansvärt frustrerad över att det vara var den enda saken som gjorde att jag inte klaradet det. Både Anna, Kirre och Fredrik tyckte det var konstigt hur han kunde kugga mig mig på bara en sak, kändes lite bättre då iaf. Kan inte låta bli att tänka att "om jag bara hade hört rätt från början hade jag haft körkort" eller "hade vi kommit ut på vägen 15 sekunder senare så hade jag inte haft några bilar bakom mig", vet att det inte är värt att tänka så men kan inte låta bli.

Fick sitta och vänta på den andra tjejen som skulle köra upp efter mig, kunde inte sluta gråta först men sen kom Anna och Kirre så vi satt och solade och pratade om massa randomsaker så jag tänkte på annat. Hon klarade det inte heller så vi sa att vår förarprövare måste haft en dålig dag. Grattis till André som klarade det med den andra prövaren! Det var tungt att gå hemåt sen, varje bil som körde förbi kändes som ett hån, svårt att koppla bort känslorna då.

Sen jag kom hem har jag gråtit ögonen ur mig, pratat med massa underbara människor, bror var världens sötaste och gav mig godis och en gosedjurs-kissekatt som tröst. <3 Gick två varv i viaspåret förut för att ta ut mina aggressioner över dagen (och på kuppen fått minst 20 nya myggbett). Nu känner jag mig helt slut, helt tom. Med svullna ögon. Tror jag ska släcka och sova snart. 

RSS 2.0