Underbara helg

Efter att ha jobbat tre helger i rad har jag verkligen njutit av att vara ledig denna lördag och söndag. Igårkväll blev det förfestchill hos Emelie, bowling på Strike (jag sög) och Pitchers med Jossan, Carro och Emelie. Guldkväll säger jag bara, underbara brudar! Idag har jag tagit det lungt, varit på kyrkogården, sett när ÖSK blev piskade av Sundsvall (SUCK!) och nu ska jag hoppa in i duschen innan pannbiffarna är klara. Sweet!  


Kom å handlaaa!!!!

Kommer bli craazy dagar i butiken!!


Idag har jag varit ledig

Har chillat med Cissi och Josephine på stan och hemma hos Cissikorv. Jag skulle inte direkt ha nått på stan men köpte en väska, två par örhängen, strumpor, ett par solbriller, ett glasögonfodral och presenter till mami som fyller år på fredag. Baha. Ikväll har jag varit på fotboll, det gick skrutt. Nu ska jag kolla 90210.


Otippat

Senaste veckan har jag jobbat lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, fredag och gissa vad jag ska iväg och göra nu och imorgon. Jobba? Hellyeah. Ska bli fint att vara ledig på måndag.

Uula

Älskar den här bilden Mana ritat av mig. Hon är så otroligt duktig!
Önskar jag vore lika snygg som bilden bara.


Ljusa tider

Finns så mycket saker att längta efter just nu. Behöver det, inte för att jag har det tråkigt men vardagen rullar på så mycket lättare när man har saker att se fram emot. Största saken jag längtar efter är Kreta med Lisa i augusti som kommer bli helt underbart men finns så mycket roligt saker som kommer hända innan det. Mitt knä ska opereras, Gekås med Lisa och varmare tider, jobba och träffa mina underbara vänner.

Längtar efter att sitta på uteserveringar i jeansjacka, sitta på soldäcket vid slottet, gå ut på lunchrasterna för att få känna solen, barfota fötter i gräset och allt härligt som väntar. Lovely.

Måndag

Helgen blev toppen som förväntat, sweet. Nu är det ny vecka med nya händelser. Jobbat ikväll och imorgon blir det jobb 8-16 och sen in till stan för å träffa Lisa vilket betyder ännu mer myyys!

Blå valvet

Ligger i sängen framför Skilda Världar, har kollat 39 avsnitt sen i söndags. Lite galet men det är så himla 90-taligt, mysigt och spännande. Haha. Förövrigt har jag haft en väldans bra dag och nu väntar en toppenhelg. Imorgon är jag ledig, då ska jag klippa mig, fixa lite och på kvällen blir det bio med Sofia, Mana å Berra. På lördag blir det jobb och på kvällen ännu ett besök på Sf med Lisa och Karin. Kommer blir awsoooome!


Pusslar

Försöker få ihop dagarna här i livet, kruxet just nu är att få ihop antal lediga dagar med antal människor jag vill träffa snart. Går inte alltid ihop sig det där men så är det att bli vuxen. Jobbar för fullt och jag älskar mitt jobb så klagar absolut inte, vill bara hinna träffa alla mina fina vänner. Ska göra så gott jag kan. Trött i kroppen efter en lång jobbhelg så nu blir det att sjunka ner i soffan brevid bror och käka varma mackor. Sweet!

Glad påsk på er, även om det mer ser ut som jul utanför fönstret



Vissa nätter ligger man och tänker väldigt mycket, inatt är en sådan

Det känns skönt, nästan befriande. Som om jag kommit ur ett slags beroende. Jag blir inte längre fast när jag ser dig. Värmen tar inte längre över mig när jag hör från dig. Det är nästan som att du inte finns, du finns men du är inte längre den du en gång var. Inte för mig. Ibland är du som en dröm fast jag minns jag dig som igår. Dina ord, ditt jag och hur du fick mig att känna. Känna mig lite helare, lite mindre ensam. Som ingen annan kunde.

Men med tiden har vi förändrats. Det är i alla fall vad jag intalar mig, för det skulle vara för jobbigt om vi fortfarande var samma personer. Vi har förändrats. Visst har vi det. Unga blir äldre, naiviteten utvecklas till ett behov av stabilitet. Jag saknar dig ibland, den du brukade vara. Den falska känslan av trygghet och någon slags kärlek jag lät mig själv känna.


Bokaaaaaat!


Jag snor bilder från Tessi och skriver en jävligt bra rubrik, så det så


Mycket bättre dag

Helgens bästa har varit denna kväll som spenderats i Lisas nya underbara lägenhet med Gossip Girl, god mat, resespanande och myys! <3


RSS 2.0