Fredaaaaag!!

Igår jobbade jag 12-timmarsdag då det var Big Smile-day! Imorse var det skönt med lite sovmorgon och en lång, skön dusch. Nu blir det fix innan det är dags för jobb 11-20. Å det är fredag, yaaay!

"When did it become fall?"

Tror jag skrev ett liknande inlägg förra hösten men det struntar jag i.

Gosh var vackert det är ute nu på dagarna, får mig att känna lite som Charlotte i SATC när hon säger citatet ovan. Livet kör på så fort att jag knappt hinner med.

När jag gick hem från Maxi förut idag konstaterade jag hur det blivit höst ute, på riktigt. Den där härligt friska luften och de skiftande löven som börjat falla från träden. Det är nu jag behöver stanna upp och njuta av allt innan alla löv plötsligt fallit av och mörkret kommit för att stanna. Även då jag tycker om mörkret är min favorittid nu, dags att njuta.

Även när jag gick hem ikväll stannade jag upp och såg hur vacker och stjärnklar himlen var. Underbart. Stannade till under grannens stora gran där vi om mindre än 90 dagar ska samlas för att önska varandra en god jul. Tiden springer iväg, måste försöka hinna ikapp eller åtminstone hinna njuta.

Tjugosjunde

Idag är det 27:e september vilket betyder att det var 8 månader sen bilden togs. Tiden går fort. Får se om det blir nån fest i år.


Fredag

Äntligen måndag fredag! Upp och iväg för åttonde dagen i rad, skönt med sovmorgon idag då jag jobbar 11-20. När jag kommer hem ska jag leka fredagkväll och bara chilla. Ska bli såå skönt med min egna helg nu i två dagar!


Jobbelijobbelijobb

Varit ansvarig för stängningen för första gången idag, gick fint! Fortsätter med jobb hela helgen då jag både öppnar och stänger båda dagarna. Full fart!


Fläng och lite shopping

Trots att det var min enda lediga dag den här veckan ringde alarmet 5.12 imorse. Klockan 7 brummade jag, Veronica och Mia iväg mot Västerås för att kolla in Eriklunds nya galleria där Cubus öppnade idag. Det var väldigt roligt att se en helt ny butik med nyaste inredningen och allt.

Vi hjälpte till att städa och fylla på, skålade öppningen och handlade lite då de hade -40% som öppningserbjudande. Blev två tröjor, ett par mockatights och ett par dödskalleörhängen för mig. När vi kom tillbaka till Marieberg köpte jag även mina inspanade älsklingar på Din Sko. Loove them!


Snöörvel

Gått och blitt lite sjuk, började i söndags morse och sen fortsatt. Jobbade med feber igår vilket inte var det ultimata, som tur var fick jag sova länge idag då jag bara jobbade 16-20. Känner mig helt okej nu så hoppas på bättring. Imorgon är det jobb 8-12 och sen är det tänkt att jag ska åka till Södertälje och kolla in Syrianska-ÖSK, så nu håller vi tummarna för att jag inte blir sämre.

Big Smile

Sikken bra dag detta varit. Först en go sovmorgon sen får man veta att man blev augustis Big Smile på jobbet, lovely! Älskar jobbet och gänget. Och det bästa av allt, jag är ledig i helgen! GULD!


Imorgon är jag ledig

Var lite trögt att jobba idag efter inte så mycket sömn och mycket vin men bara man kom igång så gick det fint. Efter att min hög med kläder i skåpet på jobbet växt tills den blivit ett skämt tog jag tag i saken, rensade och handlade idag. Fick 2 stickade tröjor, 1 långkofta, 2 linnen och 3 toppar för 432 kronor, sikka fynd säger jag bara! Ikväll har jag bölat framför Water for elephants tillsammans med mami, den är så fin.

Imorgon är jag ledig, även om jag älskar att jobba ska det bli sååå skönt. Tanken var att jag inte ska göra nånting men plötsligt har listan blivit lång. Ska ha en riktigt skön dag hemma för mig själv och ska iaf ta tag i det stora projektet att rensa garderoben och byrån (och stolen och sängkanten och alla andra stället jag har kläder på) på sommarkläder, rensa, slänga och skänka. Det blir nått det!

Regnet öser ner

Hade en toppenkväll igår med Cubus-gänget hemma hos Mia. God mat, vin och öl ute i växthuset med riktigt bra sällskap. Vilka toppentjejer! Nu ska jag snart åka iväg och jobba några timmar, sweet!

Läsa

Började läsa flera gamla bloggar jag inte följt på länge. Läser mycket modebloggar och liknande men saknar att läsa om "vanliga" människor. Tycker om att läsa om andra människors liv, vad som hänt med mina gamla vänner från gymnasiet till exempel. Även om jag ibland känner mig otillräcklig och tråkig, jag gör aldrig något spännande eller vågar något. Men sån är jag. Nu ska jag göra mig iordning för att åka och jobba och ikväll blir det grill- och vinkväll med jobbgänget. Like it.


Låtsashelg

Ledig igår och idag, min egna lilla låtsashelg. Igår blev det en rejäl sovmorgon, fixade lite småsaker och sen spenderades resten av dagen och kvällen med Sofia och Mana. Blev käk på Deiles, Bridesmaids och idolchill. Gillades starkt! Idag blir det in till stan för att träffa Erika som jag inte träffat på alldeles för länge, ska bli så kul att ses igen. Ikväll ska jag helt random gå på cirkus, både jag och mamma vann biljetter på na så klart vi ska gå. Nu ska jag återvända till min äggmacka innan det är dags att dra sig mot bussen.

Partyyy

Igår var det dags för bästa Josephines födelsedagspartaj! God mat, spel (har insane träningsverk efter Twister) och chill hemma hos Josie med sköna bruttor innan det bar av till stan och utgång på Frimis. Lovely! <3



Kan man få för mycket?

Köpt en hel del smycken å accessoarer senaste tiden. Man kan väl aldrig få för mycket? Är nog minst 8 par örhängen, 7 armband, 5 ringar, 2 halsband, 1 klocka, 2 pannband och handledsvärmare senaste 2 veckorna. Förtjänar nog mitt smeknamn accessoar-Ulla. Baha.


En riktig fredag

Riktigt nice att chilla i skruttkläder i sängen utan smink och med nyfärgade ögonbryn. En riktig hemmafredag och det underbaraste, jag måste inte gå upp tidigt imorrn! Töppen!

Sweet

Varit en väldigt bra dag på jobbet idag. Köpte ännu en Jet Set Addiction på lunchen (för jag behövde ju verkligen en till klocka) som jag är kär i. Efter jöbbet var det äntligen tatueringsdags på Waterproof med mitt moraliska stöd Lisa. Kär i tatueringen också. Memento vivere. Efteråt käkade vi på Pacos och avslutade kvällen hemma hos Lisa med lite mys. Töppen!


RSS 2.0