Slänger upp en bild från i lördags på H och hans sköna pöjkar!


Helgen

var toppen! I lördags var det födelsedagsmiddag hemma hos Andreas i Örnsro. Var lite nervös inför att träffa alla Henkes kompisar men den nervositeten släppte direkt när jag kom hem till honom där han, Joy, Kajsa och Niklas väntade. Chillade lite hos H innan vi tog tåget in till stan där de andra väntade. God mat, härlig stämning och underbara människor hela kvällen. Lovely!

Friday I'm in love

Crazy-veckan på jobbet börjar lida mot sitt slut, ska jobba helg också men idag är min lediga dag så allt jag tänker på är att njuuta! Sovmorgon blev det dock inte imorse då jag skulle till barnmorskan 8.30 för att få nya p-piller utskrivna. Nu ligger jag begravd under täcken och kuddar i soffan och bara chillar, borde pallra mig upp och åka och handla snart. Tror det här kommer bli en bra helg med fredagsmyyyys, jobb, födelsedagsmiddag, mer jobb och mera mys! Puss på er!

Testar att mobilblogga

Kan inte annat än skämmas över hur dålig ja
g är på att uppdatera..som vanligt är det fullt upp både på jobbet å utanför med inventering, vänner och kärlek! Har haft en helt underbar helg med underbara människor, bästa var i lördags när det var mat, fest och utgång med bla Henke, Jossan, Carro, Chrille å Andreas! Awsooome! <3


RSS 2.0