The boredom continues..

Ingen som ville rädda mig idag. Ännu en kväll i OS-huset, ensam framför tvn i mitt rum. Suck.

Idag har jag även kört in i en snödriva, inte så illa som det låter. Körde till Hallsberg, runt i Hallsberg och på hemvägen skulle jag skjutsa hem David och Emelie och när jag skulle köra ner till kumlasjön är det väldigt brant och halt och var osäker på vart jag skulle sväng in och svängde lite för sent. Hann bromsa så blev ingen smäll eller så, blev inte rädd heller. Bara så fruktansvärt pinsamt. Ingen bra helg detta. Men sånt är livet, a bump in the road. Ha-ha-ha ett vägskämt. Suck.

Värme

För ett år sen idag cyklade jag hem från bussen med öppen jacka, solen i ögonen och Maggio i öronen. Älskar ljudet av cykelhjulen mot gruset som är kvar efter att snön har försvunnit. Just nu känns det ganska långt borta, även om det för tillället är 0.6 plusgrader och det väldigt sakta men säkert töar utanför fönstret. Längtar till varmare tider, den härliga känslan av första varma solen, när krokusarna letar sig upp ur jorden och man funderar på att byta till vårjackan. Kollade igenom några härliga bilder från i somras förut, såg skönt ut.

Om 9 månader fyller jag 20 år, gosh. Jag börjar bli gammal. Hjälp.

Boredom.

Jag har så extremt otroligt tråkigt så det är inte sant. Jag gör absolut ingenting..och det värsta är att mina planer för imorgonkväll är..absolut ingenting. Save me. Det är skönt med lugna hemmakvällar..men inte sju dagar i veckan! Jag blir gaalen! Varför bor alla vänner man kan leka med i Örebro?. Suck. Jag dör verkligen under OS, hela familjen blir ett gäng zombier som sitter fast okontaktbara framför tvn. Jag måste vara adopterad.

Det roligaste jag har just nu är att jag väntar på att få hänga tvätt om 17 minuter och 32 sekuder. Och att vänta tills bror upptäcker att det ligger en kokt makaron i botten av hans saftglas han nyss tvingade mig att fylla på. We all have our fun.

Det bästa med februari

Då var det the big night inatt då, natten då Knels plånbok börjar darra. Eller okej, jag beger mig inte ut på nattöppet utan väntar till någon dag senare när det värsta har lugnat sig. Vad är det då jag pratar om? Det är dags för årets..BOKREAAA! Jag har egentligen inte plats för fler böcker i mitt lilla rum, får se om jag springer på några fynd. Mihi. Jag älskar bokrea.


Love hurts?

Sitter och läser VeckoRevyn och det slår mig verkligen hur stor del av tidningen som handlar om ett av världens mest omtalade ämne. Kärlek. Det är kärlek, överallt. Och nu pratar jag inte främst om kärleken till familj och vänner och hela leva-i-symbios-grejen utan kärleken till sin nästa om man säger så.

Jag finner det fascinerande. Hur besatta vi är över kärleken..för det är väl just det vi är, besatta? Besatta efter kärlek och bekräftele. Ständigt denna bekräftelse. Tar en titt på "Fråga sierska"-sidan (denna typ av övernaturlighet tror jag inte en sekund på. Att jag skriver en fråga - och utan att veta det minsta om mitt liv har hon ett glasklart och otroligt detaljerat svar..), vad är det då för frågor folk vill ha svar på med hjälp från övernaturliga krafter? "Kommer det att bli vi?", När kommer min Mr Right?", Är min man otrogen?".. Vi vill inte ens vänta och se hur vårt framtida kärleksliv kommer att se ut, vi måste veta nu. Mr Right. Denna besatthet. Hur en så vacker sak (för kärleken är väl ändå så vacker?) samtidigt är ett så stort problem. 

Love is all around us, på både gott och ont.

Närkeslätten är sig lik

Vardagen här hemma på närkeslätten fortsätter som vanligt, saknar Sandefjord och roomiesarna lite. Allt känns så..vanligt igen, samma tråkiga vardag där dagarna bara rullar förbi en.

Känns som att jag går runt här utan att göra någonting alls. Men igår gjorde jag iaf lite, jag sökte några jobb, övningskörde med pappa till Hallsberg och handlade, lagade mat och så. Men ändå inget viktigt, inget meningsfullt.

Idag har jag inte gjort någon nytta alls, kollat på OC och spelat tv-spel tills nu. Bra Ulle. Senare idag ska jag iaf iväg och träna med Fia och sen ska jag göra henne tvätt-sällskap.

Nu ska jag ta och...någonting..
Om 3 månader är jag iaf på Rhodos.
Nu blöder jag näsblod också.

Sandefjord, the final day

Håller just nu på att kolla på tv och packa ihop mina saker. Om en timme och 45 minuter är det dags att lämna kollektivet och gå till tågstationen och tåget som ska ta mig till Oslo till tåget som ska ta mig till Hallsberg. Är tillbaka i gula huset runt 20.30-tiden ikväll. Har laddat ipoden och packat ner teoriboken. Jag har haft en riktigt bra vecka här i Sandefjord, har varit guld att hälsa på i en ny stad och träffa alla underbara människor.

Tack alla för en toppenvecka och en eloge till mina kära roomisar som har stått ut med mig en hel vecka <3

Sandefjord, dag 5

Fredag är här. Den norska versionen av fredagsmys-reklamen går för fullt på tv, snubben i den gula bygghatten äger!

Visst är det härligt när det mesta bara känns så härligt bra? Idag är en sådan dag. Inte för att några problem med jobb eller pengar och sånt är fixade, snarare tvärt om, har gjort av med pengar. Men den härliga känslan infinner sig just nu i Knel. Idag har jag haft en soft morgon med frukost framför I Gode Og Onde Dager, dusch innan det bar iväg till biblioteket och Hvaltoget..har införskaffat ett par leggings, två halsband, ett linne, en tunika och ett par solglasögon, eller solbriller som det heter här. När jag gick hemåt med mina påsar och brillorna på i nått som liknar vårsol kändes allt bara så jävla bra. Trivs riktigt bra här, synd att jag ska åka hem på måndag.

Nu ska jag äta banan framför Scrubs i soffan innan mina kjempegoe roomisar kommer hem!

Kärlek på idag. Hoppas resten av dagen fortsätter såhär. Ha de!

Sandefjord, dag 4

Torsdag. Började dagen med att titta på x antal scrubs-avsnitt i soffan. Kände mig riktigt lat idag, men det får man vara. Har iaf varit ute en sväng på en liten promenix, vart på biblioteket och en sväng på stan. Jag tycker verkligen om Sandefjord, det är mysigt! Jag är även väldigt chockad över hur bra jag hittar med tanke på att jag har världens sämsta lokalsinne men jag bara traskar runt utan att tänka och hamnar där jag vill, sweet.

Får se vad som händer denna eftermiddag efter roomisarna kommer hem!

Sandefjord, dag 3

Dagarna rullar på fort här i Norge, redan onsdag.. Idag har varit en lugn dag, har tagit en dusch, gjort mig iordning, varit en sväng på biblioteket och nu är jag tillbaka. Om nån halvtimme dyker Mört och Adam upp.

Idag vill jag också säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA! Och be om ursäkt för att jag inte är hemma idag. Får fira när jag kommer hem igen.

Nu ska jag återvända till sängen och tv:n och vänta på att denna veckans roomies kommer hem!

Sandefjord, dag 2

Sitter här i Sandefjord och chillar i kollektivet medans övriga är och jobbar. Kollar för tillfället på Oprah, haha. Trivs rätt bra här, igår var en bra dag med rundvisning, matlagning och film. Är rätt skönt att bara softa tills Tessi och Adam dyker upp runt 15.20-tiden. Idag funderar jag på att bege mig ut en sväng på stan på egen hand, jag menar hur vilse kan man gå? Vi får väl se. Det blir nog bra. Nu ska jag skutta tillbaka tilll soffan och kolla vad Oprah har för sig, alltid är det nått. Pusselikram.


Norge

Idag pyser jag till Norge med Tessi och Adam och våldgästar dom en vecka. Ska bli kul!
Hade bra i det avlånga landet lagom sålänge.
See ya people.
MOT SANDEFJOOOORD!


Saturday

Fröken Winberg åkte härifrån för stund sen. Gårkvällen bestod av myspys, rullar från Svängen, Se Upp För Dårarna och Rent! Idag har vi fixat och målat naglarna framför OC och bara softat, sweet. Vi tycker inte om Dean Hess, blä på den karln.

Nu ska jag ta fram lite av det jag ska ha med mig till Norge. För er som inte vet bär det av till landet brevid imorgon eftermiddag. Tessimört och Adam har varit i allas vårt Sverige i helgen så nu hakar jag på tillbaka till Norge och hälsar på en vecka, ska bli jävligt nice! Ber om ursäkt Adam att jag nallar din tjej. Muhaha! x) 

Ikväll bär det av till till Öret, jag och Linn ska åka till Bambi och käka lite onyttigt och kolla Melodifestivalen. See ya folks.



Beanrumpor i Pippihus

Är på så jävla bra humör just nu. Har haft så sjukt roligt idag med Cissi!

Tog bussen in till Öret så träffades vi på på resis och gick på stan ett tag, införskaffade tre par örhängen och ett halsband, kunde inte låta bli. Vem visste att man kunde gå vilse på Clas Ohlson? Nu vet vi. Eller kanske inte vilse, men bli väldigt förvirrade och tappa bort varann. När vi väl hade hittat det vi sökte hittade vi Tiger, Heffaklumpen och självaste Puh med beanrumpor..dom fick flytta in i Pippis hus. Skrattde så jag höll på att dö! Sen blev det mys på La Baguette med varsinn kycklingbaguett (så efter det gick vi runt som gula currymoln). Mätta och belåtna gick vi till videobiljarden där vi kom fram till att vi inte riktigt var i form spelmässigt, men Cissi ägde mig ändå! Biljard är så jävla roligt, även om jag suger. Men som sagt, man ska inte skämmas. x) Framåt kvällen traskade vi hem till Cissi och spelade massa Playstation, CTR äger! Blev mycket svordomar och liknande men hade så sjukt roligt! ^^ GO PURA! Tack korvunge för en toppendag, måste börja ses oftare tycker Knel. <3


     

Fullspäckad helg

Jag har haft en riktigt bra helg, tycker om att ha saker att göra. Därför känns det segt att det är vardag imorgon, alla återgår till sina liv och jag..är hemma.

I fredags tränade jag med Fia och sen ringde Bam och undrade om jag ville komma in till stan och gå ut med henne, Ellen och Matilda. Jag bestämde mig för att fixa mig iordning och hoppa på bussen in. Hade jättemysigt hemma hos Bambi innan det bar iväg till Frimis där det var fullt med folk. Träffade massa roligt folk jag saknat<3

I lördags förmiddag åkte jag och mami in till Öret och köpte en jacka till mig, behövde någon mer än kappan. Efter vi hade ätit mat i stan hann jag hem och landa en stund innan Linn kom och hämtade mig och det bar av in till stan igen. Vi gick på bio och såg Luftslottet som sprängdes, den var helt okej. Eftersom vi hade bilen parkerad vid Oskarsparken såg vi att Bambi var hemma så jag slog en pling och vi tittade in hos henne en stund, det var mys.

Idag har jag vart och tränat med Fia, övningskört för första gången sen typ slutet av oktober..det gick oväntad bra. Efter det åkte vi och handlade och sen gjorde jag tacos, det var mumma. Nu ikväll har det blivit mycket tv och film med mami, söndags-traditionen. Har även beställt lite roliga saker från HM, några linnen, en tröja, två halsband, ett hårband och lite annat roligt!

Nu är det kanske dags att sova snart..om man inte ska se på ett avsnitt av OC innan..får se.

Natti natt people. 


RSS 2.0