Rullar på

Vilken vecka. Allt rullar på finfint nu när praktik-ångesten är borta. Idag har jag och Erika nördat runt på stan och jobbat med våran fältuppgift, tillslut hamnade vi uppe på Waynes Coffee med kladdkaka och annat mumma. Erika hade 4 rör socker i hennes kaffe, guld! Ikväll har alla elektronik bråkat med mig men nu är äntligen min och Erikas redovisning klar inför imorgon. Imorrn är det fredag och även denna helg väntar toppenplaner. Yey!

Happyyyy!!!

Har äntligen kirrat en praktikplats, en av dom bästa jag kunde tänka mig också. Knappt känt ett sånt lyckorus sen jag klarade körkortet. Så jävla glad! YEEEEE!! Imorrn får jag sovmorgon för då är det jobbdags. Nu Project Runway.

Hörde jag skål?

En guldkväll i bilder. La upp dom små men klickar man på bilderna blir dom större. Kvällen spenderades hos Steffy Star, vi gick vidare till Pitchers en stund innan det blev fyllekäk på Donken. Underbara människor. Måste göras om. Fuckin awsome!


Cheers

Skål på er!
Nu drar jag till Stef och lever livet!


Saturday morning

Gårkvällen hos Lisa var supermys med god mat och trevligt sällskap! Nu äter jag frukost framför Fraiser och om en stund ska jag bege mig fram och jobba några timmar. Solen skiner, underbart. Ikväll är det fest.

Friday!

Dagen har varit effektiv och bra även om det inte blev nått tandläkarbesök imorse. Efter vi slutat på Lernia tog jag bilen till Willys och handlade mat (och citroner till tequilan imorrn), åkte till Chili och köpte en vitlökspress och ljuslyktor och sen svängde jag förbi och pratade med Uffe om sommaren.

Nu har jag chillat en stund och snart ska jag ta mig upp ur soffan och fräscha till mig innan det är dags att hoppa in i bilen och åka tillbaka till Öret och Fatbursgatan. Middag hos Lisa med Anna, Sara och Bollen står på schemat ikväll, ska bli jättekul! Måste dock åka hem relativt tidigt då jag ska jobba imorgon förmiddag.

Irri

Nu har dom ringt från Folktandvården och sagt att tandläkaren jag skulle vart hos 9.10 är sjuk. GAAH. Sist hade dom klantat sig så jag fick gå och ha ont i över tre veckor i onödan för dom slarvat och sen fixa felet när dom egentligen skulle fixat en till tand. Så nu idag inget. Så förlorar pengar då jag missar tid på Lernia, kommer missa mer på utbildningen då jag måste boka fler å fler tider och kommer få betala dubbelt så mycket då min tid när jag bara behöver betala halva priset kommer hinna gå ut när alla tider från början låg i den perioden. EN STOR SUCK!!!!!

Nu ska jag snabbfixa mig, dra på brillorna och åka till Lernia, ska försöka hitta dit med bilen själv för första gången. Wish me luck!

Helgen närmar sig

Snart är det helg igen, nu har jag riktiga toppenplaner som väntar. Och jag älskar verkligen min nya tatuering! Får ta och lägga upp en bild nån dag. Blev ett kort inlägg, nu ska jag kolla BB. Hörs imorrn.

Sunny day

Tänk vad lite sol kan göra för sinnet, idag har varit en mycket bättre dag. Lernia på morgonen och sen blev det fältuppgift-dags. Jag och Erika chillade runt på stan med brillorna nere och njöt av solen. Dock höll vi på att blåsa bort. Förutom att göra uppgiften fixade vi hennes nya ID-kort, tog en fika och gick till systemet och köpte tequila tills på lördag, it's gonna be crazy! Nu taggar jag inför imorrn då det är dags för Waterproof och äntligen träffa Lajsa, gonna be awsome.

Kvällsupdate

Det har varit en jobbig måndag. Higlighten på dagen var lätt eftermiddagsrasten när jag och Sofia D spelade vår alldeles egna version av Rut-UNO. Efter det byggde vi en stad av UNO-korten, plötsligt kom det jordskalv och stormar från andra sidan bordet. Skrattade så vi grät, dock uppskattades vår omogenhet inte av alla. Men vill man vara tråk-seriös så. Vi har i allafall roligt, jag tycker om att vara barnslig ibland. Eller ofta.

Det planeras även för fullt, den här veckan kommer det hända mycket. Tatuera mig, träffa Lajsa, tandläkaren, jobba, lön, utgång med the gang från Lernia m.m. I like it! Förutom kanske tandläkaren då. Och praktik-ångesten.


It goes on and on

Det skulle kunna vara så lätt, men inte för mig. Absolut inte. Det jobbigaste är att vänta. Vet hur otroligt besviken jag kanske kommer bli, eller överlycklig. Antar att jag inte kommer sova inatt heller för den stora klumpen i magen. Pendlar mellan hopp och uppgivenhet. "Början på veckan." Praktik-paniken fortsätter.

D-vitamin

Jag, Zingo och nalle (som sitter i soffan och gömmer sig bakom en filt) har chillat i solen i uterummet. Löjligt skönt. Nu har jag färgat ögonbrynen och snart ska jag även kasta kladd i håret i hopp om att utväxten försvinner.



Söndagssuck

Ville sova ut men vaknade först vid 7 men lyckades iaf somna om 1.5 till. Sätter på datorn och direkt lite praktik-ångest på det, thanks for reminding me. Suck. Nu ser jag på Fraiser. Sen ska jag gå ut i solen och försöka tänka på annat, kan ändå inte göra något åt det idag.

Good day after all

Trodde den här dagen skulle bli seg eftersom jag inte hade några planer och skulle vara hemma själv. För en gångs skull gjorde jag något bra av dagen. Tog bilen till Hallsberg och handlade lite, har crosstrainat över en mil och sen lagat god mat. Nu chillar jag i soffan och snart kommer nog mami och papi hem. Zingo ligger och solar i uterummet, löst varmt.

Early morning

Varför har jag varit vaken i snart en timme? Jag som tänkte ta en lång sovmorgon när jag kunde. Men icke. Har kollat BB och Nanny istället. En jobbig sak med att det blir vår, det blir så jävla ljust på mornarna och kan inte sova när det är ljust utanför fönstret.

Booooring

Har haft en rättså tråkig kväll. Blir så snabbt rastlös när jag inte har planer för helgen. Nu kollar jag film iaf. Blir la sova tidigt sen.

För sent för edelweiss

Blööh. Jag vill må som jag gjorde för några veckor sen. Tänkte att gosh, ska allt verkligen kännas såhär bra? Allt kändes bra på utbildningen med alla underbara vänner jag har träffat där och vårkänslorna började komma. Jag undrade hur länge det skulle hålla, tyvärr inte så länge. Precis när allt började kännas nästan för bra, så vände det. Blöh på det. Det som varit bra med idag är att jag träffat Erika och Sofia D, vi gick på jobbmässan och käkade på Donken. Sweet. På vägen hem körde jag en extra sväng med bilen, för att jag kan. Bilkörande är lite som terapi. Lyssnade om och om på samma låt hela vägen hem.

Du säger har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm
Och har du vin och sprit?
Så att det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt, det är för sent
För sent för vin, för sent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks

.


"Jag var bara inte gjord för dessa dar"

Det har inte riktigt varit mina dagar senaste dagarna. Har varit trött, seg och mycket har känts alltmänt pissigt. Men förhoppningsvis vänder det snart. Lite bättre idag än igår iaf. Idag är det även Sofias födelsedag, congratz till henne! Imorgon är det jobbdags. Nu är det DH. Kärlek på det.

Storstädning, check!

Har en "Nu har jag varit duktig"-känsla i kroppen. Har rensat lite kläder, bytt lakan, dammat och dammsugit varje vrå av mitt rum. Tro mig, det behövdes. Nu äter jag yoghurt framför Vänner. Blir nog mest chill resten av dagen, har även tänkt mig ett träningspass innan det blir filmmys ikväll. Sen är det måndag igen, har många saker jag hoppas ska ordna sig nästa vecka. Håll tummarna.

Zombietime!

Igår lekte jag med Lajsa, vi kollade på Burlesque. Kärlek på den!

Idag blir det minst sagt råare. Dags för mitt och Cissis efterlängtade Resident Evil-maraton. Över sex timmar blodtörstiga zombier och Alice. Can't wait! Nu ska jag hoppa in i duschen!


Blööööh

Vissa dagar är bra och vissa dagar är allt bara emot en. Idag har världen hatat mig. Det enda bra med idag, som också var riktigt bra var att jag har träffat min underbara Josephine. Kärlek på henne. Marieberg, lunch, fika, ramlösa och haröron kan sammanfatta. Nu ska jag lägga mig ner och dö sen sova. Bara att balla ur, bita ihop och hoppas att morgondagen känns bättre. Då är det fredag.

Wonderful people

Precis efter jag publicerat förra inlägget gick jag in på facebook och blev ännu en gång påmind om vilka underbara människor jag har på utbildningen. Så fina vänner, är så otroligt tacksam över att jag fått träffa dom. Kärlek på dem tycker Ullabella. Älskar alla smeknamn jag har fått; Ullabella, Ullabulla, Ullebulle, Bulle, Bulla, Bella, Ulla och många fler.

Så kärlek på Erika, Linda, Sofia, Stefanie, Jelena och Josefine som förgyller mina dagar. Nu ska jag fortsätta titta på Glee.


Mitten av veckan

Dagarna går för fort men ändå så sakta. Det var nyss morgon och nu ligger jag redan i sängen och snart är det morgon och dags för Lernia igen. Eftersom jag, Erika och Sofia var så duktiga och gjorde morgondagens fältuppgift efter vi slutat idag slutar vi innan lunch imorrn. Då ska jag träffa min baby Josephine för lunch och mys på stan. Me likey!

Bonka

Sov dåligt inatt och så sega lektionstimmar på det. Suck. Men har spelat massa bonka bäver och haft så roligt med the gang på utbildningen. Sofias fall och Stefanies "kompisar"-uttalande har varit dagens bästa! Ikväll har jag och mami varit på bio, det var mys. Men nu är jag trött.

Långpromenad och minnen

Tog en underbar långpromenad förut. Kom att tänka på minnen, man hinner samla på sig några genom åren. Gick förbi Kumlaby och plötsligt kändes det som tusen år sen vi gick där, snöbollskrigen och när man bad om vi inte snällasnälla kunde ha spanskalektionen utomhus. Fritidsgården där man spenderat x antal timmar i sofforna.

När jag väl hade börjat minnas fortsatte det hela vägen hem. Gick förbi A-gungan jag, Tessi, Adam och Jalle stannade vid efter vi badat i Kumlasjön första dagen på sommarlovet, långt innan dom blev tillsammans. En bit senare kommer A-gungan jag, Cissi och Emma tog kort och lekte vid innan vi hyrde en skräckfilm om varulvar som vi tittade på hemma hos Emma. Parkbänken jag och Emma stannade vid när vi fick för oss att vi skulle åka inlines, vi kom på att det kanske inte var våran grej. Kommer ihåg att hon pratade om Göteborg och att hon ville flytta dit när hon blev äldre, jag sa att jag tyckte mera om Stockholm. Konstigt vilka minnen som fastnar och allt man glömmer. Some of them good, some of them bad.


Sunshine

Har råchillat och städat lite. Funderar på att kasta mig ut i solen på en promenix, känns som att det vore värt. Sen måste jag även plugga lite och har tänkt mig lite träning. Får se hur det blir med allt.

Skratt, mys, rullar och tatueringar

Idag har jag lekt med Lajsa, I like her. Vi träffades på stan och gjorde några randominköp, åt kidsmeal på BK och strosade. När vi kom hem skrev vi i våra Cypern-block, allt är så internt and I love it. Som sagt, så länge vi själva har roligt så! Vi skrattade så vi måste verkat påverkade. Efter det blev det kycklingrullar, Andra chansen, Bridget Jones Dagbok och Solsidan. Lajsa har även ritat massa tatueringar på mig, love them!

Nu ska jag krypa under täcket och lyssna på musik. Natti natt på er där ute.

It's a beautiful day

Solen skiner utanför fönstret. Skönt med lördag, chillar i sängen framför The Hills än så länge. Ska snart pallra mig upp ur sängen och göra mig iordning. Sen blir det att ta sig in till Öret för en sväng på stan och sen ska jag äntligen träffa min Lajsa igen, har saknat henne. Det här kommer bli en toppendag!

Busy indeed

Idag har det varit full rulle på Ulle. Baha. Morgon och förmiddag på Lernia, jobbade eftermiddag på Bokia och ikväll har jag varit med mami och fikat hos min gammelmoster. Trevlans värre men nu är jag helt utpumpad!

Vårsol

Var på löjligt bra humör när jag gick hemåt från jobbet idag, får en kick när jag jobbat klart efter en dag som gått riktigt bra. Med Håkan Hellström i lurarna och med ett stort leende på läpparna gick jag hem i vårsolen som höll på att gå ner.

Imorgon ska jag vara på utbildningen på förmiddagen och jobba på eftermiddagen, I'm a busy lady!


Mitt fönster är smutsigt men bubben och solen är fina. Kärlek.

Livet rullar

Idag har jag:

gjort en massa matteblaj på Lernia och räknat kalkyler och haft mig

fått några fler jobbtider

varit på Wp och bokat en till tid (yay!)
 
mysfikat med Elin

..och lite annat ditten och datten. Nu ska jag tvätta håret innan jag sjunker ner i sängen igen. Imorgon är det jobbdags så får sovmorgon, det gillar vi!

RSS 2.0