In this town we call home everyone hail to the pumpkin song.

Halloween är här! Inte för att jag firar i år, ingen fest som förra året, ujujuj. Var på kyrkogården idag med mamma och gjorde fint, det var fint med alla ljus överallt. Imorrn blir det lungt, övningsköra en sväng iaf. Jag borde kolla på Nightmare Before Christmas, det får bli mitt halloweenfirande i år! Underbar film<3

I am the one hiding under your bed
Teeth ground sharp and eyes glowing red

I am the one hiding under your stairs
Fingers like snakes and spiders in my hair 

This is Halloween, this is Halloween
Halloween! Halloween! Halloween! Halloween!


Vår fina pumpa som mami har gjort, jag döpte den till Nordin.

Grattis till Tessi!

MAAASSSOOOOR MED GRATTIS TILL TESSI SOM TOG SITT KÖRKORT IDAG!!!! :D

Vaknade tidigt imose och kunde inte somna om, var så nervös för Tessis skull! Satt och väntade länge på att "Billy Brown", Tessis egna signal, skulle börja från mobilen så jag kunde få veta hur det gått! Blev hyperglad när hon fråga om jag ville med på en sväng!

Premiärrundan blev till Marieberg och IKEA! Hon kör jättebra! Är så himla glad för hennes skull! Det här har varit en riktig toppendag! <3<3

Funderar på om jag ska ta och baka en kladdkaka tills det är dags för AIK-ÖSK på ppw!

Massa kärlek till min bästaste mört som inte längre behöver köra med skylt på!
Älskar dig massor.<3

Mys med mört

Nu har Tessi lämnat mig igen. Hon kom hit en stund och lekte med mig! Vi dreglade lite över MQ-reklamen med Agnes och Måns, bästa julreklamen ever! Så pratade vi om julkalendrar och drömde oss tillbaka till julshowerna på Allé, stämmor och rörelser kom tillbaka! (Fredrik är ju så nyskapande med sina rörelser!) Haha
 
Hon är så mysig, så skönt att bara vara med henne och skratta och tänka på julmys istället för allt jobbigt, som att jag är arbetslös, pank och borde träna och allt jobbigt som alla andra tjatar om. Hon är guld helt enkelt! <3

Årets julkalender! Supersnälla Silversara och Stålhenrik!

Teori och pizza

Grattis Tessi till teoriprovet! Du är asduktig! <3

Om ca 32 minuter kommer hon hit igen efter sin övningskörningsrunda med två varma pizzor, då blir det pizzafilmmys!

Hon är toppen! Detta firar jag med denna töta julbild från förra årets lucia med snöiga Allé i bakgrunden! Puss på bilden.

Vintertid

När jag vaknade imorse kändes det som att jag hade svalt en cementklump. Så himla ont i halsen. Jag orkar inte bli förkyld igen. Därför spenderar jag dagen i sängen, just nu med varm choklad och Sex And The City. Ikväll blir det massa mystv, Top Model, The Hills, Gossip Girl, Vem kan slå Filip och Fredrik, Ensam Mamma Söker och tillslut Love Actually, äkta mysfilm.

Förutom halsen så har helgen varit toppen! Var väldigt seg igår. Man blir lite konstig i huvudet när man går och lägger sig 5 på morgonen. Men det var det värt. Fredagkvällen var nice! Födelsedagsförfest hos Fia innan vi drog vidare till Frimis! Vi blev väl typ 15 pers i Fias vardagsrum tillslut. Okej med folk på Frimis, dansade som en galning. Sweet. Efter stängningdags så vandrade jag, Fia, Mattias, Cissi och Anders runt lite på stan innan vi skiljdes åt och traskade hemåt. Sen kom Nicklas och Dennis hem till Fia, slutade med att vi satt på Fias rum och softade till 5 på morgonen! Stackarna cyklade hemåt i kylan efter att Dennis somnat om i Fias säng x antal gånger och blivit utsatt för några pranks! Haha

Tack allihopa för en toppenkväll i fredags!

Jag och Cissi kameranördade oss lite x)

       

Nu är äntligen vintertiden här, det var skönt att få en timme till inatt. Kan inte förstå att julafton har varit om två månader. Gosh.

Good day

Vart en riktigt bra dag idag!
Jag slog rekordtid i cykling till station idag, riktigt snuskväder när man måste pallra sig ut.
Men riktigt kul på Marieberg!
Införskaffade en söt mössa, ett diadem och världens sötaste och gosigaste sockor. ^^
Sen direkt från bussen till Elins mysiga lägenhet där det blev lite vinmys med Elin, Cissi, Josse, Karin och Fia! :D
Myspys!



Kanelius..

äter säsongens första juleskum. Mumma!!


Nu jävlar är det vinter...snart

Sitter i soffan med Fia och äter pepparkakor.
Idag stog det "God Jul" på lilla kumlastadsbussen.
Det luktar mandarin i tv-rummet.
Nu jävlar är det vinter..snart i allafall!
Kylan är ju typ här, nu är det bara snön som fattas!
Ge miiiig!!
GO SMHI GO SMHI GO SMHI!!!!



Måndag.

Imorse var panngubbarna här och väckte mig tidigt. Eller tidigt och tidigt, halv 8 känns tidigt när man är arbetslös. När jag vaknade igen hade jag drömt om saker jag vill ska hända. Jag drömde att jag var i Stockholm och träffade Tilda och så drömde jag att det snöade massor. Blev besviken när jag vaknade och såg ut genom fönstret och fortfarande saknade Tilda. 

Idag har jag faktiskt varit relativt produktiv, jag har:

Sovit länge.
Kollat massa tv.
Tränat.
Simmat.
Vart på tippen i Hallsberg med papi.
Övningskört.
Skämt ut mig inför en av Hallsberg sötaste killar. Guld. Not.

Nu är jag trött. Ikväll är det Roast på Berns. Det är guld.


Imorrn kanske jag går upp tidigt och bakar bullar. Eller så gör jag det på onsdag och utnyttjar att bror inte ska ha sitt pendlarkort imorrn och drar in till stora staden. På kvällen jag ska leka med Cissi, Elin och Maja. :)


Kändiskåt

Kan ju inte få för mycket av denna man. Mami och jag skulle till Elgiganten och kolla vilken mobil jag ska önska mig (har bestämt mig!), så tänkte vi att vi lika gärna kunde dra in till Maxi vid Eurostop där Martin Stenmarck och Andreas Johnson skulle spela. Han är ju bara för underbar. Inte många killar som kan pull off en rosarutig halsduk, men han kan.

Så nu har jag två signerade singlar. Sa till honom att jag redan hade en men att man inte kan få för många, tog min hand och sa att han höll med. Fyfan denna charmiga man alltså. Varma, stora, lena manshänder. Haha. Brukar verkligen inte vara såhär kändiskåt men. Vilken man. Vilken röst. Fick till och med ett "mycket kärlek". Ja tack.



Saknar.

Saknar min Tessimört.
Om jag bara hade pengar så skulle jag åka till Sandefjord och hälsa på.
Men som sagt, är man arbetslös så är man.
Damn.


Jag älskar den här bilden. Kärlek.


All I want for Christmas..

Sitter här i min säng med datorn i knät, mysbelysningen på och kollar runt på elgiganten.se och ser på mobiltelfoner (eller pelleplonker som jag kallar dom) eftersom jag måste önska mig en ny i födelsedagspresent/julklapp. Vågar nämligen inte hoppas på att min nuvarande håller ett år till efter allt vad den får utstå. Allt från fall från övervåningar rakt ner i stentrappen på Allé till minst 5 fall ur fickan/sängen/handen per dag. Fråga bror, han har kommentarer kring min behandling. x) Men vilken mardröm det är att bestämma sig..Modell? Nytt abonnemang eller inte? Priser? Affär? Gaah. Får nog ta fram några förslag så får mami välja. Hon är bra på sånt.

Sitter även och lyssnar på massa olika versioner av All I Want For Christmas, versionen med Måns och Agnes från MQ-reklamen är ju bara för underbar. När det gäller julmusik är jag en äkta geek. And I love it. Men min personliga favaritversion är Mirre, önskar att hon kunde springa runt här i huset och sjunga hela julen, men det skulle nog bli dyrt. ^^ Haha

All I want for christmas is you..

Så underbar låt. Ända problemet är bara att jag inte har någon att tänka på. Låtar blir ofta så mycket bättre om man har någon att tänka på. Min älskade Tessimört vet precis vad jag pratar om. Egentligen vet jag inte vad som är bäst. Att veta vad man vill ha utan att kunna få det.. Eller att inte ens veta vad man vill ha..

Nu ska jag lyssna EN gång till och sen krypa ner under täcket och läsa i Det Fattas En Tärning av Johanna Thydell, har snöat in helt på ungdomsböcker för tillfället, så bra bok! 

Nu får Basshunter sluta störa med sin irriterande Spotifyreklam..Är lite allergisk mot honom. Och även mot hans svengelska.

Pussgurka.

Eskilstunaäventyr

Idag var mami ledig så vi tog en till Eskilstuna. Jag övningskörde hela vägen från Trumslagaregatan till parkeringen på Tuna Park! Jag äger numera på motorväg! Haha

La undan ett par stövlar där som inte har funnits här i närheten i rätt färg och storlek. Så nu har jag äntligen både jacka och skor till kylan! Har även införskaffat två stora mysiga tröjor på älskade Monki! Eftersom det ekar lite i plåskan så köpte jag den ena å mami den andra så får jag den när jag fyller år. Inte så himla lång tid kvar, önskelistan bara växer. x)

På Plantagen hade dom plockat fram massa julbockar, tomtenissar och girlanger. Kändes nästan lite konstigt. Men IKEA har ju redan plockat fram sina julsaker så nu rullar det bara på rätt in i älskade tomteland snart! Jag undrar när julradion.se börjar spela igen..

Körde förbi Arboga på vägen hem och gick till en jättemysig affärer sen körde jag resten av vägen hem. Så har kört typ 19 mil idag utan motorstopp eller problem! Go Ulle! Go Ulle!

Nu är jag lite sussig och väntar på att Roast på  Behrns ska börja..måste fixa nått att käka först för magen har börjat kurra. Kommer sussa gott inatt känner jag. Fast tror iof att det är fullmåne ute, så får se hur det blir med den saken.

  
Dagens mysiga inköp, lurviga stövlar och mysiga tröjor!

En Riktig Man

Titta vad min bästaste mami hade med sig hem till mig från Ladies Night i Norrköping!!

En autograf (och DNA) från en av dom snyggaste männen som finns. En riktig man! Alltså Anderas Johnson.
Martin Stenmarck är inte dum han heller, men snyggingen till höger är oslagbar!
Mumma på honom. x)


Bullbak med Lajsa

Igår bakades det bullar minsann, 61 stycken för att vara exakt.
Lisa och jag ville hylla att det är kanelbullens dag (min dag!) idag!
Blev några "rookie-mistakes" men tycker ändå vi lyckades bra!
Olof med sin nya party-hatt hjälpte till!

Vi smygstartade julen lite och lyssnade på massa julmusik! ^^
Laaaast christmas..hur snööööööööööön föll...jag drömmer om en jul...HEMMA!!!
Haha x)

Sen blev det pizza, Patrik 1,5 å myspys!
Tack Lisa för en toppendag! 

  


Mycket tårar idag

Gosh vad jag har gråtit idag. Ögonen känns alldeles svullna och näsan är öm från alla näsdukar. Men det är inte alls så illa som det låter. Idag har det varit pga av filmens och tv:s underbara värld.

Jag och mami var på bio ikväll, lyx med bio två kvällar i rad! Vi såg filmen Prinsessa som jag har velat se länge. Den var helt underbar. Kanske inte som jag tänkte mig (efter att ha kollat trailern sisådär 10 000ggr) men absolut inte sämre än förväntat, bara lite annourlunda. 

När filmens snart var slut tänkte jag "Jag har ju faktiskt inte gråtet i filmen, det var ovanligt". Så i sista scenerna tar de studenten och när jag hörde de sjunga studentsången och allt så viskade mamma "Får du flashbacks?"..Då började jag gråta. För det fick jag inte, på filmen sjöng alla och såg lyckliga ut och det var soligt väder och så som man föreställer sig studenten. Men känns inte som att det var den studenten jag fick. Jag fick en student med mer regn än vad Hallsberg sett på några år och en kväll jag blev besviken på. Men sånt är livet. Man kan inte få allt. Jag borde egentligen inte klaga, många personer jag älskar uppvaktade mig och vissa studer kände jag äkta glädje. Jag tog ju iaf studenten med hyffsade betyg, yay me! In your face Brethow som sa att jag inte borde söka sam-estet för att jag skulle bli tvungen att hoppa av för jag inte skulle klara av all musik. Haha där fick du allt. In your face.

Filmen var väldigt bra gjord, Zandra Andersson spelar så otroligt bra som Maja. Kunde känna igen mig på såå många sett. " Jag vet hur det känns att vara någon annan än den man ser ut som." Förstår exakt vad hon menar. Helt klockrent. 


Efter bion skyndade vi hem till Lisa eftersom det var den extremt efterlängtade säsongspremiären av Greys Anatomy. Och jävlar vad jag grät. Kunde knappt ens sluta i pauserna. Tårarna bara forsade. Men sorgligt var det. Gosh.

Nu ska jag och min ömma näsa lägga sig på kudden. Imorrn ska jag jobba tre timmar igen, längtar redan! Hoppas det blir lika kul som sist! 

Pussnatt på er. 

 

RSS 2.0