Osammanhängande

Man skulle vara gjord av tid och pengar. Drömma kan man. Gillar faktiskt den här bilden på mig själv. Säger jag inte så ofta. Saknar någon slags hudfärg. Borde kanske sluta med mina töntiga miner och konstiga poser på bild. Blir väl den dagen helvetet fryser och grisar flyger. Underbara dagar var det.

Morr!

Då jag i vanliga fall inte har min dator då den är hemma och jag är hos H har jag inte läst bloggar på ett tag (tycker det är jobbigt att läsa långa texter på mobilen). När jag nu ville uppdatera mig i mina vänner och folks nedskrivna liv så inser jag att jag glömt bort deras lösenord på de bloggar som är lösenskyddade. Morr!
 
Så om någon som har lösenskyddad blogg mot alla förmodan skulle läsa det får ni gärna smsa era lösen om ni vill! Puss på er!

Det skulle kunna vara vår på gång

Efter att ha jobbat 8 dagar i rad (med bla inventeringskväll) var det helt underbart att vara ledig idag! Jag har inte bara slöat utan har även städat lite i lägenheten, dammat, dammsugit, handlat, städat skafferiet, lagat massa matlådor och annat duktigt. Det härligaste på hela dagen var ändå när jag låg i sängen med vårsolen som lös in genom fönstret och värmde på kuddarna, underbart!
 
Dock är det något underbart jag saknar, min H som varit i Thailand enligt min mening alldeles för länge..både min kropp och själ saknar honom. Trodde aldrig att jag skulle bli så van vid att sova och vara med någon hela tiden men så har det blivit. Saknar alla vardagssaker som att lägga armen runt honom när jag vaknar på natten och att veta att han kommer vara hemma när jag kommer hem från jobbet. Det kommer bli helt underbart på söndagkväll när han kommer hem igen, längtar nått otroligt!

Längtar


Myshelg

Då var det måndag igen. Inventeringsveckan på jobbet drar igång så idag är det jobb 17-00 som gäller, go Cubusbrudsen! Helgen var trevlans även om jag var tvungen att säga hejdå till min baby för två veckor då han har åkt till Thailand med familjen. Själv var jag på romantisk middag middag och bio med Lisa i lördagskväll och igår blev det traditionellt söndags-mys med mamma. Lovely!

Sitter och pratar med min H på fb nu och han verkar ha det helt underbart, saknar honom redan! När jag kom hem i lördagskväll hade han gjort så fint och lämnat världens sötaste kort i sängen som han skrivit, bölade som ett litet barn. Love him! <3

Nu ska jag hoppa upp på löpbandet en sväng till innan dusch, chill och mat innan jobbet!

 
 

Februariupdate

Fullt ös som vanligt, undra när jag ska sluta ursäkta min frånvaro här med att livet är hektiskt. Det är ju bara att inse, livet tar inga pauser utan det kommer bara fortsätta rulla på oavbrutet. Idag är jag iaf ledig och njuter av det, hemma en sväng och myser med mami framför Fraiser. Nu ska jag snart slå in Hs födelsedagspresent, städa lite och raka benen. Viktiga saker!
 
I helgen händer en hel del: imorrnkväll kommer Hs familj och lite släkt på middag, lördag fyller min älskling 28, jag ska jobba och sen blir det ut och äta och bowla med lite av Hs kompisar och på söndag är det jobb och födelsedagsfika för min pappa som även han blir ett år äldre i helgen. Grattis till dom! Även värt att fira denna helg är att jag och H varit tillsammans i 6 månader på lördag, the love of my life. <3
 
 

RSS 2.0