En riktigt bra fredagkväll

Kommit hem efter en supermysig kväll hos fina Bambi, vi har ätit massa gott och bara pratat, haft det mysigt och gosat med hennes nya underbara kisse hela kvällen. Hon är en så himla fin vän, speciell vän. Till henne kan man säga saker som man inte kan säga till någon annan, som en mänsklig dagbok..en väldigt smart dagbok då med bra svar på allt. En väldigt bra dagbok helt enkelt..om hon nu vore en dagbok. Jaja nog om den jämförelsen! Men vi har haft många fina samtal ikväll, både roliga, jobbiga, pinsamma och nyttiga. En himla mysig kväll helt enkelt!
 
 Fortsätter att fundera över allt vi pratat om och jag vet att det kommer ta väldigt långt innan jag hittar rätt väg, men jag ska i alla fall försöka hitta rätt skog, just nu är jag ju som sagt i Sherwoodskogen. Haha!
 
Nu ligger jag i sängen framför Frasier, blir sova tidigt ikväll då det bär av till Göteborg imorrnbitti med Henke och Andreas. Kan inte beskriva hur underbart det är att vara ledig en helg, en riktig helg som alla andra har. Looovely!
 

Dimma ute och inne

Alla tankar bara snurrar runt i skallen. Det är så märkligt hur humöret kan pendla så från dag till dag, timme till timme och minut för minut. Ena stunden känns allt under kontroll och nästa bryter jag ihop okontrollerat. Nu på morgonen har jag tagit en lång promenad i dimman och försökt rensa tankarna.
 
Farmor opererades igår, det gick bra så läget där är just nu bästa möjliga. Det är en stor lättnad. Igår köpte även Lisa sin lägenhet i Uppsala, är såklart glad för hennes skull men samtidigt blir jag arg och sen ledsen. Stackars H som får torka mina tårar varje dag nuförtiden.
 
Oh these times are hard
They're making me crazy
Don't give up on me baby
 
 
 
 

Jag vet inte vad som händer men det är för mycket

Fick åka hem från jobbet idag. Kände mig seg och hängig igår och idag på jobbet började jag svettas som en galning som om jag hade feber och kände mig illamående och svimfärdig..(nej jag är inte med barn). Vet inte vad som händer i kroppen, känns som att den har panik eller nått och inte vet vad den ska göra. Fick veta igår att en av mina bästa jobbarkompisar snart kommer att försvinna till ett annat jobb vilket känns jättetråkigt. Känslorna kring att min bästa och finaste vän snart kommer flytta går inte ens att beskriva, kommer bli obeskrivligt tomt och inget kommer nånsin att bli som det varit. Vill inte ens tänka på det. Som sagt, förändringar är inte min starka sida.
 
Mitt favoritträd vid Marieberg börjar få nya färger på toppen, snart kommer löven börja falla. Hoppas det tar lång tid innan det sista faller.
 
Jag och min fina LW
 
 
 
 
 

Den nionde

En helt underbar höst är här, varm och vacker. Ändå känns det inte som att jag kan njuta av den fullt ut. Just nu känns det som att jag väntar på att allt ska "orda sig", precis som alla säger att det kommer göra. Att foten och höften ska bli bra, förkylningen försvinna och energin komma tillbaka. Och den tyngsta stenen på axlarna ska lätta, jobbet. Nu är i alla fall Veronica tillbaka från mammaledigheten så vi har en riktig chef på plats, känns bra. Mia har slutat och Karin börjar i Stockholm vid månadsskiftet. Veronica och jag hade ett ordentligt och just nu hänger hela min jobbframtid (och framtid) på hur det går för Karin i Stockholm. Inget jag kan påverka alls, bara vänta och se hur det går. Ett betydande besked kommer redan nu i veckan från Stockholms-chefen så det blir spännande.
 
Vill bara att allt ska "bli bra". Att det ordnar sig med jobbet, energin kommer tillbaka så jag kan börja njuta av livet och den vackra hösten. Idag är det även den nionde vilket betyder att jag och H har varit tillsammans i ett år och en månad, tretton underbara månader.
 
Nu är det dags att klä på dig jobbkläder, samla ihop alla krafter och jobba 12-20. Puss på er så länge och håll tummarna!

RSS 2.0